Προς το περιεχόμενο

Φορητό DVD Player με 79 Ευρώ

BROWNEYES

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 147
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Οριστε μια πρωτη δοκιμαστικη εκδοση για το AXION FDV780...

http://www.insomnia.gr/ifiles/index.php?act=view&id=179

Η αναβαθμιση διαφερει λιγο απο αλλα DVD players' date=' καθοτι το συγκεκριμενο ειναι portable...

Οποιος εχει το συγκεκριμενο player, ας το δοκιμασει...[/quote']

Το δοκίμασα φίλε μου αλλά δεν εμφανίζει καθόλου υπότιτλους ενώ πατώντας το κουμπί sub τους βλέπει ότι υπάρχουν.Μετά έβαλα πάλι την έκδοση από το Softpedia και πάλι δεν εμφανίζει καθόλου υπότιτλους.Μπορείς να το κοιτάξεις καθόλου?

Δημοσ.

Se Digitrex pou agorasa simera:

Version 05.00.05.09

Sub-Ver 00.00.00.02

8032 05.00.05.09

Servo 20.51.00.00

Risc 05.00.05.09

Dsp 08.10.00.20

Καμια πιθανοτητα zavlaka για firmware ?Περιτο να πω οτι με τα GVG420 με εσωσες.Γονεις,Γαμπρος και σε ενα φιλο σε ολους το εκανα δωρο και με τα firmware σου πεταει.

Σε ευχαριστω για ολη την δουλεια σου.

Αν μπορεις να κανεις κατι και για αυτο το Digitrex ..... Θεος τι να πω

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

AXION FDV780 CP1253 beta2

Oδηγιες αναβαθμισης...

Kατεβαζεις το firmware και το αποσυμπιεζεις...

Θα βρεις ενα αρχειο image(.iso)...

Το γραφεις με καποιο προγραμμα εγγραφης σε ενα CD-RW(κανε οπωσδηποτε finalize)...

Βαζεις το upgrade CD στον player και περιμενεις να το διαβασει...

Η αναβαθμιση γινεται σε δυο σταδια...

α)Πρωτα θα αντιγραφει το αρχειο αναβαθμισης στην ενδιαμεση μνημη του player(Reading)...

β)Επειτα θα αντιγραφει στην κυρια μνημη του player(Writing)...

H διαδικασια διαρκει συνολικα 2-3 λεπτα...

Σημαντικο: Μολις ολοκληρωθει το πρωτο βημα(reading) κανε eject το CD απο τον player...

Δημοσ.

Δεν έχω καταφέρει πουθενά να βρω firmware (ούτε καν το original) για το Schaub Lorenz DVP 6290.

Έχει κανείς καμιά ιδέα;Δυστυχώς δεν παίζει ελληνικούς υπότιτλους και αυτό!!!!

Δημοσ.

Βρήκα αυτό στα files του Insomnia:

Schaub Lorenz DV5310-1 CP1253 beta1

Ξέρεις zavlaka αν κάνει και για το μοντέλο 6290 που σου είπα πιο πάνω.

Έχει δοκιμάσει κανένας να το αναβαθμίσει με αυτό παιδιά;

Δημοσ.

Thanx για την απάντηση zavlaka!

Μακάρι να υπήρχε κάποιος τρόπος να μάθουμε πληροφορίες για το firmware αλλά με έναν τρόπο που είχες αναφέρει άλλη φορά (μέσω του τηλεκοντρόλ) δεν γίνετια τίποτα!

Έχω ψάξει παντού για να βρω και το original firmware του ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ!Δυστυχώς με βλέπω να μένω χωρίς ελληνικούς υπότιτλους κι εγώ και όλοι όσοι το έχουμε! :(

Δημοσ.

Εν τω μεταξύ καμιά φορά τον τελευταίο καιρό όταν το άνοιγα δεν μου έκανε loading κανένα δισκάκι.Το έκλεινα,το ξανάνοιγα,γύρναγα καμιά φορά το δισκάκι και ξαναξεκίναγε να παίζει.Από χθες το βράδυ όμως έχει φάει ΤΟ ΚΟΛΛΗΜΑ!!!!Ότι και να του κάνω δεν ξεκολλάει από την εισαγωγική οθόνη.Ότι και να πατήσω τίποτα!Το δισκάκι δεν λέει να γυρίσει με τίποτα ώστε να γίνει και το reading από το laser!!Τι συμβαίνει.....έχει ξανασυμβεί σε άλλους;

Δημοσ.

το εχω περιπου 2 μηνες,κ μου το παρουσιαζει συχνα! συγκεκριμενα,μου κανει τα εξης:

καποιες φορες, κολλαει στην οθονη που διαβαζει,κ αν το κλεισω κ το ξανανοιξω,το διαβαζει κανονικα.

επισης,χθες,για πρωτη φορα,σε ταινια dvd (οχι avi),κολλησε τοσο πολυ,που χρειαστηκε να το βγαλω απο την πριζα(δεν εβγαινε ουτε το δισκακι,ειχαν κολλησει τα παντα)! μετα,επαιξε κανονικα,αλλα οχι αυτο το dvd... (μετα ειδα καποια avi)!

Δημοσ.

Εγώ το έχω από τον Δεκέμβρη του 2005!Εμένα έτυχε στην χειρότερη περίπτωση μια φορά να δουλέψει μετά από 2 ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΑΝΟΙΞΕ-ΚΛΕΙΣΕ και πειραματισμούς!!!

Τους πήρα τηλέφωνο και μου είπαν να πάω στο Μπουρνάζι που είναι το service!Άντε να πάω όμως τώρα εκεί!!!!!

Δημοσ.
Οριστε μια πρωτη δοκιμαστικη εκδοση για το AXION FDV780...

Η αναβαθμιση διαφερει λιγο απο αλλα DVD players, καθοτι το συγκεκριμενο ειναι portable...

Οποιος εχει το συγκεκριμενο player, ας το δοκιμασει...

Molis to ekana to update kai paizei mia xara.

THX man

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...