Προς το περιεχόμενο

Tim Burton's Corpse Bride

nthanasis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Έχετε δεί πουθενά μινιατούρες των χαρακτήρων?

miniatoures apo to nightmare before christmas iparxoun sto tilt stin athina kai se kapia magazia me comics eksarxeia.to tilt bebaia den exei sinexeia,alla kata kairous fernei.kai einai poli wraies!alla ligo akribes...:-?

oso gia figoures apo to corpse bride apo ti kserw den exoun bgei,akoma toulaxiston.

Δημοσ.

Το Imagine είναι video club :)

Είναι καινούριο κατάστημα στη περιοχή που μένω. Πρέπει να υπάρχουν κι άλλα στην Αθήνα, νομίζω είναι αλυσίδα. Αυτό στου Ζωγράφου πάντως έχει πολλά πράγματα. Έχουν γεμίσει την βιτρίνα (και το εσωτερικό) με μινιατούρες όπως Terminator, Alien, The Crow, LOTR, Matrix, Corpse Bride, μέχρι και το Nightmare Before Christmas! Κάποτε είχε και τον Kenny του Southpark σε κούκλα, αλλά όπως καταλαβαίνετε εξαφανίστηκε γρήγορα :P

Δημοσ.
Toν kenny τον έχω εγώ σε κούκλα :) ΠΟλύ καλή, κρίμα που δε βρήκα και τις άλλες....

Κουκλάκια του South Park έχει και στο gift shop του Village Park. Εκτός του Kenny πρέπει να έχω δει και τον Cartman.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έχω να καταγγείλω κάτι!! Τελευταία κάτι έχω πάθει και έχω εθιστεί να αγοράζω ταινίες!!! Βγήκε η Νεκρή Νύφη και κάνει 31€(αυτό καταγγέλω)!!

Έλεος!! Καταλαβαίνω ότι είναι νέα ταινία αλλά είναι υπερβολικό!! Την είδα στο σινεμά και τρελάθηκα!! Πολύ καλύτερη από χριστουγενννιάτικο εφιάλτη!!!!! Αλλά θελω να την πάρω τώρα κι όχι μετά από δύο χρόνια που θα πάει 10€. Προς το παρόν την πήρα αντεγραμμένη και θα καιροφυλακτώ να φτηνήνει!!

Αλλά το έχουν παρακάνει τα μαγαζιά!!!

Δημοσ.
thanks!! Aλλά δεν έχω πιστωτική ουτε εμπιστευομαι αυτές τις αγορές! thanks πάντως!!:)

Hint: Άλλαξε γνώμη, play.com rulez!

Δημοσ.
Iparxei kai i xrewstiki.koitakse to ligo.

Δε μου λες μεντ, γίνεται και με χρεωστική; Γιατί σε μαγαζιά που είχα ρωτήσει δεν την δέχονταν και πλήρωνα με την πιστωτική. Στο virgin νομίζω όμως την έπαιρναν. Υπάρχει τρόπος να μάθουμε ποιες χρεωστικές δέχεται -αν δέχεται- το πλέϋ;

Hint: Άλλαξε γνώμη, play.com rulez!

Θα συμφωνήσω. Όσες φορές αγόρασα κάτι -εκτός της αναγκαστικής αναμονής- δεν υπήρξε κάτι αρνητικό, ούτε στο προιόν ούτε κάτι στο θέμα της πιστωτικής ή της τράπεζας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...