Προς το περιεχόμενο

ποιο πολυμηχανημα?

ZELDA

Προτεινόμενες αναρτήσεις

παιδια πειτε κανενα καλό πολυμηχανημα γυρω στα 100 ευρω που το έχετε χρησιμοποιησει και ειστε ευχαριστημενοι.

ps : πουλούνται τα εξης scanjet hp 2400 εχει scannari 10 φορες max και printer

hp deskjet 5150 ακόμα με τα πρώτα του μελάνια εχει εκτυπώση γύρω στις 50 σελίδες τα μηχανηματα ειναι καινουργεια απλα δε έχω χώρο τα πουλαω για αγορά πολυμηχανηματος.

Foto

post-17576-129062924794_thumb.jpg

post-17576-129062924796_thumb.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

den exw dei se leitourgia polla polymhxanhmata, alla ena exw na pw. agorasa to Epson CX 3650 kai 8a tou kanw syneidhth dysfhmhsh mexri na kleisei h epson! ama den typwsw kati gia 2 bdomades, 8elei na ka8arisw tis kefales mia fora gia na typwsei swsta. ama ka8arisw tis kefales petaw melani.. me apotelesma na exw agorasei pooosa melania (pou einai kai ksexwrista gia ka8e xrwma tromara tous) kai na exw typwsei metrhmenes selides.

epson sucks.-

Αγόρασα πριν 2 βδομάδες το hp 1315 από το πλαίσιο 89 ευρώ. Είμαι πολύ ευχαριστημένος! Βγάζει τρομερές φωτοτυπίες (όχι πολύ γρήγορα είναι η αλήθεια) και έγχρωμες και ασπρόμαυρες. Σαρώνει επίσης πολύ εύκολα και με καλή ανάλυση και το δοκίμασα και με φωτογραφικό χαρτί και έχει πολύ καλή ποιότητα. Σου το προτείνω ανεπιφύλακτα, δε θα το μετανιώσεις!

ZELDA Αν θές να βγάζεις πολλές φωτοτυπίες,δεν συμφέρει πολυμηχανημα με τίποτα.Για μερικές δεκάδες την εβδομάδα καλά είναι ,αν όμως θες παραπάνω τότε συμφέρει ένα μικρό φωτοτυπικό ιδιαίτερα αν είναι ανακατασκευασμένο . Αρχικά θα σου φανεί πιο ακριβό όμως σε βάθος χρόνου θα τα βγάλει τα λεφτά του και μάλιστα με το παραπάνω.Τσέκαρε τιμές πριν αποφασίσεις.

Αυτό που λέει ο giankyr για τα epson το έχω ζήσει,δυστυχώς, και εγώ με ένα cx5400.Πιο πολύ μελάνι πάει στον καθαρισμό παρά στα χαρτιά.Μάλιστα κάθε φορά που το ανοίγεις κάνει και ένα μικρό κυκλο καθαρισμού αυτόματα.

den exw dei se leitourgia polla polymhxanhmata' date=' alla ena exw na pw. agorasa to Epson CX 3650 kai 8a tou kanw syneidhth dysfhmhsh mexri na kleisei h epson! ama den typwsw kati gia 2 bdomades, 8elei na ka8arisw tis kefales mia fora gia na typwsei swsta. ama ka8arisw tis kefales petaw melani.. me apotelesma na exw agorasei pooosa melania (pou einai kai ksexwrista gia ka8e xrwma tromara tous) kai na exw typwsei metrhmenes selides.

epson sucks.-[/quote']

Καλησπέρα.

Θα ήθελα να σε ρωτήσω, με ποιον τρόπο καθαρίζεις τις κεφαλές, βγάζεις και καθαρίζεις τα μελάνια, η δίνεις εντολή μέσω του εκτυπωτή σου?

Εγώ πάντως με τον Epson Stylus Photo RX425 δεν αντιμετωπίζω τέτοιο πρόβλημα μέχρι τώρα.

christos1 Στους epson οι κεφαλές δεν είναι πάνω στα μελανοδοχεία όπως πχ στους hp αλλά ξεχωριστές πάνω στον εκτυπωτή (και δεν αλλάζουν όπως γίνεται πχ στους canon).Τα δοχεία είναι απλες 'δεξαμενες'.Αρα καθαρισμός μπορεί να γίνει μόνο με το πρόγραμμα καθαρισμού.Όταν γίνεται αυτό,μια τρόμπα ρουφά μελάνι από τα δοχεία,διαμέσω των κεφαλών ώστε να τις καθαρίσει.Μόνο που η ποσότητα αυτή είναι αρκετή.Αν βέβαια τυπώνεις τουλάχιστον μια σελίδα τη βδομάδα δεν θέλει καθάρισμα.Αν όμως τον αφήσεις και ψιλοξεραθεί το μελάνι τότε υποχρεωτικά μια σεβαστή ποσότητα παει τσάμπα στον καθαρισμό.Ακόμη,κάθε φορά που ανάβεις τον εκτυπωτή κάνει ένα μικρό καθαρισμό καταναλωνοντας μια μικρή ποσότητα μελανιού.

christos1[/b'] Ακόμη,κάθε φορά που ανάβεις τον εκτυπωτή κάνει ένα μικρό καθαρισμό καταναλωνοντας μια μικρή ποσότητα μελανιού.

Αυτο δε το ηξερα! Ισχυει και για τους HP?

Κι εγω προσφατα αγορασα το πολυμηχανημα HP PSC 1315 απο το πλαισιο (89 αλλα το e-shop το εχει φτηνοτερα). Ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Το καλο που εχουν οι HP συγκριτικα με τις αλλες μαρκες ειναι οτι αλλαζεις και κεφαλη με τα μελανια, οποτε δε σε νοιαζει ο,τι και να παθουν οι κεφαλες. Και οι κεφαλες μπορει να ξεραθουν αν ξεχαστουν, ή να φθαρουν με τον καιρο αν γινουν πολλες αναγoμωσεις ;)

Ενα αλλο πλεονεκτημα των HP ειναι οτι φορτωνουν την σελιδα απο το ιδιο σημειο οπου εκτυπωνουν. Που να τεντωνεσαι τωρα να βαζεις σελιδες απο πισω... :)

qspock Απ'όσο ξέρω δεν ισχύει για τους hp.Είχα epson τωρα έχω hp και δεν έχω παρατηρήσει κάποια ιδιαίτερη διεργασία να γίνεται με την εκκίνηση.Στον epson ακουγόταν για κάποια δευτερόλεπτα οι χαρακτηριστικοί ήχοι του καθαρισμού και το επιβεβαίωσα με λίγη ερευνα στο inet.

Πραγματι το ότι αλλάζουν οι κεφαλες στους hp είναι καλό,εκτός αν παίρνεις καθε φορά μελάνια οπότε το κόστος είναι ψηλό.Αλλά δεν χάνεις τίποτα να ξαναγεμίσεις αφού δεν ρισκάρεις τον εκτυπωτή.Στη σειρά CX της epson είναι δυσκολο να ξαναγεμίσεις λόγω της κατασκευής των μελανοδοχείων αλλα και του φόβου μην καταστρέψεις τις κεφαλες αφού τα μελάνια είναι pigment και δεν υπήρχαν,τότε που τον είχα, δοκιμασμένα συμβατά.

Το φορτωμα από μπροστά έχει και τα κατά του.Πχ οι σελίδες που φορτωνεις πρέπει να είναι λίγες και επειδή το χαρτί το γυρίζει δεν μπορεί να έχει πάνω από ορισμένο βάρος/τμ.

φίλε μου , προτείνω ανεπιφύλακτα ένα και μοναδικό , CANNON MP 110 .

Τελική 120 ευρώ από πλαίσιο. Απίστευετη ταχύτητα , καταπληκτική ποιότητα , πάμφτηνα αναλώσιμα και τα δύο δοχεία 24 ευρώ . Η cannon με την νέα της σειρά έχει ξεφύγει πολύ από τον ανταγωνισμό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...