Προς το περιεχόμενο

Κάποια πρόταση για καινούργιο σύστημα;

Kleanthis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετίζω ως νέο μέλος της δημοθοινίας την λαμπρή προσπάθεια που γίνεται εδώ να βοηθήσετε χρήστες των υπολογιστών.

Πρόκειται να αγοράσω ένα νέο μηχάνημα και ειλικρινά έχω <<πελάγώσει>> με τις λογής-λογής προσφορές και προτάσεις που μου έχουν γίνει.Σε κάθε κατάστημα ακούω και διαφορετική γνώμη για το τι πρέπει να αγοράσω΄.

Είμαι απολύτως σαφής ως προς τις απιατήσεις που έχω για το νέο μου μηχάνημα και δεν ζητώ θαύματα.Πιο ειδικά θέλω έναν υπολογιστή να τρέχω office,divx/dvd,web browsing,ενώ τα παιχνίδια δεν με ενδιαφέρουνκαθόλου!

Με άλλα λόγια ψάχνω κάτι οικονομικό που να έχει καλή και κοινή χρηστικότητα...

Παρακαλώ θα ήθελα,αν δεν είναι κουραστικό,να καταθέσετε τις όποιες δικές σας προτάσεις γιατί ειλικρινά δεν μπορώ να καταλήξω εύκολα κάπου,μιας και δεν γνωρίζω πολλά από σύγχρονα hardware...

Δημοσ.

Eγω θα προτεινα μητρικη με nforce4 και καρτα γραφικων PCI-express φτηνη. Στο μελλον μπορει να θελει να βαλει κατι καλυτερο σε καρτα γραφικων οπως επισης και να αναβαθμιση τον επεξεργαστη σε Χ2. Οι μνημες αν ειναι για συνολο 512ΜΒ τοτε 2χ256 ωστε να παιξουν dual channel. Παντως αν δεν σε ενδιαφερει η μελλοντικη αναβαθμιση και θελεις κατι φτηνο και γρηγορο παιρνεις και P4 σε 478 σοκετ που ειναι πολυ φτηνα αυτη την εποχη σαν πλατφορμα.

Δημοσ.

κοιτα μπορεις να πας και σε σοκετ 754 που και αυτα ειναι φτηνα αυτη την εποχη. Απο αποδοση τωρα σε στοκ καταστασεις ειναι πανω κατω τα ιδια, λιγο καλυτερος στο ενα ο ενας λιγο καλυτερος στο αλλο ο αλλος. Αλλα οταν τους ανεβασεις καταλαβαινεις την υπεροχη του Athlon64, εκτος αν πεσεις σε μπανανα τσιπακι. Αλλα μια και εσυ μαλλον δεν θελεις να πουσαρεις το μηχανημα απο οτι καταλαβα οτι και να παρεις ευχαριστημενος θα εισαι. Απλα οπως ειπα και ποιο πανω κοιτα καποιες λεπτομερειες οπως dual channel μνημες γιατι εχουν διαφορα στις επιδοσεις και πολλοι που φτιαχνουν Pc δεν το προσεχουν. Επισης γρηγορο δισκο.Καλες αγορες οτι και να επιλεξεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...