Προς το περιεχόμενο

Φορητό DVD Player με 79 Ευρώ

BROWNEYES

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 147
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μπορω να προσθεσω την ελληνικη γραμματοσειρα αλλα δεν ξερω πως μπορω να κανω τα μενου πιο πλουσια και κυριως πως να το κανω να αναγνωριζει τα VCD-SVCD & WMA που τωρα δεν τα παιζει.Ευχαριστω για την οποια βοηθεια μπορεις να μου παρεχεις.

Δημοσ.

Τα μενου ειναι πολυ φτωχα.Δεν εχει ρυθμισεις για τους υποτιτλους (μεγεθος,αριστερα-δεξια,πανω-κατω) ουτε επιλογη γλωσσας μενου-υποτιτλων.Οσο για τα VCD δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται και δεν τα αναγνωριζει ενω οταν γραψω σε ενα αδειο cd το φακελακι που περιεχει μονο το mpeg αρχειο το διαβαζει μια χαρα.

Δημοσ.

Αυτα που ζητας ειναι αρκετα δυσκολα...

...και ειναι και αρκετα δυσκολο να προστεθουν σε ενα firmware που εχει οριο μεγεθους το 1Mb...

Δημοσ.

Εχω καταφερει να προσθεσω ελληνικα αλλα μονο στους υποτιτλους ταινιων (srt) ενω στο file brownser οταν υπαρχουν ελληνικα δεν βγαζει τιποτα.Επισης στις ταινιες divx-xvid δεν χωραει η καθε σειρα πολλα γραμματα με αποτελεσμα να κοβονται οι τελευταιες λεξεις και να εχω μια σειρα γεματη,μια με λιγα γραμματα και η τελευταια σειρα να ειναι λιψη.Καθε βοηθεια θα ειναι πολυτιμη.

Δημοσ.

Για να δειξει ελληνικα στον file browser, θελει αρκετες αλλαγες...

Δεν ειναι το ιδιο οπως με τους υποτιτλους...

Οπως και η ρυθμιση του μεγιστου αριθμου χαρακτηρων στους υποτιτλους...

Θα το κοιταξω και θα σου πω σε λιγες μερες...

Δημοσ.

Άμα φτιάξεις f/w,θα το πάρω και αυτό.

Btw,το ένα το χάρισα στο μικρό μου ανηψιό και το άλλο στην αναδεχτή μου,το δε HddMediaPlayer στο μεγάλο μου ανηψιό.Όπως κατάλαβες,έχω ...ξεμείνει...

Δημοσ.

Με μια γρηγορη ματια, φαινεται να ειναι RISC-compatible με τα Philips 30xx...

Aν ισχυει και στην πραξη αυτο, τοτε υπαρχουν αρκετες προοπτικες βελτιωσης...

Θα δειξει...

Δημοσ.

Να σας πω και πως γινεται region free.Πατας setup μετα πας στο Preference Page πληκτρολογεις 9653 και μετα κανεις το Region Code ( 0 ) με τα βελακια πανω-κατω.Ξαναπατας setup και ειναι region free.

Δημοσ.

Οριστε μια πρωτη δοκιμαστικη εκδοση για το AXION FDV780...

http://www.insomnia.gr/ifiles/index.php?act=view&id=179

Η αναβαθμιση διαφερει λιγο απο αλλα DVD players, καθοτι το συγκεκριμενο ειναι portable...

Kατεβαζεις το firmware και το αποσυμπιεζεις...

Θα βρεις ενα αρχειο image(.iso)...

Το γραφεις με καποιο προγραμμα εγγραφης σε ενα CD-RW(κανε οπωσδηποτε finalize)...

Βαζεις το upgrade CD στον player και περιμενεις να το διαβασει...

Η αναβαθμιση γινεται σε δυο σταδια...

α)Πρωτα θα αντιγραφει το αρχειο αναβαθμισης στην ενδιαμεση μνημη του player(Reading)...

β)Επειτα θα αντιγραφει στην κυρια μνημη του player(Writing)...

H διαδικασια διαρκει συνολικα 2-3 λεπτα...

Σημαντικο: Μολις ολοκληρωθει το πρωτο βημα(reading) κανε eject το CD απο τον player...

Οποιος εχει το συγκεκριμενο player, ας το δοκιμασει...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...