gotchagr Δημοσ. 3 Μαρτίου 2001 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2001 Έχω μια εφαμοργή που από βίτσιο τρέχει μόνο σε 95. Γίνεται, μαζί με τα 98 που έχω στο μηχάνημα, να εγκαταστήσω και 95 σε κάποιο άλλο partition και να τα τρέχω όποτε θέλω?
smich Δημοσ. 3 Μαρτίου 2001 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2001 Εγω το εχω κανει και δουλευει αψογα.<BR>Αν εγκαταστησεις και το προγραμμα PQ boot που υπαρχει στο Partition magic θα μπορεις να φορτωνεις οποιο λειτουργικο απο τα 2 θελεις πανευκολα.<p>[This message has been edited by smich (edited 03-03-2001).]
OTTIPE Δημοσ. 3 Μαρτίου 2001 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2001 An den exeis to Partition Magic des ayto:<P><BR> <A HREF="http://www.webdev.net/orca/Dualboot.htm" TARGET=_blank>http://www.webdev.net/orca/Dualboot.htm</A> <BR>An dokimaseis auton ton tropo frontise na egkatastiseis to kathe leitourgiko se diaforetiko partition.Ego to dokimasa gia Win98 kai Win Me kai doulevei mia xara.Gia ta millenium omos xreiazetai kai to Dos patch.
abeness Δημοσ. 5 Μαρτίου 2001 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2001 Αγαπητέ φίλε gotchagr έχω ένα φίλο (τον Μπάμπη) που μου είχε πει για αυτό το πρόβλημα, θα τον ρωτήσω και θα σου στείλω e-mail
gotchagr Δημοσ. 10 Μαρτίου 2001 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2001 <BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Arial">quote:</font><HR>Originally posted by abeness:<BR><B>Αγαπητέ φίλε gotchagr έχω ένα φίλο (τον Μπάμπη) που μου είχε πει για αυτό το πρόβλημα, θα τον ρωτήσω και θα σου στείλω e-mail </B><HR></BLOCKQUOTE><P>ʼμα σε βουτήξω εσένα καραφλό στραγάλι, θα σου πω εγώ... Όντως είστε επικίνδυνοι εσείς οι βλάχοι κομμουνισταί! <BR>
abeness Δημοσ. 11 Μαρτίου 2001 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2001 Ιδού κύριοι ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΙ εγώ ο κακόμοιρος θέλω να τον βοηθήσω και αυτός με βρίζει, και να μου το παίζει βαρήμαγκας γιατί βρε gotchagr δεν καταλαβαίνω τι σου έκανα;;;;;;;
gotchagr Δημοσ. 11 Μαρτίου 2001 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2001 <BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Arial">quote:</font><HR>Originally posted by abeness:<BR><B>Ιδού κύριοι ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΙ εγώ ο κακόμοιρος θέλω να τον βοηθήσω και αυτός με βρίζει, και να μου το παίζει βαρήμαγκας γιατί βρε gotchagr δεν καταλαβαίνω τι σου έκανα;;;;;;;</B><HR></BLOCKQUOTE><P>Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί παρεξηγήθηκες! Για το "καραφλό στραγάλι"? Για το "βλάχος" ή για το "κομμουνιστής"???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.