Προς το περιεχόμενο

Φορητό DVD Player με 79 Ευρώ

BROWNEYES

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Επειδή τελικά κατάλαβα ότι δεν μου είναι και πολύ χρήσιμο ένα φορητό DVD Player, (τσάμπα το πήρα δηλαδή, απλά έτρεξα και το πήρα σαν μ$%$#@ς!) το πουλάω το δικό μου. Όσο το αγόρασα, 79?. Στη συσκευασία του με όλες τις ζελατίνες κλπ. κλπ. Όποιος θέλει ΡΜ

Αν δεν τόσπρωξες ακόμη,σου έχωστείλει και p.m.,εδώ είμαι...

• Απαντ. 147
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τπτ,ο zav,αν και τον διαβεβαίωσα ότι δεν υπάρχει προβλ,δεν μας κάνει τη χάρη να ασχοληθεί(δεν είναι και υποχρεωμένος,αρκετά έχει κάνει ως τώρα και κάνει για μας...).Όμως βρήκα τρόπο εύκολο,γρήγορο,χωρίς καμία επίπτωση στην ποιότητα,που βάζει εν ίδει bmp τον υπότιτλο στην εικόνα και έτσι δεν χρειάζομαι πια την αλλαγή f/w.

Εδώ:http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=126994

Δημοσ.
Τπτ' date='ο zav,αν και τον διαβεβαίωσα ότι δεν υπάρχει προβλ,δεν μας κάνει τη χάρη να ασχοληθεί(δεν είναι και υποχρεωμένος,αρκετά έχει κάνει ως τώρα και κάνει για μας...).Όμως βρήκα τρόπο εύκολο,γρήγορο,χωρίς καμία επίπτωση στην ποιότητα,που βάζει εν ίδει bmp τον υπότιτλο στην εικόνα και έτσι δεν χρειάζομαι πια την αλλαγή f/w.

Εδώ:http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=126994[/quote']

Aπο οτι θυμαμαι, σου ειχα ζητησει μεσω pm, να εξακριβωσεις τον τυπο του chip και δεν μου ειχες απαντησει...

Εν πασει περιπτωση, οπως σου ειχα πει εξαρχης, αν το player δεν ειναι ΜΤΚ-based, τοτε δεν μπορω να κανω τιποτα...

Δημοσ.

Μα,το είχα ανοιγμένο όταν σε είχα ρωτήσει.

Τες-παν,αν μπορείς,εγώ είμαι διατίθεμαι να στο αφήσω μέχρι η να του βγάλεις τα μάτια,η να φτιάξεις f/w,χωρίς καμία υποχρέωση εκ μέρους σου αν χαλάσει κλπ.

Δεσμεύομαι,όπως βλέπεις,δημόσια.

Δημοσ.

Μόλις ανακάλυψα κάτι!

Στις πρώτες παρτίδες έδωσαν DVD Player DIGITREX ενώ τώρα δίνουν τα SCHAUB LORENZ=GRUNDIG(αυτό έχω εγώ)!!!!!Μου φαίνεται τυχεροί είμασταν αυτοί που πήραμε τις τελευταίες παρτίδες!Αυτό το κατάλαβα γιατί ένας φίλος μου που το είχε πάρει μου είπε (όταν είδε το δικό μου) ότι σε αυτόν δεν έδωσαν το συγκεκριμένο αλλά αυτό που είχαν στις καρτέλες!!!!

Δημοσ.

nai auto to xerw egw apo prin otan phga sthn patra sto carrefour me rwthse ekeinh epeidh thn hxera poio h8ela kai eipa to digitrex giati einai plhrws exoplismeno ..

telika omws exoun ton idio exoplismo ... an thn poiasw ..... /\ 8a epairna to allo pou htan kalutero

Δημοσ.

Από ότι μου είπε το παιδί που πήρε το Digitrex ο εξοπλισμός είναι ίδιος!

Στο Shaub Lorenz έχει μέσα τα εξής:

-Μπαταρία για να το συνδέεις

-Φορτιστή αυτοκινήτου

-Απλό φορτιστή σπιτιού

-Τηλεκοντρόλ

-Βαλιτσάκι για να τα βάζεις όλα αυτά

-Καλώδια για σύνδεση με τηλεόραση κ.α.

Δεν νομίζω το Digitrex να είχε κάτι παραπάνω!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...