Προς το περιεχόμενο

πως παιζω παιχνιδι,το οποιο λογω προστασιας του αυθεντικου cd εχει "σπαστει", online?

tolis86

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πως? ενδιαφερομαι για τα:

colin macrae rally 2005

pro evolution soccer 4

doom 3

half life 2

και αυτα που με νοιαζουν περισοτερο:

need for speed underground 2

counter strike source

παρακαλω οποιον ξερει ας μειραστει τις γνωσεισ του μαζι μου και με οποιον αλλο θελει να μαθει.....

Δημοσ.

Υπάρχουν κάποιοι servers οι οποίοι και δεν θέλουν κάποιο cdkey.

Αν θυμάμαι καλά λέγοντε "private servers".

Επίσης υπήρχε και ένα fix για τα steam games (το HL2 νομίζω) αλλά δεν το έχω δοκιμάσει...

Δημοσ.

1) Τα παιχνίδια χρειάζεται να είναι αυθεντικά ( ώστε να έχεις και ένα unique CD-key )

2) @Kraken : Πας μάλλον γυρεύοντας να σου δώσει κανά ban ο/οι admin :)

3) Η ταπεινή μου γνώμη ως πρός την κατάσταση με τις αντιγραφές, κλπ και κυρίως το online gaming:

Τα παιχνίδια original είναι ακριβά ( στα PC όχι τόσο ) για πολύ κόσμο.

Εντάξει, είναι και οι ελληνικοί μισθοί...αλλά:

Ένα game το οποίο θα το ευχαριστιέσαι για πολύ καιρό ( αφού τα online multiplayer games έχουν διάρκεια στον χρόνο ) και θα το "χρησιμοποιήσεις" αξίζει να το αγοράσεις αυθεντικό ( άλλωστε αλλιώς δεν θα έχεις και την δυνατότητα να το παίζεις online )

Ένας άνθρωπος κάθε χρόνο άντε να ασχοληθεί σοβαρά με 4 άντε 5 ( δεν βλέπω περίπτωση για 5...αλλά λέμε τώρα ) online games.

Αυτά τα 4-5 ας τα αγοράσει αφού θα τα ευχαριστηθεί όπως και να 'χει.

Δημοσ.

ti 4-5 edo ego akoma paizo warcraft 3 online kai to katafxaristieme.

paidia to on line gaming apotelei isos ton simantikotero logo na agoraseis ena paixnidi(ektos apo to na eisai nomimos)

oi server pou den ipostirizontai apo tin kataskevastria eteria sinithos den einai toso aksiopisti statheroi ananeomenoi ktl.(oxi bebea panta)

Δημοσ.
Πας μάλλον γυρεύοντας να σου δώσει κανά ban ο/οι admin :)

ΔΕΝ ανέφερα στο post μου που θα βρεί αυτούς τους servers (sites, links) και δεν του είπα να μην αγοράσει αυθεντικό παιχνίδι.

Δημοσ.

Ρε παιδιά μηπως ρωτάει για το σπάσιμο με την έννοια του crack, δηλαδή το γνωστό nocd.exe? Εγω αυτό σαν να κατάλαβα.. Δηλαδή νόμιμο αγορασμένο με unique serial, αλλά απλά να μην χρειάζεται να έχει και το CD μες το drive...

Αυτό εννοείς?

Δημοσ.

μα εγω δεν ειπα πως τα εχω αντιγραψει τα παιχνιδια..... απλα ρωταω αναλογα με τον τροπο που "σπαει" ειτε με nocd ειτε με cd αλλα καποιο αντιγραφο ειτε με anycd(τονιζω για να μην μου παθει τιποτα το αυθεντικο απο γραντζουνιες σκονεσ κλπ) πως μπορω να παιξω online......

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...