Pixmaniac Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Agaphte Cartman, lipame gia ayto. gia na sou dosw mia ikona to pos douleboun sta stock : Sto site : Fotografiki kodak --> STO APOTHEMA Sta stock : 10 komatia px Enas irlandos paraggelnei 5 , diladi kanei klick prin apo s'ena , pane ta 5 enas gallos paraggelnei ala 5 , paei to stock esu meneis se sira protereothtas giati eisoun o 3os pou klikares Sinithos oi kataskebastes mas fernoun prin thn endiktikh imerominia pou dinoume. anyway emeis tha sou steiloume ta upolupa kai me dika mas e3oda molis erthi to komati pou lipei tha sou to steiloume. Ean bebea, molis figoun ta upolupa theleis na akuroseis ayto pou sou lipei mporeis. episis ean px vris ena antikimeno +/- 10 € diafora tha sou kanw tin allagh. Sou stelnw epishs enan ekptwtiko kwdika 10 € gia mia epomenh sou paraggelia . filika, Errikos Αγαπητέ Pixmaniac' date='μια παρατήρηση σχετική με το site και κάτι που θα έπρεπε να αλλάξει κατά την γνώμη μου... Χθες έκανα μια παραγγελία (η πρώτη μου από το Pixmania) και τι έπαθα.. ενώ και κατά το browsing και κατά την διάρκεια της παραγγελίας (εισαγωγή στοιχείων και επιβεβαίωση παραγγελίας) υπήρχε διαθεσιμότητα στο στοκ όλων των προϊόντων που ήθελα, αμέσως μετά την αποστολή της παραγγελίας μου (και αφού έλαβα τα σχετικά mail κ.τ.λ) ένα από τα τρία προϊόντα εμφάνισε διαθεσιμότητα "σε περισσότερες από 10 μέρες" , χωρίς να δίνετε την δυνατότητα να ακυρώσω - τροποποιήσω την παραγγελία μου, πράγμα που προσωπικά το βρίσκω πολύ ενοχλητικό. Τα στοιχεία θα έπρεπε να ελέγχονται ΠΡΙΝ από την αποστολή της παραγγελίας και όχι κατά την εξέλιξη της.. Δηλαδή τώρα θα περίμενω 10-15 ή ένας θεός ξέρει πόσες μέρες για ένα προϊον αξίας 14Euro (θήκη φωτογραφικής) ενώ η φωτογραφική κ.τ.λ που παράγγειλα είναι διαθέσιμα ; Το βρίσκω λίγο παράλογο...Εμένα προσωπικά με έβγαλε εκτός προγραμματισμού.[/quote']
thx_25e Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Ααααα, θέλω κι εγώ εκπτωτικά κουπόνια!!!! :razz:
Cartman Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Αγαπητέ Pixmaniac, Κατ'αρχήν θα'θελα να σ'ευχαριστήσω για την άμεση απάντησή σου, πράγμα σπάνιο ακόμα και για support επίσημου site, πόσο μάλλον μέσα από ένα τρίτο messageboard . Αναμφισβήτητα αυτό δείχνει επαγγελματισμό ανώτερο από οποιοδήποτε e-shop είχα μέχρι πρότινος χρησιμοποιήσει. Είχα διαβάσει αυτή την δυνατότητα (να αποσταλούν τα υπόλοιπα και ότι λείπει να σταλούν με έξοδα του Pixmania) ωστόσο υποτίθεται ότι θα λάμβανα e-mail που θα μου έλεγε πότε θα είναι διαθέσιμη η θήκη, κάτι που μέχρι και αυτή την στιγμή δεν έχει γίνει. Έτσι πιστεύω πως ήταν εύλογο να προβληματιστώ αν θα τηρούντα ν και ο παραπάνω όρος. Ευελπιστώ ότι θα λάβω το e-mail με την αποστολή της παραγγελίας που σύμφωνα με όσα μου είπες και εσύ θα γίνει και ας μην υπάρχει το τρίτο κομμάτι της παραγγελίας μου. Είδομεν.. Τέλος θα ήθελα να σ'ευχαριστήσω για το εκπτωτικό κουπόνι, ωστόσο για να είμαι απόλυτα ειλικρινής μαζί σου θα το χρησιμοποιήσω μόνο εαν τα πράγματα εξελιχθούν όπως τα περίεγραψες. Απλά είμαι λίγο δύσπιστος γιατί για ένα προϊόν αξίας 14Euro το Pixmania θα πληρώσει έξοδα αποστολής περίπου 45Euro σύμφωνα με όσα είπες. Σε κάθε περίπτωση θα υπάρξει απάντηση εκ νέου στο συγκεκριμένο post για την εξέλιξη των πραγμάτων.
Pixmaniac Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 File Cartman s'eyxaristw gia thn katanoish sou, tha sous stalei kanonika to mail. Mhn anisixeis gia ta e3oda pou tha epibarinthei i pixmania, einai pleon diko mas thema esy apla exeis plirosei ayto pou eprepe, den exeis apodektei tipota orous e3tra pou na lene oti tha epibarintheis kati. Filika, Errikos Αγαπητέ Pixmaniac' date=' Κατ'αρχήν θα'θελα να σ'ευχαριστήσω για την άμεση απάντησή σου, πράγμα σπάνιο ακόμα και για support επίσημου site, πόσο μάλλον μέσα από ένα τρίτο messageboard . Αναμφισβήτητα αυτό δείχνει επαγγελματισμό ανώτερο από οποιοδήποτε e-shop είχα μέχρι πρότινος χρησιμοποιήσει. Είχα διαβάσει αυτή την δυνατότητα (να αποσταλούν τα υπόλοιπα και ότι λείπει να σταλούν με έξοδα του Pixmania) ωστόσο υποτίθεται ότι θα λάμβανα e-mail που θα μου έλεγε πότε θα είναι διαθέσιμη η θήκη, κάτι που μέχρι και αυτή την στιγμή δεν έχει γίνει. Έτσι πιστεύω πως ήταν εύλογο να προβληματιστώ αν θα τηρούντα ν και ο παραπάνω όρος. Ευελπιστώ ότι θα λάβω το e-mail με την αποστολή της παραγγελίας που σύμφωνα με όσα μου είπες και εσύ θα γίνει και ας μην υπάρχει το τρίτο κομμάτι της παραγγελίας μου. Είδομεν.. Τέλος θα ήθελα να σ'ευχαριστήσω για το εκπτωτικό κουπόνι, ωστόσο για να είμαι απόλυτα ειλικρινής μαζί σου θα το χρησιμοποιήσω μόνο εαν τα πράγματα εξελιχθούν όπως τα περίεγραψες. Απλά είμαι λίγο δύσπιστος γιατί για ένα προϊόν αξίας 14Euro το Pixmania θα πληρώσει έξοδα αποστολής περίπου 45Euro σύμφωνα με όσα είπες. Σε κάθε περίπτωση θα υπάρξει απάντηση εκ νέου στο συγκεκριμένο post για την εξέλιξη των πραγμάτων.[/quote']
dimis2410 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2005 Αφοβα φιλε μου αγορασα εδω και καμποσους μήνες την Olympus C-765 UZ με 300 ευρώ όταν στα μαγαζιά είχε 450!!Και το εκπλυκτικό....Τετάρτη την παρήγγηλα παρασκευή ήτανε σπίτι μου.!!
ba_eas Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2005 Spania diavazw ena ena ta post......... Apo to pixmania prepei na exw agorasei panw apo 20 diaforetika eidi (gmt 14-15 paraggelies epi 15eura einai polla telika gia metaforika). Oles tis fores pou agorasa kati emeina poly ikanopoihmenos apo tin eksyphrethsh.....OLA APSOGA, akoma kai otan den ypirxe kati sto stock ekana ti diadikasia pou lene stin selida tous ta paidia kai mou akyrwsane amesa ti paragellia xwris na xrewthw oute ena eurw. Oles mou oi agores eginan me pistwtiki xwris kanena provlima..... Twra skeftomai mesa stin vdomada na parw mia othoni tft tis LG na doume.....kales times einai.... @pixamaniac, xarika poly file poy diavasa ta post sou edw mesa.....mou dinei tharos na synexizw na pswnizw.....wraios. (pes ama parw tin othoni na min mou erthei me kana kameno pixel giati varieme tis egguhseis xixixixi)
midnight_man Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 άψογη η pixmania, αγόρασα camera jvc και θεικά harman kardon soundsticks (στην ελλάδα έχουν σχεδόν διπλάσια τιμή). Εξαιρετική εξυπηρέτηση και παράδοση εντός ορίων. kudos
Z3R@tuL Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 Φίλε Zelda θα σε απογοητεύσω αλλά δυστυχώς το έμβασμα δε σε συμφαίρει καθώς η τράπεζα παίρνει προμήθεια 17€ (τουλάχιστον για μένα που πήρα ένα προϊόν στα 180€ τόσα μου είπαν. Δε ξέρω αν πάει αναλόγως με τα πόσα λεφτά είναι, αλλά μάλλον είναι στάνταρ για ότι και να κάνεις), αναγκάζωντας με να τα πάρω με πιστωτική! Πάρε από αυτές τις προπληρωμένες κάρτες που είναι κάτι σαν πιστωτικές και δε θα έχεις κανένα prob!
Pixmaniac Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 agaphte file, e3artate apo th trapeza. Ama pas sthn ABN Amro kanonika den prepei na sou parei tipota filika, Errikos K Φίλε Zelda θα σε απογοητεύσω αλλά δυστυχώς το έμβασμα δε σε συμφαίρει καθώς η τράπεζα παίρνει προμήθεια 17€ (τουλάχιστον για μένα που πήρα ένα προϊόν στα 180€ τόσα μου είπαν. Δε ξέρω αν πάει αναλόγως με τα πόσα λεφτά είναι, αλλά μάλλον είναι στάνταρ για ότι και να κάνεις), αναγκάζωντας με να τα πάρω με πιστωτική! Πάρε από αυτές τις προπληρωμένες κάρτες που είναι κάτι σαν πιστωτικές και δε θα έχεις κανένα prob!
nasmania Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 Pixmaniac na rvtisv kati mias kai se vrhkame ?? Eixa parei prin kairo kati pragmatakia gia logiariasmo filvn (egv apla ta paraggeila kai ta synarmologhsa) kai malista se enan apo tous 2 sto motherboard (Msi Platinum ) agorasame to symvolaio eggyhmenhs agoras.. Ayto pou tha ithela na rvtisv loipon einai to ekshs : An pathei kati to motherboard tou se 11 mhnes p.x. me thn aplh eggyhsh kataskeyasth tha zhtouse antikatastash h episkeyh,env me ayto to symvolaio mporei na parei dvroepitagh isou posou me tis agoras kai na agorasei otidhpote thelei ishs aksias ? Exv katalavei kala h oxi ? Epishs an kapoios endiaferetai na psonisei apo Pixmania (perioxh Athina) P.M. na ta paraggeiloume mazi kai na moirastoume ta metaforika (Thelv na paraggeilv kati mikrhs aksias) Thanks, Nasos
fuzz Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 οταν μια παραγγελια λεει οτι ειναι "σε διαδικασια" τι εννοει??? οτι δεν εχει πακεταριστει ακομα?(την εκανα την κυριακη με πιστωτικη) η οτι εχει φυγει? ενα email εχω λαβει σαν επιβεβαιωση της παραγγελιας
Pixmaniac Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 οταν μια παραγγελια λεει οτι ειναι "σε διαδικασια" τι εννοει???οτι δεν εχει πακεταριστει ακομα?(την εκανα την κυριακη με πιστωτικη) η οτι εχει φυγει? ενα email εχω λαβει σαν επιβεβαιωση της παραγγελιας agaphte fuzz, se diadikasia : sou ftaxnei to dema enas upalilos - exei eggrithei se efodiasmo : out of stock kai to klasiko DHL tracking ID pou sou leei pou vriskete to dema
fuzz Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 agaphte fuzz' date=' se diadikasia : sou ftaxnei to dema enas upalilos - exei eggrithei se efodiasmo : out of stock kai to klasiko DHL tracking ID pou sou leei pou vriskete to dema[/quote'] μμμ...μαλλον καπου κολησαμε τοτε....3 μερες ειναι σε "διαδικασια".... τι μπορει να συμβαινει....???
konspir2 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Φίλε Pixmaniac μήπως μπορείς να μου λύσεις μια απορία; Γιατί την Panasonic Lumix FZ-30 την πουλάτε τόσο ακριβότερα από κάποια άλλα sites; (Αν θες στα αναφέρω κιόλας: technikdirekt.de και my-solutions.de είναι δύο παραδείγματα ) Μου κάνει τρομερή εντύπωση τόση διαφορά τιμής για το ίδιο προϊόν.
Draken Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Εχω αγορασει προιοντα απο το pixmania και εμεινα σε καθε περιπτωση απολυτα ευχαριστημενος. Μαλιστα προσφατα αγορασε ενας γνωστος ενα mp3 player και μη εχοντας πιστωτικη ειπαμε να δοκιμασουμε την διαδικασια του εμβασματος. ABN Amro στη Συγγρου (νομιζω χωρις καθολου εξοδα για εμβασμα) και σε 3 μερες το προιον ηταν σπιτι του. :grin: Οσο για επαρχεια παλαιοτερα που σπουδαζα σε δυσπροσιτη επαρχειακη πολη μου ερχοντουσταν ολα μεσω ACS. @konspir2 Και εσυ εδω ;-)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.