Προς το περιεχόμενο

Συνύπαρξη Windows 98 & Windows 95

gotchagr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω μια εφαμοργή που από βίτσιο τρέχει μόνο σε 95. Γίνεται, μαζί με τα 98 που έχω στο μηχάνημα, να εγκαταστήσω και 95 σε κάποιο άλλο partition και να τα τρέχω όποτε θέλω?

Δημοσ.

Εγω το εχω κανει και δουλευει αψογα.<BR>Αν εγκαταστησεις και το προγραμμα PQ boot που υπαρχει στο Partition magic θα μπορεις να φορτωνεις οποιο λειτουργικο απο τα 2 θελεις πανευκολα.<p>[This message has been edited by smich (edited 03-03-2001).]

Δημοσ.

Αγαπητέ φίλε gotchagr έχω ένα φίλο (τον Μπάμπη) που μου είχε πει για αυτό το πρόβλημα, θα τον ρωτήσω και θα σου στείλω e-mail smile.gif

Δημοσ.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Arial">quote:</font><HR>Originally posted by abeness:<BR><B>Αγαπητέ φίλε gotchagr έχω ένα φίλο (τον Μπάμπη) που μου είχε πει για αυτό το πρόβλημα, θα τον ρωτήσω και θα σου στείλω e-mail smile.gif</B><HR></BLOCKQUOTE><P>ʼμα σε βουτήξω εσένα καραφλό στραγάλι, θα σου πω εγώ... Όντως είστε επικίνδυνοι εσείς οι βλάχοι κομμουνισταί! smile.gif<BR>

Δημοσ.

Ιδού κύριοι ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΙ εγώ ο κακόμοιρος θέλω να τον βοηθήσω και αυτός με βρίζει, και να μου το παίζει βαρήμαγκας γιατί βρε gotchagr δεν καταλαβαίνω τι σου έκανα;;;;;;;

Δημοσ.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Arial">quote:</font><HR>Originally posted by abeness:<BR><B>Ιδού κύριοι ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΙ εγώ ο κακόμοιρος θέλω να τον βοηθήσω και αυτός με βρίζει, και να μου το παίζει βαρήμαγκας γιατί βρε gotchagr δεν καταλαβαίνω τι σου έκανα;;;;;;;</B><HR></BLOCKQUOTE><P>Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί παρεξηγήθηκες! Για το "καραφλό στραγάλι"? Για το "βλάχος" ή για το "κομμουνιστής"??? smile.gif smile.gif smile.gif

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...