Godfath3r Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Το fantasy shop λες?Ωραία, θα πάω στο fantasy shop του Ηρακλειου να ρωτήσω αν είναι...Πώπω, γούσταρα τώρα!!! Thanx guys!!!
mauve-ment Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Έχετε δεί πουθενά μινιατούρες των χαρακτήρων? miniatoures apo to nightmare before christmas iparxoun sto tilt stin athina kai se kapia magazia me comics eksarxeia.to tilt bebaia den exei sinexeia,alla kata kairous fernei.kai einai poli wraies!alla ligo akribes...:-? oso gia figoures apo to corpse bride apo ti kserw den exoun bgei,akoma toulaxiston.
Panahs Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Έχουν βγει, τις έχει στο Imagine στη βιτρίνα. Κοστίζουν περίπου 20 €.
Panahs Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 Το Imagine είναι video club Είναι καινούριο κατάστημα στη περιοχή που μένω. Πρέπει να υπάρχουν κι άλλα στην Αθήνα, νομίζω είναι αλυσίδα. Αυτό στου Ζωγράφου πάντως έχει πολλά πράγματα. Έχουν γεμίσει την βιτρίνα (και το εσωτερικό) με μινιατούρες όπως Terminator, Alien, The Crow, LOTR, Matrix, Corpse Bride, μέχρι και το Nightmare Before Christmas! Κάποτε είχε και τον Kenny του Southpark σε κούκλα, αλλά όπως καταλαβαίνετε εξαφανίστηκε γρήγορα
beastgr Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 Toν kenny τον έχω εγώ σε κούκλα ΠΟλύ καλή, κρίμα που δε βρήκα και τις άλλες....
dim_b Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Toν kenny τον έχω εγώ σε κούκλα ΠΟλύ καλή, κρίμα που δε βρήκα και τις άλλες.... Κουκλάκια του South Park έχει και στο gift shop του Village Park. Εκτός του Kenny πρέπει να έχω δει και τον Cartman.
Godfath3r Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Και στο Mall νομίζω είχε πάρει το μάτι μου!Χωρίς να είμαι σίγουρος!!!!
46+2 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 Έχω να καταγγείλω κάτι!! Τελευταία κάτι έχω πάθει και έχω εθιστεί να αγοράζω ταινίες!!! Βγήκε η Νεκρή Νύφη και κάνει 31€(αυτό καταγγέλω)!! Έλεος!! Καταλαβαίνω ότι είναι νέα ταινία αλλά είναι υπερβολικό!! Την είδα στο σινεμά και τρελάθηκα!! Πολύ καλύτερη από χριστουγενννιάτικο εφιάλτη!!!!! Αλλά θελω να την πάρω τώρα κι όχι μετά από δύο χρόνια που θα πάει 10€. Προς το παρόν την πήρα αντεγραμμένη και θα καιροφυλακτώ να φτηνήνει!! Αλλά το έχουν παρακάνει τα μαγαζιά!!!
Akujin Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 http://www.play.com/play247.asp?pa=mcpotw&page=title&r=R2&title=857590 apo edw tha sou paei gyrw sta 17euros(den exei metaforika)kai tha sou erthei se 6-10meres. arkei na exeis credit card vevaia+na min fovasai tis agores mesw net.(to sygkekrimeno site einai eggyisi pantws) -sorry an se prizw se periptwsi pou to ksereis to play.com! cheers
46+2 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 thanks!! Aλλά δεν έχω πιστωτική ουτε εμπιστευομαι αυτές τις αγορές! thanks πάντως!!
Typhoon Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 thanks!! Aλλά δεν έχω πιστωτική ουτε εμπιστευομαι αυτές τις αγορές! thanks πάντως!! Hint: Άλλαξε γνώμη, play.com rulez!
mauve-ment Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 thanks!! Aλλά δεν έχω πιστωτική ουτε εμπιστευομαι αυτές τις αγορές! thanks πάντως!! Iparxei kai i xrewstiki.koitakse to ligo.(kamia sxesi me tin pistotiki!)
46+2 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Hint: Άλλαξε γνώμη, play.com rulez! Οκ, Θα το κοιτάξω!! Ευχαριστώ πολύ!
Em_Zed Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Iparxei kai i xrewstiki.koitakse to ligo. Δε μου λες μεντ, γίνεται και με χρεωστική; Γιατί σε μαγαζιά που είχα ρωτήσει δεν την δέχονταν και πλήρωνα με την πιστωτική. Στο virgin νομίζω όμως την έπαιρναν. Υπάρχει τρόπος να μάθουμε ποιες χρεωστικές δέχεται -αν δέχεται- το πλέϋ; Hint: Άλλαξε γνώμη, play.com rulez! Θα συμφωνήσω. Όσες φορές αγόρασα κάτι -εκτός της αναγκαστικής αναμονής- δεν υπήρξε κάτι αρνητικό, ούτε στο προιόν ούτε κάτι στο θέμα της πιστωτικής ή της τράπεζας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.