marios1957 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Επειδή τελικά κατάλαβα ότι δεν μου είναι και πολύ χρήσιμο ένα φορητό DVD Player, (τσάμπα το πήρα δηλαδή, απλά έτρεξα και το πήρα σαν μ$%$#@ς!) το πουλάω το δικό μου. Όσο το αγόρασα, 79?. Στη συσκευασία του με όλες τις ζελατίνες κλπ. κλπ. Όποιος θέλει ΡΜ Αν δεν τόσπρωξες ακόμη,σου έχωστείλει και p.m.,εδώ είμαι...
GIANNISPATRA Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 marios ti egine telika me to firmware ema8es tipota ?
marios1957 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Τπτ,ο zav,αν και τον διαβεβαίωσα ότι δεν υπάρχει προβλ,δεν μας κάνει τη χάρη να ασχοληθεί(δεν είναι και υποχρεωμένος,αρκετά έχει κάνει ως τώρα και κάνει για μας...).Όμως βρήκα τρόπο εύκολο,γρήγορο,χωρίς καμία επίπτωση στην ποιότητα,που βάζει εν ίδει bmp τον υπότιτλο στην εικόνα και έτσι δεν χρειάζομαι πια την αλλαγή f/w. Εδώ:http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=126994
zavlakas Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Τπτ' date='ο zav,αν και τον διαβεβαίωσα ότι δεν υπάρχει προβλ,δεν μας κάνει τη χάρη να ασχοληθεί(δεν είναι και υποχρεωμένος,αρκετά έχει κάνει ως τώρα και κάνει για μας...).Όμως βρήκα τρόπο εύκολο,γρήγορο,χωρίς καμία επίπτωση στην ποιότητα,που βάζει εν ίδει bmp τον υπότιτλο στην εικόνα και έτσι δεν χρειάζομαι πια την αλλαγή f/w. Εδώ:http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=126994[/quote'] Aπο οτι θυμαμαι, σου ειχα ζητησει μεσω pm, να εξακριβωσεις τον τυπο του chip και δεν μου ειχες απαντησει... Εν πασει περιπτωση, οπως σου ειχα πει εξαρχης, αν το player δεν ειναι ΜΤΚ-based, τοτε δεν μπορω να κανω τιποτα...
marios1957 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Σου είχα απαντήσει,είχα ζητήσει και διευκρινίσεις,τις οποίες δεν έλαβα... Δεν γνωρίζω αν είναι Mediatek-based...
zavlakas Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Sorry, αλλα δεν ελαβα καμια απαντηση... Ο πιο σιγουρος τροπος για να το εξακριβωσεις ειναι να το ανοιξεις...
marios1957 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Μα,το είχα ανοιγμένο όταν σε είχα ρωτήσει. Τες-παν,αν μπορείς,εγώ είμαι διατίθεμαι να στο αφήσω μέχρι η να του βγάλεις τα μάτια,η να φτιάξεις f/w,χωρίς καμία υποχρέωση εκ μέρους σου αν χαλάσει κλπ. Δεσμεύομαι,όπως βλέπεις,δημόσια.
zavlakas Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Φανταζομαι οτι θα δεις ενα chip 5x5cm που θα γραφει πανω Mediatek... Kοιτα και τις φωτο απο το εσωτερικο του GVG420...
marios1957 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Θα το συνεχίσουμε(αν θες...) με p.m.,αργότερα...
runner1 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Μόλις ανακάλυψα κάτι! Στις πρώτες παρτίδες έδωσαν DVD Player DIGITREX ενώ τώρα δίνουν τα SCHAUB LORENZ=GRUNDIG(αυτό έχω εγώ)!!!!!Μου φαίνεται τυχεροί είμασταν αυτοί που πήραμε τις τελευταίες παρτίδες!Αυτό το κατάλαβα γιατί ένας φίλος μου που το είχε πάρει μου είπε (όταν είδε το δικό μου) ότι σε αυτόν δεν έδωσαν το συγκεκριμένο αλλά αυτό που είχαν στις καρτέλες!!!!
GIANNISPATRA Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 nai auto to xerw egw apo prin otan phga sthn patra sto carrefour me rwthse ekeinh epeidh thn hxera poio h8ela kai eipa to digitrex giati einai plhrws exoplismeno .. telika omws exoun ton idio exoplismo ... an thn poiasw ..... /\ 8a epairna to allo pou htan kalutero
skevo_kos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Giannispatra, To Shaub Lorenz den exei ton idio eksoplismo me to Digitrex?
runner1 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Από ότι μου είπε το παιδί που πήρε το Digitrex ο εξοπλισμός είναι ίδιος! Στο Shaub Lorenz έχει μέσα τα εξής: -Μπαταρία για να το συνδέεις -Φορτιστή αυτοκινήτου -Απλό φορτιστή σπιτιού -Τηλεκοντρόλ -Βαλιτσάκι για να τα βάζεις όλα αυτά -Καλώδια για σύνδεση με τηλεόραση κ.α. Δεν νομίζω το Digitrex να είχε κάτι παραπάνω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.