Προς το περιεχόμενο

Φορητό DVD Player με 79 Ευρώ

BROWNEYES

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 147
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ρίξε το iso στο Nero (ή όποιο άλλο έχεις) και κάνε "Burn Image"

Ευχαριστώ για την απάντηση...Το μόνο πρόβλημα είναι ότι αφού έβαλα το CD μέσα, μου έβγαλε upgrade file detected.Πάτησα yes και μετά αύρισε η οθόνη και το player είναι και επίσημα νεκρό....

Μπορεί να γίνει κάπως reset....;

Δημοσ.

Σωζεται αλλα θελει ενα σειριακο καλωδιο απο κινητο (εγω χρησιμοποιησα απο nokia 8210), το προγραμμα MTKTool 1.29 και επιδεξια χερια για να ανοιξεις το φορητο player και να κανεις αναβαθμιση καλωδιακα. Α..... και αρκετη υπομονη και τυχη.Παντως γινεται αφου το εκανα.

Δημοσ.

Και αυτο γινεται αν το εχεις παρει προσφατα και εχεις την αποδειξη μπορεις να πεις οτι δεν επαιξε καθολου η οτι ξαφνικα σταματησε να παιζει και ας το πανε στο σερβις.Αφου το μηχανημα δεν εχει ανοιχτει δεν μπορουν να ξερουν οτι πηγες να αναβαθμισεις το firmware και πρεπει η να το φτιαξουν η να σου δωσουν ενα αλλο.

Δημοσ.

Το είδα το link. Θέλει πολύ δουλειά...

Από ''εγγύηση'' υπάρχει περίπτωση να καλύπτομαι;

Edit: Τώρα είδα την απάντηση, αυτό θα κάνω...

Δημοσ.

Kανε το ανηξερο και μην πεις κουβεντα για αναβαθμισεις και firmware και νομιζω πως θα πιασει.Βεβαια θελει κυνηγι και υπομονη για να βρεις ακρη με τα σερβις τετοιων εταιρειων.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

και εγώ ρε παιδιά το ίδιο έπαθα όταν πήγα να εγκαταστήσω το firmware, μαύρισε μετά από λίγο η οθόνη και τώρα είναι τελείως νεκρό...Μήπως φταίει το ότι πάτησα και εγώ το play όταν μου ζητήθηκε κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης?

Εκτός και αν έχει έρθει καινούρια σειρά από axion που είναι διαφορετική version ,και το συγκεκριμένο firmare δεν κάνει πια.

Φίλε lalanis εσύ τι έκανες τελικά, το πήγες πίσω στο carefour και στο αλλάξανε? Και αν το πάω και εγώ και το αλλάξω, αξίζει να ξαναπροσπαθήσω να του βάλω το συγκεκριμένο firmware? To έχει βάλει κανείς άλλος πρόσφατα επιτυχημένα?

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
Οριστε μια πρωτη δοκιμαστικη εκδοση για το AXION FDV780...

http://www.insomnia.gr/ifiles/index.php?act=view&id=179

Η αναβαθμιση διαφερει λιγο απο αλλα DVD players, καθοτι το συγκεκριμενο ειναι portable...

Οποιος εχει το συγκεκριμενο player, ας το δοκιμασει...

ευχαριστώ παρα μα πάρα πολλη φίλε με έσωσες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...