ZELDA Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2005 8α ήθελα εκτος απο το λογαριασμο σε έμβαζμα διοτι αργει η καρτα μου ακομα το ταχυδρομικο κωδικα μια οδο κτλ την αλλη φορα δε μπορεσα να τα βρω και δε μπορουσα να βαλω λεφτά μεχρι δευτερα το πολυ μπορεισ να μου δωσεις ενα λινκ με τα στοιχεια.
nasmania Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2005 nasos mporeis na diatiposeis tin erotisi sou pio kathara giati ego den tin katalava...fantazomai oti kai o pixmaniac den tha tin katalave ;-) an to ksero tha se voithiso kai ego ;-) Kalhspera KGP, Se eyxaristv gia thn prothymia na voithiseis ! H ervthsh mou exei diatypvthei 2 fores kai tha thn deis an diavaseis apo thn 1h selida ayto to thread (selida 3 #40,selida 4 #47) Fantazomai oti apla epeses sto parapono mou opote logiko kai na mhn katalavaineis thn ervthsh ;-) An thes rikse mia matia stis selides pou proanefera gia na mhn ksana postarv ta idia kai ta idia synexeia ! Na'sai kala
KGP Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2005 tha sou protina na stileis email sto support tis pixmania kai tha sou apantisoun analogos -kai grigora apo oti echo diapistosi- giati to thema afora eggiiseis kai tin politiki opos kai tous orous eggiisis tis eterias den tous ksero etsi opos to echeis thesi. -gia na eime eilikrini akomi me echeis mperdepsei, sto site tis pixmania to grafei poli kathara ti sinvenei...alla den eime sigouros 100% gia tin erotisi sou.- apologize for the incovenience caused
Cartman Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Δευτέρα 3-10-05 13:20 Παρέλαβα την παραγγελία μου που είχε γίνει στις 22-9-05, και είχε όλα τα επιμέρους μέρη της διαθέσιμα από τις 26-9-05. ΑΡΑ στην δική μου περίπτωση ο πραγματικός χρόνος παράδοσης ήταν ... ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ από τις 72 ΏΡΕΣ που διατυμπανίζει το PIXMANIA. Κατά τα άλλα δεν έχω μέχρι στιγμής κανένα άλλο παράπονο για το συγκεκριμένο e-shop. Τα προϊόντα ήταν τα σωστά, η συσκευασία τους ήταν αρκετά καλή αν και η ταινία που χρησιμοποίησαν για να κολλήσουν την φωτογραφική μηχανή και την θήκη της πάνω στο κουτί των ηχείων είχε σαν αποτέλεσμα να ψιλοκαταστρέψει το κουτί της φωτογραφικής. Ελπίζω να μην χρειαστεί να την επιστρέψω σαν ελλατωματικό προϊόν μέσα στο χρονικό περιθωρίο που δίνει το Pixmania Τελοσπάντων, συμπερασματικά δεν έχω κανένα παράπονο πέραν της χρονικής καθυστέρησης. Κατά πάσα πιθανότητα θα συνεχίσω να πραγματοποιώ αγορές από το συγκεκριμένο e-shop... απλά θα υπολογίζω σε καμμιά εβδομάδα τον χρόνο παράδοσης...
fuzz Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 εγω ακομα ειμαι σε διαδικασια.....αν και οπως μου ειπε ο pixmaniac (σε prive) εβαλε το χερακι του για να επισπευθει η διαδικασια .... να σας υπενθυμισω οτι η παραγγελια εγινε 25/9 με πιστωτικη και ειναι απο τοτε σε διαδικασια σε τηλεφωνικη επικοινωνια με την εταιρια πριν μια εβδομαδα περιπου μου ειπαν οτι ειναι θεμα τιμολογησης ακομα περιμενω..................
ZELDA Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 pixmaniac θελω βοηθεια ειχα κανει παλιοτερα μια παραγγελεια με εμβαζμα αλλα δε μπορεσα να βαλω τα λεφτα σημερα μολις μου ήρθε η καρτα προσπαθησα αλλα μου βγαζει στο πινακα και μου λεει οτι εχω κανει μια παραγγελεια αλλα δε εχουν μπει τα λεφτα γεινετε να την σβισω και πως?
ZELDA Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 ή συναλαγή δε γίνεται online? πρεπει να περιμένω 2.30 κλεινουν οι τραπεζες εχω καμιά ελπίδα να προλαβω?
ZELDA Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 το προβλημα λυθηκε επρεπε να ενεργοποιησω την καρτα.
konspir2 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 εγω ακομα ειμαι σε διαδικασια.....αν και οπως μου ειπε ο pixmaniac (σε prive) εβαλε το χερακι του για να επισπευθει η διαδικασια .... να σας υπενθυμισω οτι η παραγγελια εγινε 25/9 με πιστωτικη και ειναι απο τοτε σε διαδικασια σε τηλεφωνικη επικοινωνια με την εταιρια πριν μια εβδομαδα περιπου μου ειπαν οτι ειναι θεμα τιμολογησης ακομα περιμενω.................. Eίσαι 10 μέρες σε διαδικασία;;; Κι εγώ έκανα εχθές το πρωί μια παραγγελία και είμαι ακόμα σε διαδικασία... Ελπίζω να μην φτάσω κι εγώ στο 10ήμερο. Γιατί δεν επικοινωνείς πάλι με την pixmania;; Είναι υπερβολικό το χρονικό διάστημα.
KGP Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 ascheto alla pisteuo oti den einai sosto na linontai themata pou echoun schesei me c/s (customer service)mesa apo forums...eidika otan i pixmania echei ena apo ta kalitera c/s sistimata kai antampokrinontai se kathe email.
poromenos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 re paidia giati exete elipsi apo ipod?to kainourgio ipod nan tha to ferete?
fuzz Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Eίσαι 10 μέρες σε διαδικασία;;; Κι εγώ έκανα εχθές το πρωί μια παραγγελία και είμαι ακόμα σε διαδικασία... Ελπίζω να μην φτάσω κι εγώ στο 10ήμερο. Γιατί δεν επικοινωνείς πάλι με την pixmania;; Είναι υπερβολικό το χρονικό διάστημα. ακομα σε διαδικασια......δεν ξερω ισως να ειμαι μοναδικη περιπτωση βλεπεις λογω δουλειας δεν προλαβα να τους ξαναπαρω τηλεφωνο (σου μιλανε στα Ελληνικα στο CC )
ZELDA Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2005 πηρα και εγώ τηλεφωνο αρχιζει απο 00 αρα πρεπει να ειναι εξωτερικό γνωριζει κανεις χρέωση? μιλουσα κανα 10λεπτο
konspir2 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Ζω τον απόλυτο εκνευρισμό. Σήμερα είναι η 5η μέρα από τότε που έκανα την παραγγελία και είναι ακόμα "Σε Διαδικασία". Όταν έκανα την παραγγελία μου έδωσε χρόνο παράδοσης 3-5 μέρες. ΠΡΟΣΟΧΗ: Χρόνο ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ 3-5 μέρες. Σήμερα είναι η 5η μέρα και η παραγγελία μου δεν έχει καν ΦΥΓΕΙ από την Pixmania. Σε επικοινωνία με το CC πήρα την απάντηση: "Έχετε απόλυτο δίκιο αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να σας ενημερώσω για το πότε θα φύγει η παραγγελία σας". ΣΟΚ! Και ποιός θα με ενημερώσει αν δεν με ενημερώσει η Pixmania δηλαδή;; 9011-1235479632146 πληροφορίες Νίκος Χορταρέας - Ταρώ/χειρομαντία/κρυστάλινη σφαίρα;; Έλεος.... Λίγος σεβασμός στους πελάτες που αφήνουν τα λεφτάκια τους. Ακόμα και αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το κατάστημα που προκάλεσε την καθυστέρηση ίσως το κατανοούσα... ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΦΥΓΕΙ Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΤΟΚ.-
ZELDA Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Eγώ που πήρα τηλέφωνω για να ρωτώσω αν έφυγε η παραγγελεία μου που έκανα την παρασκευή μου είπαν οτι κάνουν μεταφορά στα στόκ και ότι θα μου επιστρέψουν τα έξοδα αποστολής... και ότι θα φύγει η παραγγελεία αύριο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.