Προς το περιεχόμενο

Altec 0.098

epote

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδια, γιατι δεν βρισκω πουθενα πληρωφοριες σχετικα με το παραπανω προγραμμα της αλτεκ?

ισχυει ΚΑΙ για κινητα?

where is the catch?:P

Δημοσ.

Gia kinhta den isxyei,isxyei gia sta8era se olh th xwra efoson auta einai tou ote h ths altec,dhladh den isxyei gia kinhta apo allous paroxous oute gia topikes klhseis internet!Auta,to exw spiti mou kai eimai ypereuxaristhmenos!!!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πολυ καλη η AltecTelecom σταθερης διαρκειας.Την εχω απο προχθες χωρις κανενα προβλημα.Πολυ καλη και η on line παρακολουθηση κλισεων.Βλεπουμε τους αριθμους που καλεσαμε , μπορουμε να τους εισαγουμε σε τηλεφωνικο καταλογο και ετσι στο εξης να βλεπουμε το προσωπο που καλεσαμε με το ονομα που του δωσαμε, επισης την ωρα κλισης , την διαρκεια και την χρεωση.Επισης συγκεντρωτικα κοστος και διαρκεια αστικων, υπεραστικων κλισεων καθως και σε κινητα. :smile: :smile: :smile:

Δημοσ.

Gianni telika pos egine i allagi enalaktikou?

se paidepsan stin teledome?

Tha to proteines anepifilakta?apo poiotita?auto me tin online parakolouthisi me endiaferei poli!den pliroses kati epipleon etsi?

Δημοσ.
Gianni telika pos egine i allagi enalaktikou?

se paidepsan stin teledome?

Tha to proteines anepifilakta?apo poiotita?auto me tin online parakolouthisi me endiaferei poli!den pliroses kati epipleon etsi?

Την teledome ουτε καν τηλεφωνο δεν την πηρα.Η αλλαγη εγινε αυτοματα και δεν πληρωσα τιποτα απολυτως.Προτεινω ανεπιφυλακτα AltecTelecom. :smile: :smile:

Κινηση μολις 3 ημερων:

Σύνολο Κατηγορίας "Υπεραστικό" 178':15'' € 0' date='5880

Σύνολο Κατηγορίας "Κινητό" 1':50'' € 0,7150

Σύνολο Κατηγορίας "Αστικά" 170':40'' € 0,9800

Σύνολο 350':45'' € 2,28 [/b']

Δημοσ.

Και οσοι εχουν συναγερμο σπιτιου συνδεδεμενο με κεντρο ληψης σηματων ας μην νομισουν τι κατι πονηρο γινεται αν δουν καθε 24ωρο ακριβως μια κλιση που δεν εχουν κανει να καταγραφεται στην on line παρακολουθηση.Ειναι το ημερησιο test του συναγερμου προς το κεντρο.

Αυτο επαθα κι εγω που ειδα 2 διαδοχικες μερες στις 01:21:15 μια κλιση 15 δευτερολεπτων σε αγνωστο αριθμο που στις whitepages ειναι αγνωστος.... Πηρα τηλ. και μου το εξηγησαν.;-) ;-) ;-) ;-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...