Προς το περιεχόμενο

www.pixmania.com

ZELDA

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Exει κανει κανενας αγορά απο το αναλογο eshop ? σκεφτομε να βαλω λεφτα σε τραπεζικό εμβαζμα τι ασφάλεια θα έχω οτι δε θα χαθούν τα λεφτα????

παρακαλω πειτε τις αποψεις σας για το παραπανω eshop!

• Απαντ. 117
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Φιλε το θεωρώ το καλύτερο ευρωπαϊκό e-shop,και με τρομερές τιμές σε συγκεκριμένα προϊόντα (ψηφιακές φωτογραφικές,βιντεοκαμέρες)

Έχω αγοράσει τρεις φορές από εκεί με πιστωτική κάρτα!

Και έμεινα έκπληκτος και με την ταχύτητα τους παρόλο που βρίσκεται στην Γαλλία, αλλά και με την εξυπηρέτηση τους!

Αν κάνεις ενα search στην insomnia θα βρεις πολλούς ευχαριστημένους πελάτες του συγκεκριμένου e-shop!! :wink:

Δημοσ.

re file dokimase me visa electron pou na blekis tora me ebvasmata.odos einai poly axiopisto,agorasa ena ipod apo ekei me visa electron se 2 hmeres erxetai me dhl kai 15 euro h visa sou xreonetai amesa

Δημοσ.

δυστηχως φιλε μου ειναι στα αμεσα σχεδια μου μια visa electron της alpha bank αλλα δε εχω λεφτα να ανοιξω λογαριασμό θα πεταχτώ στη τραπεζα το πρωι και θα βάλω τα λεφτα.

Δημοσ.

agaphte file,

eimai upeythinos tou ellhnikou tmhmatos ths pixmania.

Giati den mas perneis ena tilefonaki, Call back apo to website mas gia na milisoume gia ola ta aparaithta.

Egw otan ekana thn proti mou paraggeleia sto pixmania prin doulepsw ekei tous pira thl prin :)

Na 3eris pantos oti to embasma pernei 2 meres ergasimes parapanw distixws apo thn pistotikh.

H trapeza mas einai sthn athina ean thes ton logariasmo tha prepei na oloklirwseis thn paraggeleia.

Δημοσ.

file moy Pixmaniac επηδει πηγα να καταθεσω τα λεφτα αλλα υπηρχε καποιο προβλημα επηδει δε ειχα μαζι μου το ταχυδρομικο κωδικα σας τα τηλ κτλ δε τα περνε οπωτε αποφασισα να ανοιξω ενα λογαριασμό και να κανω αιτηση μια χρεωστικη alpha bank σε 20 μερες θα ολοκληρώσω την παραγγελεία μου.

ps στη παραγγελεία μου μου βγαζει τελική τιμή 174 ευρώ μαζι με DHL δηλαδεί όταν μου έρθει με το courier δε θα πληρώσω τιποτα?

Δημοσ.

Άψογο το pixmania! Εμένα η παραγγελία μου είχε έρθει μέσα σε 2 μέρες και μάλιστα ήταν και περίοδος Πάσχα και φοβόμουν μήπως δε δουλεύουν εδώ στην DHL. Αλλά τελικά όλα εξελίχθηκαν εντάξει!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...