Προς το περιεχόμενο

Tim Burton's Corpse Bride

nthanasis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά η μουσική δεν ήταν καταπληκτική? Μου φάνηκε ότι έδενε τέλεια με το σύνολο. "Βρήκα" και το soundtrack, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω με τίποτα τι μου θυμίζει... Ειδικά τα κομμάτια με το πιάνο "03 - Victor's Piano Solo" και "11 - The Piano Duet" είμαι σίγουρος ότι μου θυμίζουν κάτι... Καμιά ιδέα?

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Έπαθα πλάκα με τις κούκλες + τα σκηνικά! Και να σκεφτεί κανείς οτι είναι όλα φτιαγμένα στο χέρι! Artistry

Συνέντευξη με τον head of the puppet department + photos

http://www.animationartconservation.com/corpse_bride.html

Απίστευτο χιούμορ 2nd hand shop, dead end και το καλύτερο οταν εμπαίναν στην εκκλησία shhhh! we're in a church! :grin:

Δημοσ.

Δεν έχω δει την ταινία, ελπίζω να την δω σήμερα. Κατέβασα όμως το soundtrack και ομολογώ πως όντως τέτοια μουσική για ταινία τόσο εμπνευσμένη δύσκολα βρίσκεις. Το κύριο θέμα είναι υπέροχο και σε ταξιδεύει. Θυμίζει φυσικά κάτι σε ρώσικο οπότε μπορούν να σου έρθουν στο μυαλό διάφοροι συνθέτες (ρομαντικοί και νεοκλασσικοί). Όσο για το σόλο πιάνο, τι να πω, είχα πάθει σοκ όταν το άκουσα. Θυμίζει έργα του Beethowen και κυρίως το moonlight, οι μετατροπίες όμως που κάνει στο τέλος το κομμάτι το απογειώνουν. Κρίμα που κόβεται στο καλύτερο σημείο!

Και να σκεφτείτε ότι ο Danny Elfman δούλευε και 2 soundtrack ταυτόχρονα (Εργοστάσιο Σοκολάτας)...

Δεν αντέχω άλλο θέλω να πάω να το δω!!!

Δημοσ.

eida prota to nightmare before christmass kai meta to corpse bride (oxi oloklhro akoma, koimithika ligo prin to telos, oxi logo tou ergou, apla htan arga xtes to brady lol)

To NBC exei trelh fantasia oson afora tous xarakthres (koukles) pou emfanizontai sthn tainia, milame gia tripaki kanoniko. Gia thn epoxh tou einai masterpiece, artistic einai fobero kai ksexeilizei apo dhmiuorgikes idees kai asteies katastaseis. Parola auta mou aresei pio poly to corpse bride dioti blepete pio euxarista, einai ligo pio xaritomeno kai aplo. Epishs eixe poly eksypnes atakes. Mou fenete oti exei kai ligotera tragoudia pou se kapio shmeio me kourasan sto NBC. Pantos kai ta dyo einai panemorfa, apla brisko to NBC pio creative kai to Corpse bride pio aplo kai euxaristo, iso kai ligo parapano dark humour.

Δημοσ.
στο play.com εχει τις φιγουρες.

Βασικά ρωτούσα για Ελλάδα.Θα με εξυπηρετούσε περισσότερο και αφήνω σαν τελευταία λύση το play.com.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το είδα χθες και ήταν καταπληκτικό!

Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι πόσο έχει εξελιχθεί η τεχνική αυτή γυρίσματος, κι ας χρησιμοποιήθηκε μόνο σε δύο ταινίες όλα αυτά τα χρόνια.

Μόνο εμένα όμως ο σκελετός με το καπελάκι μου θύμισε τρελά το παιχνίδι discworld 2: Missing Presumed (Mortality Bites);

Όσο για τα τραγούδια, δεν μπορώ να πω πως έφταναν την ποιότητα του NBC, αλλά αυτό το Jazzάκι του πήγαινε περισσότερο, ενώ η ρέγουλα ήταν έξυπνη κίνηση.

Δημοσ.

Στο Nightmare Before Christmas. Λέγοντας δύο ταινίες εννοούσα αυτές τις δύο (NBC και CB).

Αν και τώρα που το σκέφτομαι αυτή η τεχνική δεν έχει και πολύ μεγάλη διαφορά από το Claymation, το οποίο, αν και ποιό δύσκολο, έχει δουλευτεί αρκετά σε ταινίες (Chicken Run) και σειρές (Μια με κάτι πιγκουίνους που έδειχνε παλιά το χαζοκούτι), και λιγότερο στα Video Games (Platypus, Neverhood).

Δημοσ.

Το "Night Before Christmas" είναι απλά μια εκπληκτική ταινία,και θα εκπλαγώ αν την ξεπερνάει το Bride.

Aπίστευτα συγκηνητική και πάει όλη τραγουδιστά.

Αυτό που φοβάμαι είναι μήπως οι υπότιτλοι χαντακώνουν την ταινία.

Την έχει δεις κανείς με υπότιτλους?(και δεν εννοώ στην tv...)

Δημοσ.

Όχι, αλλά είναι από τις ταινίες που αξίζει να δώσεις 7,5€ γιά να τις δεις στον κινηματογράφο. Είναι μεν πολύ καλή, αλλά μάλλον όχι καλύτερη από τον "Εφιάλτη".

Δημοσ.
Έχετε δεί πουθενά μινιατούρες των χαρακτήρων?

Έχω βρεί σε ένα μαγαζάκι στην Θεμιστοκλέους λίγο πριν τα εξάρχεια. Μου διαφεύγει το όνομά του όμως. Ασχολείται κυρίως με επιτραπέζια rpg και μινιατούρες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...