nthanasis Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2005 Molis to eida edo http://movies.yahoo.com/shop;_ylt=ArfZJ8PXIruw59RRZt3q7s1fVXcA?d=hv&cf=info&id=1808625206&intl=us kai epatha plaka alla to kako einai oti tha argisei poli na erthei Ellada anyway o Tim burton pali pistos ston Depp!!!!!!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2005 Είδα το trailer στην Apple και φυσικά αναμένω με αγωνία.
Chi Chi Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2005 Kykloforoun kales kopies pleon! Deixnei poly kalo...
dim_b Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Την επόμενη Πέμπτη Ευτυχώς δηλαδή, γιατί με το ζόρι κρατιόμουν να μη δω το screener που μου έστειλε ο θείος (αυτός που ψηφίσει γιά τα oscars )
ekkli Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 οτι πρεπει για χριστουγεννα δηλαδη. την εχει κανει το ιδιο studio που ειχε κανει κ την αλλη κινουμενων σχεδιων του burton ? το σχεδιο μοιαζει πολυ. dim_b, κ του δικου σου θειου του εχουνε στειλει ηδη τις υποψηφιες ταινιες? :-P
chill Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Όχι και "ότι πρέπει για Χριστούγεννα" μάλλον για το Halloween ότι πρέπει και ας μην το γιορτάζουμε εμείς. Η ταινία έχει σκάσει μύτη από το Σεπτέμβρη και στο site της ήδη γίνεται λόγος για την κυκλοφορία της σε dvd. Ελλάς το μεγαλείο σου και στις κυκλοφορίες ταινιών...........
Godfath3r Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Toυλάχιστον θα περάσει απο το cinema...Κάτι είναι και αυτό!
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Ωραίο είναι αλλά αν ήταν λιγότερο μιουζικαλ θα ήταν καλύτερα.
tzinos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 den to exo dei akoma alla kati trailer pou eida mou thymizan poly to mamato paixnidi grim fandagno!!
beastgr Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Ναι το έχω δει. Μην περιμένετε και πολλά από το στόρυ. Απλό είναι. Η όλη υλοποίηση της ταινίας είναι αρκετά ενδιαφέρουσα με πολύ ωραία σκηνικά (BUrton είναι αυτός!) Είναι απίστευτος παραμυθάς!! Θα σας φανεί περίεργο αλλά μου άρεσαν και πάρα πολύ τα αγγλικά που μιλούσαν, πολύ γλυκά τα μιλούσαν ρε παιδί μου!! Πάντως σε πολλά σημεία είναι και μαύρη κωμωδία. Το καταλαβαίνεις και από τον τίτλο μάλιστα. Πάντως κατά τη γνώμη μου το nightmare before christmas ήταν πιο καλό. Ίσως γιατί προηγήθηκε του Corpse Bride ποιος ξέρει...
chill Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Το story δεν είναι του Burton. Είναι ρώσσικο παραμύθι (τουλάχιστον έτσι διάβασα )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.