Προς το περιεχόμενο

Ideal αυτόνομο Laptop!

SpectralQ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν, ψάχνω κι εγώ ένα laptop για δεύτερο υπολογιστή, κομψό και portable! (Το 1ο μου laptop)

Tα χαρακτηριστικά που μ'ενδιαφέρουν περισσότερο είναι:

• Centrino >M730
  • 512 μνήμη (1 module?) ή περισσότερη
  • ~ 15" screen, όχι Glare
  • η κάρτα γραφικών να μην είναι shared
  • βάρος μικρότερο από 3kg
  • slim built, depth <30mm
  • Η μπαταρία να κρατάει τουλάχιστον 3 ώρες
  • Βuilt-in Wireless Lan (απαραίτητο)
  • Να μην έχει πρόβλημα υπερθέρμανσης σε συνεχή χρήση και να μην ακούγεται πολύ το ανεμιστηράκι.
  • Καλή εγγύηση

Από τα Laptop που έχω κοιτάξει μέχρι τώρα, δεν έχω καταλήξει κάπου γιατι πάντα κάτι θα μ'ενθουσιάζει και κάτι θα με ρίχνει (πιο συχνά η αυτονομία ή η έλλειψη αυτόνομης κάρτας γραφικών). Είναι χάος πάντως. :???:

Δεν έχω κοιτάξει καθόλου Acer γιατι έχει απαράδεκτο service και το'χω διαπιστώσει δυστυχώς κι εγώ μέσω φίλου που αποχωρήστηκε το laptop του πάνω απο μήνα για μια απλή αντικατάσταση εξαρτήματος.

Έχει να προτείνει κάτι κανείς; Προς το παρόν το κόστος και μόνο δεν είναι κριτήριο γιατί το πιο πιθανό είναι να το πάρω με δόσεις.

Υ.Γ. Ξέρει κανείς ποιό κάτάστημα στην Αθήνα έχει τη μεγαλύτερη ποικοιλία σε laptop on display για να μπορέσω να τα περιεργαστώ κι απο κοντα;

Δημοσ.

και εγω φιλε spectralq ψαχνω εδω και δεκα μερες κατι με αυτα τα χαρακτιριστικα αλλα απο τα υπαρχοντα μοντελα ολο κατι βλεπω να εχουν και με ξενερωνει . αν βρεις κατι παντως σε αυτα που ζητας ενημερωσε και μενα γιατι οντως ειναι χαος η κατασταση!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...