Προς το περιεχόμενο

Προβλημα σε new PC

AGGANIS13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Aχ φιλε μου, η μητρικη σου ειναι το καμαρι των σκληροπυρινικων AMDαδων overclocker αλλα αυτο δεν σημαινει οτι μπορει να βγαλει ακρη ο καθενας. Ειναι διστροπη και δεν κανει συμβιβασμους με οτι μνημες τις βαλεις επανω. Γενικα πρεπει να φας ωρες αλλαζοντας χρονισμους και δοκιμαζοντας με το memtest. Η συγκεκριμενη μητρικη συνεργαζετε αψογα με ΒΗ5-6/UTT, TCCD τσιπ απο αυτα τα ποιο φτηνα ειναι τα UTT της TWINMOS και αν ψαξεις λιγο μπορει να βρεις και μεταχειρησμενα με 100 ευρω το 1 Gb (2x512). Γενικα η μητρικη σου μπορει να ξεζουμισει τον επεξεργαστη και τις μνημες αλλα ολα αυτα θα πρεπει να συνεργαζονται αψογα μαζι της διαφορετικα δεν θα ειναι ποτε σταθερη. Αν καταφερεις και βρεις τις καλυτερες ρυθμισεις και βγανεις στα κυριοτερα προγραμματα σταθεροτητας (superPi 32M,S&M) σταθερος για πανω απο 5 ωρες τοτε να εισαι σιγουρος οτι δεν θα ξαναδεις μπλε οθονη ουτε τυχαιο restart.

Δημοσ.

Εκανα τα εξης:

Εβαλα και δουλευει μονο η μια DIMM. (το μηχανημα ειναι ανοιχτο χωρις κανενα προβλημα για περισσοτερο απο 15 ωρες)

Κανω memtest μονο με αυτο το dimm επανω και δεν βρισκει κανενα προβλημα.

Βγαζω αυτο το dimm και βαζω το αλλο. Ξανακανω memtest και μου βγαζει 5 errors.

Βαζω και τις 2 dimm επανω και το memtest μου βγαζει 5697 errors.

Αρα λογικα δεν πρεπει η μια dimm να ειναι ελατωματικη???

Ηδη εκανα rma για την μια dimm.

Μηπως πρεπει να τις αλλαξω και τις 2 και να παρω αλλες???

Ευχαριστω.

Δημοσ.

τωρα εχω τα χερια μου μια dimm noname 512 (400) και μια kinstom 512 (400). Οταν τις βαζω στο ιδιο channel τις βλεπει κανονικα, οταν τις βαζω ομως σε διαορετικο για να εχω dual, το μηχανημα δεν bootarei (κανει "μπιπ-μπιπ-μπιπ"). Οι μνημες πρεπει να ειναι ακριβως ιδες?????

Ποσο χανω σε ταχυτητα που δεν εχω dual channel και εχω single?????

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...