nasmania Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Ζω τον απόλυτο εκνευρισμό. Σήμερα είναι η 5η μέρα από τότε που έκανα την παραγγελία και είναι ακόμα "Σε Διαδικασία". Όταν έκανα την παραγγελία μου έδωσε χρόνο παράδοσης 3-5 μέρες. ΠΡΟΣΟΧΗ: Χρόνο ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ 3-5 μέρες. Σήμερα είναι η 5η μέρα και η παραγγελία μου δεν έχει καν ΦΥΓΕΙ από την Pixmania. Σε επικοινωνία με το CC πήρα την απάντηση: "Έχετε απόλυτο δίκιο αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να σας ενημερώσω για το πότε θα φύγει η παραγγελία σας". ΣΟΚ! Και ποιός θα με ενημερώσει αν δεν με ενημερώσει η Pixmania δηλαδή;; 9011-1235479632146 πληροφορίες Νίκος Χορταρέας - Ταρώ/χειρομαντία/κρυστάλινη σφαίρα;; Έλεος.... Λίγος σεβασμός στους πελάτες που αφήνουν τα λεφτάκια τους. Ακόμα και αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το κατάστημα που προκάλεσε την καθυστέρηση ίσως το κατανοούσα... ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΦΥΓΕΙ Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΤΟΚ.- Χαχα, μπα ούτε ο Χορταρέας φίλε μου βγάζει άκρη ! Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Ο Ι Ε Ι Ν Α Ι ! Ο Pixmaniac που βρίσκεται ? Μου αρέσει που έκανα παραγγελία ΔΥΣΤΥΧΩΣ στις 03-10-2005 και απο τότε τίποτα....Παίρνω την Παρασκευή μεσημέρι και μου λένε οτι μεταφέρονται οι αποθήκες και μπλα μπλα και θα φορτωθούν την Δευτέρα! Παίρνω σήμερα και μου λένε οτι πάμε για Παρασκευή και βλέπουμε !!! @Zelda , Είσαι τυχερός αν σου έκοψαν τουλάχιστον τα έξοδα αποστολής αν και χλωμό σε βλέπω να φορτώνονται σήμερα... Εστω οτι μετακομίζουν όντως οι αποθήκες... Τόσο δύσκολο ήταν να ενημερώσουν τους χρήστες που αγόρασαν οτι θα αργήσει η παραγγελία τους και πότε θα διεκπαιρεωθεί ?? (Ενα τηλέφωνο,ενα ξερό email κάτι !) Τι να πω , απλά ΛΥΠΑΜΑΙ και πάω να διαγράψω αμέσως τα θετικά σχόλια που είχα κάνει παλιότερα.
konspir2 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Τραγέλαφος η Pixmania... Κατόπιν επικοινωνίας μου μέσω email με το CC, μου ήρθε απάντηση που έλεγε: "Λυπούμαστε αλλά το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο και δεν γνωρίζουμε πότε θα είναι. Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας, ή να σας προτείνουμε άλλο προϊόν" ΣΟΚ ΕΙΣ ΤΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ! Το προϊόν τη στιγμή που έκανα την παραγγελία ΣΑΦΩΣ και ήταν διαθέσιμο. Αλλά το κωμικοτραγικό του πράγματος είναι ότι το site της Pixmania, ΤΩΡΑ, τη στιγμή που γράφω αυτό το μήνυμα, δίνει το συγκεκριμένο προϊόν ΣΕ ΣΤΟΚ!!! Panasonic Lumix FZ30 είναι το προϊόν για όποιον θέλει να κοιτάξει. ΕΛΕΟΣ... Ε-Λ-Ε-Ο-Σ. Άψογη και επαγγελματικότατη εξυπηρέτηση... τί να πω... ΥΓ: Αφήστε που η τιμή του ήδη έχει πέσει καμιά 20ριά Ευρώ από τη στιγμή που έκανα την παραγγελία μέχρι σήμερα, και ένας Θεός ξέρει πόσο θα πέσει μέχρι να φιλοτιμηθούν να το στείλουν. ΥΓ2: Σε περίπτωση ακύρωσης ξέρει κανείς τί γίνεται με τη χρέωση στην πιστωτική;
poromenos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Τραγέλαφος η Pixmania... Κατόπιν επικοινωνίας μου μέσω email με το CC' date=' μου ήρθε απάντηση που έλεγε: "Λυπούμαστε αλλά το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο και δεν γνωρίζουμε πότε θα είναι. Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας, ή να σας προτείνουμε άλλο προϊόν" ΣΟΚ ΕΙΣ ΤΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ! Το προϊόν τη στιγμή που έκανα την παραγγελία ΣΑΦΩΣ και ήταν διαθέσιμο. Αλλά το κωμικοτραγικό του πράγματος είναι ότι το site της Pixmania, ΤΩΡΑ, τη στιγμή που γράφω αυτό το μήνυμα, δίνει το συγκεκριμένο προϊόν ΣΕ ΣΤΟΚ!!! Panasonic Lumix FZ30 είναι το προϊόν για όποιον θέλει να κοιτάξει. ΕΛΕΟΣ... Ε-Λ-Ε-Ο-Σ. Άψογη και επαγγελματικότατη εξυπηρέτηση... τί να πω... ΥΓ: Αφήστε που η τιμή του ήδη έχει πέσει καμιά 20ριά Ευρώ από τη στιγμή που έκανα την παραγγελία μέχρι σήμερα, και ένας Θεός ξέρει πόσο θα πέσει μέχρι να φιλοτιμηθούν να το στείλουν. ΥΓ2: Σε περίπτωση ακύρωσης ξέρει κανείς τί γίνεται με τη χρέωση στην πιστωτική;[/quote'] apisteuto!!!!! kai fenodan kalo site
ZELDA Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 δε ξέρω πάντως σκεφτομαι να ακυρώσω την παραγγελεία ασχετο μετα απο ποσες μερες τραβανε τα λεφτα απο την καρτα?
ZELDA Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 λοιπών μολις μιλησα με μια κοπελα απο pixmania και μου είπε απο την αλλη βδομαδα παραγγελείες μαλλων δε ειμαι τοσο τυχερος παο να παρω απο κομοτηνη ενα ραδιοcd να τελειώνω ελεος κριμα πάντως τι να πω δε το περίμενα περιμένω μια απαντηση απο pixmaniac και εγώ.
thx_25e Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 πηρα και εγώ τηλεφωνο αρχιζει απο 00 αρα πρεπει να ειναι εξωτερικό γνωριζει κανεις χρέωση? μιλουσα κανα 10λεπτο Τι εννοείς???? Αφού σε καλούνε εκείνοι με δική τους χρέωση!!!!!!!
sarisn Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Ola kala ta lete alla me 8ema eggyisis den lete tipota. Agorazo kati apo pixmania.checkaro kai auto to symbolaio gia an pa8ei tipota kai exoume kai leme.. 1. mou xalaei auto pou pira kai exo kai symbolaio pou exei to site.ta pragmata kalybontai se eggyisi mono apo tin pixmania.Poso 8a mou kostisei na to steilo piso stin Galia gia eggyisi me courier?? sto http://www.e-shop.gr mou kostizei 5.50euro. 2. an xalasei ston proto mina??? 3. an den checkaro to symbolaio pou leei to site ti simaniei oti den exo eggyisi i oti den 8a exo tin epistrofi xrimaton alla i egguisi 8a isxuei kanonika??? Gia apantise mas file mou pixmaniac giati autoi einai logoi pou den exo agorasei akoma apo esas. Επειδή με ενδιαφέρει και εμένα το θέμα της εγγύησης, και επειδή είναι ο βασικός λόγος που δεν έχω αγοράσει ακόμα από το εν λόγω eshop, μπορείς να το γράψεις εδώ ώστε να το δουν όλοι? Και να προσθέσω μία ακόμα ερώτηση. Αν χαλάσει το προϊόν (ή έρθει χαλασμένο) και εφόσον είναι στην εγγύηση θα πρέπει να σταλεί στη Γαλλία για επισκευή/αλλαγή ή μπορεί να γίνει και στην αντιπροσωπεία του προϊόντος στην Ελλάδα?
fuzz Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 επαναλαμβανω για οσους εχασαν επεισοδια η παραγγελια εγινε στις 25-9 μεχρι προχθες ηταν σε διαδικασια τωρα δυο μερες ειναι ακομα σε προετοιμασια...και εχει ο Θεος...... ενα mp3 player παραγγειλα λετε να πανε για κλεισιμο ???και την "κανουν" σιγα σιγα.....!!!!!
konspir2 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 Μη λες τέτοια και μου έχουν χρεώσει την κάρτα 793 Ευρώ!! Ακόμα σε διαδικασία εγώ... Τί να λέμε τώρα...
ZELDA Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 εγώ μετα απο συνεχώμενα τηλεφωνήματα κατόρθωσα και ακύρωσα επιτελους την παραγγελεια μου και το παραγγειλά απο αλλο e shop που αυριο θα ειναι στα χερια μου με αντικαταβολη το θεμα ειναι οτι τα λεφτα στη καρτα μου ειναι ακομα δεσμευδενα και αν μεχρι αυριο δε μπορεσω να τραβήξω τα λεφτα και εγώ δε ξέρω πως θα πληρώσω την αντικαταβολη κριμα και είχα καλη εντυπωση για πιξμανια με τα όλα γεγονοτα απο που να αρχίσω? απο το οτι ο pixmaniac ουτε καν απανταει στις τοσες αποριες μα τι να πει? απο οτι βλέπω ειναι ενα καφενιο πολυ όμορφα στημενο πραγματικα αν διορθωθουν τα πραγματα θα χαρώ να παραγγείλω.
ZELDA Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2005 ΕΛΕΟΣ και παλι ΕΛΕΟς κύριοι το pixmania απο οτι βλέπω είναι ενα μεγάλο καφενιο ακόμα να μου πιστωθούν τα λεφτα εχει τουλαχιστω 5-6 μερες που εκανα ακυρωση και μαλιστα μου έστειλαν και mail οτι τα λεφτα πιστώθηκαν στη καρτα μου στις 12 10 2005 σημερα πηρα τηλεφωνο στη alpha bank και μου ειπαν δε έγινε καμια συναλλαγη εκήνει την ημερομινία και οτι φυσικα δε μπηκαν ποτε τα 159,69 ευρώ..... και μαλιστα το καλυτερότερο πηγαινω να τους παρω τηλεφωνο είχαν ενα banner που ελεγε το τηλεφωνο τους το έβγαλαν το βρησκω απο προηγουμενες κλησης και ναι το τμήμα δε λειτουργεί και τωρα τι κάνουμε??????? οι άλλες παραγγελείες σας έχει ερθει καμια η μήπως το pixmania ειναι μια απατη? τι γινεται ρε παιδια τι πραγματα ειναι αυτά ρε pixmaniac γιατι δε δίνεις μια εξηγησει τι καφριλιες ειναι αυτές και έχω μινει χωρείς λεφτα το κερατό μου...
konspir2 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2005 Καλά... Εγώ για παραγγελία που έκανα ΣΕ ΣΤΟΚ μου είπανε ότι θα παραδοθεί από 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ και μετά, γιατί τελικά έκαναν ΛΑΘΟΣ και δεν είναι σε στοκ... ΕΛΕΟΣ. Φίλε ZELDA αν προσπάθησες να πάρεις σήμερα Κυριακή τηλέφωνο λογικό είναι να μην τους βρίσκεις. Δοκίμασε αύριο.
shamanpk Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2005 emena pantos re paides, mia paragelia enos dvd pioneer mou eirthe se 24 wres me dhl. ????????
mindtrapper Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2005 Zelda ta lefta den erxontai toso grigora. Mia akurosi pou eixa kaneis apo to Notatica (gia paromoio logo, apo mera se mera me pigainan gia mia psifiaki) irthan meta apo 14 meres. De nomizo na sta klepsoun apla argoun.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.