Προς το περιεχόμενο

Φορητό DVD Player με 79 Ευρώ

BROWNEYES

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Basika den teliosan apo tin proti mera !!

Apla oi perisoteroi pigan otan mirastike to ekto kouponi ( pou eixe kai to Joker mazi) diladi mia bdomada prin apo emas !!

Μπα' date='δεν τους βγήκαν οι ημερομηνίες (υποθέτω...) και δεν έφεραν τπτ ακόμη.

Με πήραν τηλεφ στο κινητό (μπράβο ο Μαρινόπουλος!) και μου είπαν να περάσω σήμερα.

[b']Τόφεραν![/b]

• Απαντ. 147
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Με πήραν τηλεφ στο κινητό (μπράβο ο Μαρινόπουλος!) και μου είπαν να περάσω σήμερα.

Τόφεραν!

Marie, an mporeis pes mas entupwseis. Ti leei i anaparagwgi? I poiotita ixou einai kali? Telika paizei DivX?

Δημοσ.

άντε Μάριε περιμένουμε με ανυπομονησία .... αξίζει ? γιατί λογικά αύριο θα πάρουνε και εμένα τηλέφωνο αφού τα φέρανε στην Αθήνα λογικά θα τα έχουν αύριο και στην πάτρα

Δημοσ.

Φτηνόπραμα (oμορφούλι όμως),πλήρες με θήκη, τα καλώδιά του και το τηλ/ριο,μπαταρία,τροφοδοτικό,μέχρι και για αναπτήρα αυτ-του έχει ανταπτοράκι.Παίζει και divx/xvid,δυστυχώς χωρίς υποστήριξη Ελληνικών (Σουηδικά τα δείχνει,με τελίτσες κλπ),ας ελπίσουμε ότι ο "Άγιος Zav" θα κάνει (πάλι) το θαύμα του,όπως με το GVG.

Δημοσ.

Αν έχεις τπτ παιδάκια στο πίσω κάθισμα και θες να τα κρατήσεις απασχολημένα,κάτι γίνεται.Αν θες όμως να παρακολουθήσεις ταινία από κει,πας για οφθαλμίατρο.Καλύτερα να βγάλεις καλώδιο και να το συνδέσεις στην TV.Θα μου πεις,είναι ανάγκη να δώσει κάποιος 80€ για να βλέπει στην TV;lol εδώ,μιας και τα GVG έχουν τα μισά -σχεδόν- λεφτά,αλλά για το ότι υπάρχει αυτό το καβλιτζέκι σ' αυτά τα χρήματα....

Δημοσ.

to phra egw xtes apta karfour....komple einai,ama kataferoume na emfanisoume kai ellhnikous ypotitlous mia xara tha nai :) paizei o,ti tou ebala. divx,xvid(me agglikous subs mia xara) Paizei kai mpeg,mpeg2 ktl ktl.

Δημοσ.

Aντι να αρχιζετε τα "ευχολογια" περι υποστηριξης greek fonts, δημοσιευστε καμια πληροφορια για το player, μηπως και βρεθει καμια ακρη...

π.χ. Μαρκα, τυπος, chip, κλπ....

Δημοσ.

πάτρα ακόμα τίποτα τι γίνεται γαμώτο :( να ρωτήσω κάτι άλλο αυτούς που το έχουν πάρει μπορείς να βάλεις ένα dvd mp3 και να το παίξει κανονικά δηλαδή σαν discman?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...