Προς το περιεχόμενο

www.pixmania.com

ZELDA

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 117
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

2 chronia eggiisi... kai apsogo service ;-) (den thelo na miliso gia times) DHL i egiisi chalia... kai 5 euro metaforika -ktel, antikatavoli, elta kai den simazeuete- kai apo service....akoma perimeno apantisi apo ton martio se dio tria email apo to eshop.gr - kai den thelo na archiso na milao gia asfalia sinalagon genikotera...-

Δημοσ.

Έχω visa electron της alpha bank για την μισθοδοσία μου που απ' ότι ξέρω είναι και πιστωτική. Όταν λέτε χρεωστική αυτή εννοείτε;

Θέλω να κάνω αγορές με αυτή, αλλά θα είναι σίγουρη; Στο λογαριασμό αυτό κάθε μήνα μπαίνει ο μισθός μου και δεν θέλω να πάθω καμιά πλάκα...

Ή μήπως είναι καλύτερα να ανοίξω ένα δεύτερο λογαρισμό με κάρτα, μόνο γι αυτή τη δουλειά (να βάζω λεφτά μόνο όταν κάνω αγορές);

Τι προτείνετε;

Δημοσ.

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να αγοράσετε από το pixmania πιστεύω ότι είναι η προπληρωμένη electron (από alphabank πχ). Πάτε, δίνετε τα λεφτά και κατευθείαν παίρνετε την κάρτα και φεύγετε. Πληρώνετε μόνο 3 ευρώ φόρο...

Το Pixmania είναι εξαιρετικό κατάστημα κατά τη γνώμη μου. Πατάς και ένα κουμπί και σε παίρνουν και τηλέφωνο με έξοδα δικά τους (όπως και το Nomatica.com καλό site και αυτό). Αγόρασα μια βιντεοκάμερα 1500 ευρώ από Pixmania και μου ήρθε σε 3-4 μέρες (και μάλιστα άργησε γιατί έπεφτε 28 Οκτώβρη ενδιάμεσα. Το μόνο αρνητικό που αντιμετώπισα είναι ότι η κάμερα μέσα είχε όλες τις γλώσσες manual (γαλλικά, ισπανικά, ολλανδικά, τσέχικα, ιταλικά, γερμανικά) και δεν είχε αγγλικά (για ελληνικά ούτε λόγος) και αναγκάστηκα και βρήκα μόνος μου στο Internet. Βέβαια γιαυτό δεν φταίει το pixmania αλλά μάλλον οι βλάκες οι Γάλλοι με τα κολλήματά τους.

Δημοσ.

Ίσως το μοναδικό e-shop που δεν έχουν ακουστεί παράπονα στο insomnia από όσους έχουν αγοράσει από εκεί [που δεν είναι λίγοι]. Αυτό νομίζω φτάνει ως περί αξιοπιστίας. ;)

Ελπίζω να συνεχίσει να χτίζει έτσι την φήμη του, να πληθύνει τα προϊόντα του κ να υπάρχει κ η ανάλογη αντιμετώπιση [αν ποτέ χρειαστεί] σε after sales/rma.

/sc

Δημοσ.

agaphte file Panah,

exeis apoluta dikio me ta manuals alla na 3ereis oti pleon exoume dimiourgisei mia uphresia pou sou epitrepei afou kaneis th paraggelia na katebaseis apo ton server mas to manual.

exoume merika ellhnika alla ta poio pola einai Gallika kai Agglika .

Filika,

Errikos K.

Δημοσ.
ipologiste kai 15 euro metaforika omos vre paidia.... :(

Agaphte file,

einai e3oda simmetoxhs sthn apostolh.

Na sou pw thn alithia h DHL mas xreonei ta triplasia.

Ean omos exeis paratirisei ta e3oda den einai parapanw an paraggileis mia h deka fotografikes.

filika

Errikos K.

Δημοσ.

μηπως μπορεις να μου πεις επειδη κομοτηνη που μενω δε εχει DHL πως θα παραλαβω το δεμα? με αλλη κουριερ ... δηλαδει θα πληωσω και αλλη κουριερ???????????????

Δημοσ.

kaneis lathos

stin komotini echei DHL -meso sinergati- i DHL sinergazete me poles eteries courrier enas partner pou ksero apo palia einai i acs -den ksero an ischiei akoma- anyway.

den prokite na pliroseis parapano. einai oi sinfonies teties pou echei kanei i DHL opou o teleuteos diekperonei tin diakinisi tous teleuteou stadiou ton ipiresion tis choris extra kostos gia ton katanoloti

Δημοσ.

agaphte Zelda (fovero paixnidi btw :) ) ,

se opoio simeio ths elladas den stelnei h DHL einai anagasmenh me bash tou simboleou pou exoume mazi ths na brei enan tropo na ferei sta xeria sou to dema.

fisika den tha stilei elikoptero panw apo thn komotini kai tha sou to peta3ei sto kefali :D

Apla tha stilei thn ACS na sou to ferei.

Filika

Errikos K

Δημοσ.

Αγαπητέ Pixmaniac,

μια παρατήρηση σχετική με το site και κάτι που θα έπρεπε να αλλάξει κατά την γνώμη μου...

Χθες έκανα μια παραγγελία (η πρώτη μου από το Pixmania) και τι έπαθα.. ενώ και κατά το browsing και κατά την διάρκεια της παραγγελίας (εισαγωγή στοιχείων και επιβεβαίωση παραγγελίας) υπήρχε διαθεσιμότητα στο στοκ όλων των προϊόντων που ήθελα, αμέσως μετά την αποστολή της παραγγελίας μου (και αφού έλαβα τα σχετικά mail κ.τ.λ) ένα από τα τρία προϊόντα εμφάνισε διαθεσιμότητα "σε περισσότερες από 10 μέρες" :( , χωρίς να δίνετε την δυνατότητα να ακυρώσω - τροποποιήσω την παραγγελία μου, πράγμα που προσωπικά το βρίσκω πολύ ενοχλητικό. Τα στοιχεία θα έπρεπε να ελέγχονται ΠΡΙΝ από την αποστολή της παραγγελίας και όχι κατά την εξέλιξη της..

Δηλαδή τώρα θα περίμενω 10-15 ή ένας θεός ξέρει πόσες μέρες για ένα προϊον αξίας 14Euro (θήκη φωτογραφικής) ενώ η φωτογραφική κ.τ.λ που παράγγειλα είναι διαθέσιμα ; Το βρίσκω λίγο παράλογο...Εμένα προσωπικά με έβγαλε εκτός προγραμματισμού.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...