Προς το περιεχόμενο

Φορητό DVD Player με 79 Ευρώ

BROWNEYES

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 147
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

File GIANNISPATRA egw to phra apo to Carfour sthn patra apo thn pempth.

Proswpika mou fainetai arketa kalo gia ta lefta pou to phra!

Exei tsantaki metaforas, thlekontrol, kalwdio trofodosias kai gia anapthra aftokinhtou kai kalwdia syndeshs me TV. Ti allo na zitiseis? A! Mhn xexasw paizei DivX kai MP3 alla sta DivX den mporei na dei swsta tous ypotitlous.

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι παιδιά;

Έχω 5 κουπόνια και 2 τζόκερ.Μου λείπουν το 1 και 2 αλλά με τα 2 τζόκερ συμπληρώνω 7 κουπόνια!Άκουσα ότι δέχονται μόνο ένα τζόκερ!Αληθεύει;Αν ναι υπάρχει κανένας που του περισσεύει το τζόκερ με το νούμερο 1 ή 2;;;

Δημοσ.

μόνο ένα τζόκερ δέχονται το λεεί και το έντυπο που συμπληρώνεις νομίζω . αν θέλεις να σκανάρω το νούμερο 1 να στο στείλω να το τυπώσεις? σιγά λες και θα το καταλάβουν :)

Δημοσ.

Άμα γυρίσω από τη βόλτα(λείπω ακόμη...),θα βρω τον Zav και -αν θελήσει- θα του δώσω το παιχνιδάκι να παίξει όσο θέλει και να φτιάξει για όλους μας f/w που να υποστηρίζει Ελληνικά.

Έτσι Mr Δημήτρη;

Δημοσ.

Μένω Αθήνα!Θα το καταλάβουν ρε συ!Δεν έχει κανένας το 1 ή το 2;;;;Please παιδιά γιατί είναι κρίμα!Τζάμπα τα μάζευα τόσο καιρό;!

Δημοσ.

Κάποιος μου είπε ότι χρειαζόμαστε και κάποιο ειδικό έντυπο που είχε στην εφημερίδα με τα πρώτα 2 κουπόνια που ΔΕΝ ΕΧΩ!!!Έχει κανείς να μου το στείλει σκαναρισμένο μπρός-πίσω;;;;Και αν γίνεται και το 1ο ή 2ο κουπόνι γιατι έχω 7 μεν αλλά τα 2 είναι τζόκερ και άκουσα ότι θέλουν μόνο ένα τζόκερ!!!!Θα ήμουν υπόχρεος σε όποιον μπορεί να με εξυπηρετήσει!

Το e-mail μου είναι [email protected]

Δημοσ.

τελικά με τα ηχεία τι θα κάνουμε στο dvd δεν ακούγεται τόσο δυνατά υπάρχει τίποτα εξωτερικά με μπαταρία να κάνουμε τι δουλεία μας?

Δημοσ.

Το πήρα κι εγώ παιδιά!

ΕΙΝΑΙ ΑΨΟΓΟ!Δοκίμασα τα πάντα (dvd/cd με mp3/wma/divx,dvd κανονικά,audio cd) και ΟΛΑ έπαιζαν κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα!

Το μόνο μείον είναι ότι δεν υποστηρίζει ελληνικούς υπότιτλους στα divx!

Ακόμα εμένα στο κουτί δεν λέει τίποτα για DIGITREX αλλά για μάρκα έχει την SCΗAUB LORENZ!Το μοντέλο είναι το DVP 6290.

Τελικά έχει κανένας firmware για να υποστηρίζει ελληνικούς υπότιτλους;

Δημοσ.

Telika sti Patra tzifos! Perimenw akoma. Xthe poy rwtisa sta Carrefour me mia apatheia moy eipan oti kai kala tha erthoun kai alla kommatia kai tha mas eidopoiisoun. Entaksei den lew pws exasa to megalo kelepouri...i antimetwpisi me peirakse. Les kai mas kanoun xari. Ti na pei kaneis. An kserei kaneis tipota sxetiko as to postarei...

Δημοσ.

Μην ανησυχείς!Υπάρχουν και χειρότερα!Εγώ το πήρα την δεύτερη εβδομάδα από τότε που έβαλα το όνομά μου στην λίστα!Το έβαλα Τετάρτη και το πήρα την μεθεπόμενη Πέμπτη!Ένας φίλος μου είχε βάλει το όνομα του σε λίστα πριν συνολικά 1 μήνα και μάλιστα πρέπει τώρα που τομ σκέφτομαι να πηγαίνει στην 6η εβδομάδα και ακόμα ούτε φωνή ούτε ακρόαση!

Υπόψιν....αυτό που δεν ήξερα είναι ότι στην ουσία η Schaub Lorenz=Grundig!!!Άρα καθόλου άσχημα και σαν μάρκα θα έλεγα!!!

Δημοσ.

Επειδή τελικά κατάλαβα ότι δεν μου είναι και πολύ χρήσιμο ένα φορητό DVD Player, (τσάμπα το πήρα δηλαδή, απλά έτρεξα και το πήρα σαν μ$%$#@ς!) το πουλάω το δικό μου. Όσο το αγόρασα, 79?. Στη συσκευασία του με όλες τις ζελατίνες κλπ. κλπ. Όποιος θέλει ΡΜ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...