Προς το περιεχόμενο

www.pixmania.com

ZELDA

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 117
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ρε παιδια θέλω να πάρω μια Videocamera και με έχετε μπερδέψει...να παραγγείλω στο Pixmania η όχι?

Πατριώτη τι πρόβλημα έχεις τώρα ?? μην φοβάσαι να ψωνίσεις από εκεί μια χαρά είναι το μαγαζί εάν αργήσουν μερικές μέρες μην τρελαίνεσαι δεν μπορείς να τα έχεις όλα η τιμές τους είναι πολύ κάτω από ότι Ελλάδα .

Φιλικά

Μανώλης

Χανιά Κρήτη

Δημοσ.

oxiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hahahahahaha και εγω θελω να ψωνησω αλλα 8α ερθουν σε κανα μηνα αν δε παρω το οκ οτι σταματησαν οι μ@λακιες δε ψωνιζω τιποτα...

Δημοσ.

Εγώ παράγγειλα ένα DVD player στις 7/11, το έστειλαν την επόμενη μέρα και το είχα στα χέρια μου στις 11/11.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Λοιπον δεν ξερω τι γινεται τον τελευταιο καιρο με το συγκεκριμενο μαγαζι αλλα με εχει τσαντισει παρα πολυ.Εχουμε κ λεμε.

1ον Σχεδον ποτε οι σελιδες τους δεν ειναι ενημερωμενες με την διαθεσημοτητα των προιοντων τους.Ηθελα μια p200 κ την ειχαν κ καλα στο stock κ λεω θα την παραγγειλω.Τελικα δεν την ειχαν κ περιμενα μια αιωνιοτητα κ μια μερα για να ερθει.

2ον Μπαινω σημερα ετσι για να δω κ βλεπω οτι ειχαν βγαλει την p100 στα 252,κατι ευρω.Λεω μ@μ@τη φαση θα την χτυπησω για την αδερφη μου που θελει μια κ ειναι κ πολυ καλη.Αυτη την στιγμη εχει 313 ευρω.Αν ψαξετε στο skroytz τωρα που γραφω το ποστ θα δειτε την παλια τιμη.

3ον κ θετικο.Σημερα παρηγγειλα μια Kingston ValueRAM 512 Mo DDR-SDRAM PC2100 CAS2.5 κ μου λενε απεσταλη κιολας.Ευτυχως.

Δηλαδη οκ ειναι μ@μ@το καταστημα κ εχει πολυ καλες τιμες.Αλλα γιατι να παιζουν με τα νευρα μου συνεχεια.Μπορει να ειμαι κ εγω ο γκαντεμης.Τωρα φοβαμαι να παραγγειλω κατι αλλο για τα χριστουγεννα γιατι το θελω για δωρο κ δεν ξερω αν θα το εχω πριν το Πασχα.Μηπως ειμαι παραλογος?Αν καποιος εχει διαφορετικη αποψη ας μου την πει.ΑΑ.Κ κατι αλλο.Οταν σου λενε παραδοση σε 2-3 μερες σε προιοντα που ειναι στο αποθεμα τοτε εχεις δικαιωμα να τα περιμενεις τοτε.Διαφορετικα ας λεγανε 5-15 μερες να τελειωνανε.

Τα σέβη μου

Δημοσ.

teleutea akougontai arnitikes kritikes gia to pixmania kai stin UK kai fisika pisteuo oti echoun vasi...

epidi omos den mou aresei na vgazo eukola simperasmata apo 1 i 2 i akoma kai 1002 kritikes, tha perimeno ligo kairo na do pos paei i oli fasi.

apo oti ksero/gnorizo -ochi episima omos opote den eime kai 100% sigouros- echoun genikotero provlima me tin zitisi pou lanvanoun kai tin analogi diathesimotita pou mporoun na dosoun/kalipsoun se autin tin zitisi kai eidika tora me ta christougena (den einai mono elliniko fenomeno alla paneuropaika ginete panikos se schesi me persi oso afora tin zitisi meso internet se para poli megalo vathmo).

Pisteuo oti echoun analogo provlima pou eiche i asos.com persi apo tis arches tou persinou ftinoporou mechri ta persina xmas/new year me tis paraggelies kai tin zitisi kai kalipsi autis pou tin anagkase na "metakomisei" se megalitero warehouse (eironika kaike prin merikes meres logo tis gnostis fotias -?- pou egine sto london akrivos dipla tis kata 20% sinfona me protes ektimiseis).

Opote tha perimeno genikotera na do scholia meta tis giortes kai mechri mesa Feb kai apo tote elpizo na vgalo kai ego san katanalotis kapia simperasmata (sto parelthon pantos den eicha).

auti tin stasi kratao pliroforiaka gia kathe "magazi"/eshop

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ας πω και γω 2 λόγια ....διαβάζοντας όλα τα παραπάνω για να είμαι ειλικρινής πρόγκηξα..τσπ αποφάσισα να πάρω 2-3 πραγματάκια 1 stick mp3 player klp, 1 camera Fuji , Videocamera Panasonic....σύνολο 750? περίπου από μιά έρευνα που έκανα στα εδώ μαγαζιά είχα περίπου 20% όφελος. Έτσι το διακινδύνεψα. Τώρα από θέματα ενημέρωσης του Site και θέματα αποστολής δεν θα διαφωνήσω....εμένα κάνανε μια βδομάδα...Η camerai και η Videocamera ήταν διαθέσιμα...το stick mp3 player θα ήταν παραδωτέο σε 8 μέρες...έτσι είπα αφού δεν τα έχουν όλα μάλλον θα περιμένουν και το 3ο να τα στείλουν....πάντως τα 2 ήρθαν πρώτα και σε 1 μέρα ήρθε και το 3ο. Τώρα από θέματα εγγύησης δεν έχω άποψη.....άμα σου κάτσει τέτοια φάση έτσι και αλλιώς έχεις προβλήματα φαντάζομαι...

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...