babinos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2005 Δεν ξερω ανα υπάρχει επισημη αντιπροσωπεια της Acer στην Ελλάδα ή κάποιο service...... Αλλά θα ήθελα να αγορασω μια νεα μπαταρια για τον 1511 Acer γιατι αυτη που έχω κρατα πολυ λίγο. Εχει αγοράσει κανένας φιλος/η νεα μπαταρία για κάποιον Acer και αν ναι απο που? Υπαρχουν διάφορα είδη σε χωρητικότητες στις μπαταρίες ή ειναι ενα μονο στανταρ για καθε μοντελο Βοηθήστε με .....!!!!!
giannis Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2005 H Alman Hellas einai eksousiodotimenos gia Acer. http://www.alman.gr/
Axelfc Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2005 Οπως επισης και η MDI http://www.mdi.gr Παρε τηλεφωνο εκει και θα σου λυσουν τις αποριες. Τωρα το ποσο ακριβως θα κοστιζει η μπαταρια ειναι αλλο θεμα... Καπου ειχα δει ενα προγραμματακι που ελεγχε τα cells της μπαταριας και σου εδειχνε αν ειχε καποιο απο αυτα προβλημα ωστε να το αλλαξεις. Περισσοτερο παιδεμα σιγουρα, αλλα πιο φτηνη λυση.
babinos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 Σας ευχαριστώ πολυ. Θα επικοινωνησω και με τους δυο. Κάτι ακόμη...... Εχετε δει ή εχετε ακούσε, να έχει ραγίσει σε Acer της σειρας 1510 η σύνδεση της οθόνης (ο μεντεσες κατα καποιο τροπο)? Εχω τρεις περιπτώσεις που εχουν ραγίσει στο ίδιο σημειο........ Σας ευχαριστω και παλι.
vagpap Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 Είναι συνηθισμένο φαινόμενο αυτό. Έχω ακούσει αρκετούς να έχουν το ίδιο πρόβλημα.
Axelfc Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 Ετσι οπως τα λεει ο vagpap ειναι. Εχω διαβασει σε forums για αρκετα ατομα που τους ραγισε τοσο ο "μεντεσες" οσο και η ιδια η οθονη απο την πισω πλευρα. Αυτο οσον αφορα τη σειρα 1510. Μαλιστα καποιοι που το στειλαν για service μετα απο καποιο καιρο τους εμφανισε και παλι το ιδιο προβλημα.. @babinos Οταν βγαλεις ακρη με την αντιπροσωπεια κανε ενα post εδω περα. Just for the record.
babinos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 Οκ παιδια ! Σε λιγες μερες θα το στειλω στην mdi μεσω ενος φιλου που εχει μαγαζι με υπολογιστες. Να παρω πρωτα ενα αντιγραφο για καλο και για κακο και να βαλω τα xp home που ειχε απο την μανα του...... Τα λεμε.......
_-spk-_ Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 acer kai parto augo kai koureuto.Thes laptop?Pare dell
πεινάς? φάε wifi Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 · Κρυμμένο από paredwse, 27 Φεβρουαρίου 2014 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 27 Φεβρουαρίου 2014 - Δεν έχει δοθεί λόγος acer? ασε ρε. Δεν εμπιστεύεσαι τα προϊόντα σου και πας και δίνεις το service σε κάτι αλμαν και ζητάς να τα εμπιστευτώ εγώ? όξω γορίλα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.