Προς το περιεχόμενο

Φορητό DVD Player με 79 Ευρώ

BROWNEYES

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Oσοι εχουν το παραπανω player(Digitrex ή Shaub Lorenz), ας δοκιμασουν το παρακατω...

Setup-->Preferences-->1-3-6-9

...και να δημοσιευσουν εδω, τις πληροφοριες που θα εμφανιστουν...

• Απαντ. 147
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ωραια...

Υπαρχουν καλα και ασχημα νεα....

Το παρον firmware, απο οτι εχω διαβασει, πρεπει να ειναι ολοκαινουργια εκδοση και να ειναι DivX ultra certified(menus, chapters,xsubs,κλπ)...

...αλλα, προς το παρον, δεν υπαρχει διαθεσιμο πουθενα...

Oποιος εχει γρηγορη συνδεση, ας κατεβασει αυτο...

http://trailers.divx.com/dmf/RevelationsSmall.divx

ή αυτο...

http://trailers.divx.com/dmf/LastManStanding.divx

...και ας δοκιμασει αν οντως υποστηριζονται ολα τα χαρακτηριστικα του DivX Media Format...

Δημοσ.

Πέτυχες τη περίπτωση...

Κατεβάζω από δύο ftpιά,βρήκα και κάτι free σε http,έχω ανοίξει και πέντε παράθυρα στην Opera και μου δίνεις να κατεβάσω και 60τόσα mb.Όλα αυτά με Vivo 256...

lol.

Δημοσ.

"ΜΗΝ τάξεις σ' άγιο κερί και σε παιδί κουλούρι"...

Edit:Κατέβηκε,ενώ στον soft Divx_Player έχω επιλογές (menu δηλ,με Director's commentary,υπότιτλους,επιλογές κεφαλαίων κλπ),όταν το γράφω σε δισκάκι και το βάζω να το παίζει,πάει autorun κατευθείαν και ξεκινάει να παίζει την ταινία,χωρίς αρχικό menu,μόνο με τη δυνατότητα επιλογής υπότιτλου απ' το τηλε-χειριστήριο.

Δημοσ.

Χθές το πήρα και εγώ .

Είμαι από την δεύτερη παρτίδα (ή μήπως τρίτη) .

Θα σας πώ περισσότερα για την συσκευασία και τι περιλαμβάνει αυτή αύριο .

Δημοσ.

Γεια σας και συγνωμη για τα αααααααα .(ηταν δοκιμη).Πηρα και εγω το dvd απο το careefour αλλα μου εστειλαν ενα AXION FDV780 με 7 ιντσων οθονη TFT.Παιζει DVD,CD,MP3, JPEG,DIVX, XVID αλλα οχι VCD,SVCD,και WMA.Ειναι πληρη απο εξοπλισμο αλλα δεν ξερω αν ειναι αναβαθμησιμο.Οι υποτιτλοι ειναι σε γλωσσα Β.Ευρωπης και δεν υποστηριζει ελληνικη γραμματοσειρα (1253).Δεν ξερω τι τσιπακι φοραει και μετο γνωστο set up-preferences-1379 or 1369 δεν βγαζει πληροφοριες για το firmware του.

Καθε βοηθεια ευπροσδεκτη.

Δημοσ.

Βοηθεια!!!!!!!!!Εκανα τη βλακεια να βαλω μεσα cd με firmware απο ενα yamada 6700 που εχω για να δω αν θα το αναγνωρισει, δηλαδη αν το τσιπ ειναι MTK.

Το αναγνωρισε και μου ειπε να πατησω το play για να γινει αναβαθμιση.

Εγω τοτε ανοιξα το tray και απο τοτε μου βγαζει το λογοτυπο της YAMADA και στη συνεχεια το loading και open και σταματαει εκει.

Δεν διαβαζει τιποτα ουτε ακουω το δισκο να γυριζει. ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!

Οποιος γνωριζει πως μπορω να το σωσω ας μου δωσει μια βοηθεια.

Δημοσ.

Βρηκα πως μπορει να το σωσω.Διαβαζει μονο δισκακια με firmware MTK και με μια συγκεκριμενη διαδικασια που ανακαλυψα τυχαια ψαχνωντας το μηχανημα.

Τωρα πρεπει να βρω το εργοστασιακο firmware και να το γραψω σε δισκο για να επαναφερω το μηχανημα σε λειτουργια.

Αν μπορει καποιος να βοηθησει να βρω το firmware του AXION FDV780 θα του ειμαι ευγνωμων.

Το μονο σιγουρο ειναι πως το τσιπακι ειναι mediatek αφου αναγνωρισε το αρχειο ΜΤΚ που του ειχα βαλει απο ενα firmware YAMADA.

Δημοσ.

Τζιφος...Τζαμπα χαρηκα...

Ενω γνωριζει οτι ειναι δισκος αναβαθμισης δεν δουλευει ουτε το τηλεκοντρολ

ουτε το πληκτρολογιο.

Ο δισκος γυριζει αλλα δεν πατιεται το play και δεν προχωραει η διαδικασια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...