Προς το περιεχόμενο

www.pixmania.com

ZELDA

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

mindtrapper μα μου ειπαν οτι πιστωθηκαν τα λεφτα μου και εχω και mail toyw alla apo thn trapeza moy λενε οτι δε εγεινε καμια συναλλαγη στο λογαριασμό μου τι να πω και εγώ δε πιστευω να μου κλεψουν λεφτα αφου εχω το mail τους κατι που με κατοχυρώνει το θεμα ειναι οτι δε εχω λεφτα.

• Απαντ. 117
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Κανένα νέο από Pixmania έχουμε; Παρήγγειλα κι εγώ ένα auto radio και είμαι 4 μέρες σε διαδικασία.

Δημοσ.

Απο 13/10 ειχα παραγγειλει μια canon digital την οποια ειχαν και σε αποθεμα.

Μετα απο 6 μερες αναμονης ειπα να δω τι γινεται και ειδα οτι η παραγγελια ειναι ακομα σε διαδικασια!!!

Και το κερασακι

''Για λόγους διαφάνειας προς τους πελάτες μας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουνε ότι σημειώνεται καθυστέρηση στην προετοιμασία των παραγγελιών λόγω λογιστικής βλάβης. H επιπλέον καθυστέρηση δεν πρόκειται να ξεπεράσει τις 5 μέρες.''

Δλδ 6 μερες εως τωρα αλλες 5 να φυγει βαλε Σ/Κ και ντελιβεραδες καλο μηνα.

Εκανα αιτηση για ακυρωση παραγγελιας βεβαια.

Καπου χασανε τη μπαλα.....

Δημοσ.

σημερα μου ήρθαν τα λεφτα μου απο την ακυρωση και μετα απο πολλα τηλεφωνηματα πρωτα μετακομιζανε το στοκ τωρα τα λογιστικα μετα χαθηκε και ο picmaniaχ αντε γεια ρε

βαλτε τραπεζακια και μοιραστε caputsino ...

Δημοσ.

η παραγγελια εγινε στις 25-9 (οπως γραφω κ σε προηγουμενα post)

σημερα 19-10 την ελαβα στα χερια μου μετα απο δυο τηλεφωνηματα κ 2 email διαμαρτυριας

(τουλαχιστον δεν εχασα τα λεφτα μου)

Δημοσ.

Και σε μένα ήρθε το ίδιο μήνυμα: "Για λόγους διαφάνειας προς τους πελάτες μας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουνε ότι σημειώνεται καθυστέρηση στην προετοιμασία των παραγγελιών λόγω λογιστικής βλάβης. H επιπλέον καθυστέρηση δεν πρόκειται να ξεπεράσει τις 5 μέρες."

Μπλέξαμε με καραγκιόζηδες. Αυτό που λέει ότι σε παίρνουν εκείνοι τηλέφωνο ισχύει;

Πώς κάνω αίτηση για ακύρωση παραγγελίας;

Δημοσ.

min siggrinoume tis vourtses me tis....

entelos siptomatika tha ithela na rotiso kanenan sas an epese stis metakomisi tis asos.com apo tin apothiki pou eichane se megaliteri kai ta provlimata pou eiche me ta logistika tis, ta stock tis kai genika tis paraggelies tis.....

Δημοσ.

Χτες το απογευμα εκανα αιτηση ακυρωσης παραγγελιας-συναλλαγης και σημερα ηρθε η επιβεβαιωση.Αν μη τι αλλο τους τιμα η σταση τους,δεν αφηνουν υπονοουμενα για οποιαδηποτε παρερμηνια.

Δημοσ.

Λοιπόν... update της περίπτωσής μου:

Παραγγελία ενός πακέτου (κάμερα, τσάντα μεταφοράς, δεύτερη μπαταρία, 1gb SD card)

H παραγγελία έγινε στις 6/10.

Τα προϊόντα δεν αποστάλθηκαν όλα μαζί αλλά το καθένα μόνο του.

Πρώτη αποστολή στις 17/10.

Παρέλαβα την τελευταία αποστολή στις 26/10.

Συνοπτικά:

Παραγγελία 6/10, παράληψη όλων των προϊόντων 26/10.

Η όλη διαδικασία κράτησε 20 μέρες δηλαδή... όταν έκανα την παραγγελία είχε χρόνο παράδοσης 2-5 ημέρες.

Δημοσ.

Έκανα κι εγώ ακύρωση της παραγγελίας μου. Την επόμενη μέρα μου ήρθε ένα email που επιβεβαίωνε την ακύρωση και ένα δεύτερο που έλεγε πως θα επιστραφεί στην πιστωτική μου κάρτα η αξία της αγοράς. Επίσης, σε επικοινωνία που είχα με το customer service μου είπαν πως το προϊόν που παρήγγειλα δεν είναι στο απόθεμα ενώ στο site ακόμα λέει ότι είναι διαθέσιμο.

Δημοσ.

Παρήγγειλα δερμάτινη θήκη για την Sony Cybershot H1 που δεν τη φέρνουν στην Ελλάδα.

Ημερομηνία παραγγελίας 9/10/05

Περίμενα καμιά βδομάδα για να μου πουν οτι δεν υπάρχει στο απόθεμα. Σήμερα μόλις είδα ότι η παραγγελεία είναι σε προετοιμασία

(Η παραγγελία σας μεταδόθηκε στη πλατφόρμα αποστολής)

18+ μέρες είναι μεγάλο διάστημα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Περελαβα (με αρκετη καθηστερηση να λεγεται) και εγω απο την Pixmania ενα mouse g7 της logitech και εδω και μια εβδομαδα το χαιρομαι. Σημερα αρχισε το αριστερο κλικ να κανει εναν ελαχιστο θορυβο απλα πιεζοντας το λίιιιιιιιιιιιιιιιγο, χωρις να κανω πραγματικο κλικ (μονο με μια ελαχιστη πιεση που του ασκειται).

Παιρνω τηλ την Pixmania και μου λενε οτι επειδη δεν εχουν περασει 14 μερες αναλαμβανουν αυτοι τα μεταφορικα. Ολα καλα μεχρι εδω. Ρωταω σε ποσο καιρο θα μου ερθει ενα νεο mouse, και η απαντηση που πηρα ηταν "η ολη διαδικασια θα διαρκεσει ενα μηνα περιπου". Πανε καλα? Προφανως και δεν θα το στειλω... δεν θελω να χαθει αναμεσα στο βελγιο και στη γαλλια. Εξαλλου το προβλημα ειναι αμελητεο.

Οταν λενε αυτοι 3-4 μερες εννοουν 13-14+ μερες, οταν λενε ενα μηνα ποσο εννοουν? Πριν το Πασχα θα το εχω? :twisted:

Δημοσ.

Ego prosopika to eixa xrisimopioisi pio palia kai ola ok to xrisimopioisa kai prin kana 3 bdomades kai eixa problima mou kathisterise na oloklirothi i paraggelia 15 meres peripou pira to ena antikimeno 6 meres meta apo tin paraggelia kai to 2o meta apo 15 meres aplos kai pali pixmania dioti toulaxiston den xani kanis ta lefta tou opos se polla.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...