Προς το περιεχόμενο

Capture-Αντιγραφή-Συμβατότητα!!!

runner1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το εξής πρόβλημα με DVD που αντιγράφω.

Μετατρέπω με ένα μηχάνημα τις κασέτες σε ψηφιακή MPEG2 μορφή,δηλαδη πρότυπο για DVD.Καμιά φορά κάνω capture και κάποιο πρόγραμμα της τηλεόρασης.

Μετά από αυτό μου βγαίνει ένα αρχείο που συνήθως είναι πάνω από 1.5GB.Πάω να το γράψω με το Nero και κάνω την αντιγραφή με το πρότυπο UDF.Η αντιγραφή τελειώνει μια χαρά.

Όμως όταν το βάζω σε κάποιο επιτραπέζιο DVD PLAYER παίζει το πολύ 33 ή 40 λεπτά από αυτό που έχω γράψει!!!Δεν αναγνωρίζει το υπόλοιπο.Στον υπολογιστή δεν υπάρχει πρόβλημα!

Τι λέτε να φταίει;Η έκδοση UDF;Ποια ενδείκνυται;1.02,1.50,2.00;;;Ακόμα έχει μια επιλογή για συμβατότητα με XBOX.Στην τελευταία αντιγραφή το έκανα με UDF 1.02(έχω παρατηρήσει ότι και σε original ταινίες με αυτό το πρότυπο το κάνουν) αλλά δεν είχα διαλέξει την συμβατότητα με ΧΒΟΧ.

Καμιά ιδέα παιδιά;Έχει παρουσιαστεί σε κανέναν αυτό το πρόβλημα;

Δημοσ.

Έχω ένα πρόγραμμα που μετατρέπει ότι αρχείο video έχεις (κυρίως για DIVX πρωτοφτιάχτηκε το συγκεκριμένο αλλά κάνει και για άλλα format) σε format για DVD όμως αυτό παίρνει και άλλη ώρα!!Έλεγα μήπως δεν κάνω σωστά κάποια ρύθμιση στο NERO!

Δημοσ.

ego pisteuo oti to provlima sou einai eite stin fasi tou authoring/compiling tou neou dvd eite stin fasi tou protipou tou. gi auto sou leo na akolouthiseis auton ton tropo... allwste i diadikasia pou sou lew tou de-multiplexing tou mpeg-2, re-authoring k meta burning einai ligoteri apo 1 ora.

Δημοσ.

Πιστεύω πρέπει α υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην αντιγραφή.Παλιότερα όλα δούλευαν!Τον τελευταίο καιρό μου κάνει κόλπα!Θα το δοκιμάσω και αυτό απλώς έλεγα μήπως υπήρχε τρόπος να γλυτώσω από αυτό το βήμα που είναι αρκετά χρονοβόρο!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...