Προς το περιεχόμενο

Amilo M1451G

chpetros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειδα στο Multirama διαφήμιση ένα Fujistu-Siemens Amilo M1451G στα 1399 euro με 18 ατοκες δόσεις. Μπήκα στο Site της εταιρίας αλλά στη σειρά Amilo M δεν υπάρχει κανένα τέτοιο Laptop. Υπάρχει τίποτα πονηρό απο πίσω;

Δημοσ.

epeidi eida kai go tin idia diafimisi mou ekane entyposi to laptop pou exei 900 eyro . poli kalo mou fanike .me mia ereyna sti scroutz to vrika me 800 sta perisotera eshop. ara ti mas lene gia periorismena kommatia klp afou poulane me megalo kerdos . .mas douleyoun knonika

Δημοσ.

Παρατήρησα ότι το 1451 το δίνουν με ένα χρόνο εγγύηση αντί 2 που το δίνει η αντιπροσωπεία..Μου μυρίζει παραεισαγωγή απο χώρα τρίτη εκτός Ε.Ε

Δημοσ.
Παρατήρησα ότι το 1451 το δίνουν με ένα χρόνο εγγύηση αντί 2 που το δίνει η αντιπροσωπεία..Μου μυρίζει παραεισαγωγή απο χώρα τρίτη εκτός Ε.Ε[/quote

Το πηρα πριν μερικες μερες..η κουτα λεει made in Germany..παντως τι παιζει με τις εγγυησεις??? σε μερικα μοντελα ειναι 2 σε αλλα 1 χρονος... :confused:

Χωρις να εχω πειρα απο αλλα λαπτοπ και μετρο συγκρισης ειναι πολυ καλο και γρηγορο...κατα τ'αλλα ο χρονος θα δειξει..

Δημοσ.

made in Germany? Τότε απλά το αγόρασαν χωρίς εγγύηση απο την αντιπροσωπεία και αν γίνει κάτι το καλύπτουν αυτοί.

Η F-S δίνει 2 χρόνια σε όλη τη σειρά 14χχ. Πρόσεξα ότι η κάρτα γραφικών ε'ιναι η χ300 με 32!!MB Dedicated και τα άλλα Shared! Η F-S δίνει με 128 Dedicated!! Μάλλον κάτι μαγειρεύουν πάλι τα multirama!

Οστώσω το μόνο μοντέλο που δίνει η αντιπροσωπεία σε όλη την Ευρώπη είναι το 1451 με 1,73 και 1,86 επεξεργαστές. Τον 2,0 που στο καλό τον βρήκαν αυτοί? Πανευρωπαική αποκλειστικότητα?

Προσοχή.... :?

Δημοσ.
made in Germany? Τότε απλά το αγόρασαν χωρίς εγγύηση απο την αντιπροσωπεία και αν γίνει κάτι το καλύπτουν αυτοί.

Η F-S δίνει 2 χρόνια σε όλη τη σειρά 14χχ. Πρόσεξα ότι η κάρτα γραφικών ε'ιναι η χ300 με 32!!MB Dedicated και τα άλλα Shared! Η F-S δίνει με 128 Dedicated!! Μάλλον κάτι μαγειρεύουν πάλι τα multirama!

Οστώσω το μόνο μοντέλο που δίνει η αντιπροσωπεία σε όλη την Ευρώπη είναι το 1451 με 1' date='73 και 1,86 επεξεργαστές. Τον 2,0 που στο καλό τον βρήκαν αυτοί? Πανευρωπαική αποκλειστικότητα?

Προσοχή.... :?[/quote']

Η καρτα γραφικων εχει 128 mb μνημη ,κaι δεν ειναι shared....γνωστος μου με onlineshop μου ειπε οτι τ'αγορασαν (Τα Multirama) χωρις τους επεξεργαστες τους οποιους εβαλαν αυτοι γιαυτο και εγγυηση ειναι 1 χρονος

Δημοσ.

Οστώσω το μόνο μοντέλο που δίνει η αντιπροσωπεία σε όλη την Ευρώπη είναι το 1451 με 1' date='73 και 1,86 επεξεργαστές. Τον 2,0 που στο καλό τον βρήκαν αυτοί? Πανευρωπαική αποκλειστικότητα?

Προσοχή.... :?[/quote']

Ρε φίλε laptopmaniac όντας μέσα στην FS μου κάνει εντύπωση που έχεις τέτοιες πληροφορίες.

Δηλαδή αν είναι για την Ελλάδα που είναι κατασκευασμένο?

Η εταιρεία δεν δίνει 2 χρόνια σε όλη τη σειρά 14xx, αλλά η κάθε τοπική αντιπροσωπεία της ανάλογα με το κόστος του μοντέλου επιλέγει αν η εγγύηση θα είναι 1 ή 2 χρόνια.

Τέλος σε σχέση με τον επεξεργαστή! Είναι λογικό η τοπική αντιπροσωπεία να έχει μοντέλα που δεν μπορούν να αγοράσουν όλα τα μαγαζιά και ιδίως κάποια eshop που αγοράζουν απ'ευθείας από χονδρέμπορους... :wink:

Υπ'αυτήν την έννοια ναι είναι πανευρωπαική αποκλειστικότητα.

Δημοσ.

Προς nimik:

Τι μπαταρία έχει πάνω (με πόσα cell? / mAh) και τι αυτονομία σε απλό browsing?

Πήγα και το είδα απο κοντά και ολα καλά αλλά ο υπάλληλος μου είπε οτι η μπαταρία κρατάει μόνο 1:30 ώρα :-( Ισχύει; Δε λέω, είναι δυνατός αλλά Centrino και 1:30 ώρα είναι κάπως...και είναι και αυτή η glare οθόνη :???:

Αλλιώς φαίνεται κάλη περίπτωση

Δημοσ.

Yπολογιζε γυρω στις 2 ωρες....η οθονη ειναι αστερι, πολυ καλη..ολο ειναι πολυ καλο αν εξαιρεσεις το μοντεμ...πολυ κομπλεξ μιλαμε..κατα τάλλα ειναι πολυ γρηγορο και ποιοτικο

Δημοσ.

Το συγκεκριμένο laptop το αγόρασα πριν 4 μέρες και μέχρι τώρα μπορώ να πω ότι είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από κάθε πλευρά. Την αυτονομία του δε τη δοκίμασα ακόμη. Αν και το φόρτωσα αρκετά με τα απαραίτητα για μένα προγράμματα παραμένει αρκετά ταχύ.

Βεβαίως επειδή δεν έχω προηγούμενη εμπειρία σε laptop δε μπορώ να το αξιολογήσω σε σχέση με κάποιο άλλο. Όμως αυτά που ζητούσα σε ένα laptop τα έχει και σε καλή τιμή.

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...