Προς το περιεχόμενο

Tim Burton's Corpse Bride

nthanasis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Την επόμενη Πέμπτη :)

Ευτυχώς δηλαδή, γιατί με το ζόρι κρατιόμουν να μη δω το screener που μου έστειλε ο θείος (αυτός που ψηφίσει γιά τα oscars :P)

Δημοσ.

οτι πρεπει για χριστουγεννα δηλαδη.

την εχει κανει το ιδιο studio που ειχε κανει κ την αλλη κινουμενων σχεδιων του burton ?

το σχεδιο μοιαζει πολυ.

dim_b, κ του δικου σου θειου του εχουνε στειλει ηδη τις υποψηφιες ταινιες? :-P

Δημοσ.

Όχι και "ότι πρέπει για Χριστούγεννα" μάλλον για το Halloween ότι πρέπει και ας μην το γιορτάζουμε εμείς. Η ταινία έχει σκάσει μύτη από το Σεπτέμβρη και στο site της ήδη γίνεται λόγος για την κυκλοφορία της σε dvd. Ελλάς το μεγαλείο σου και στις κυκλοφορίες ταινιών...........

Δημοσ.

Ναι το έχω δει. Μην περιμένετε και πολλά από το στόρυ. Απλό είναι. Η όλη υλοποίηση της ταινίας είναι αρκετά ενδιαφέρουσα με πολύ ωραία σκηνικά (BUrton είναι αυτός!) Είναι απίστευτος παραμυθάς!! Θα σας φανεί περίεργο αλλά μου άρεσαν και πάρα πολύ τα αγγλικά που μιλούσαν, πολύ γλυκά τα μιλούσαν ρε παιδί μου!!

Πάντως σε πολλά σημεία είναι και μαύρη κωμωδία. Το καταλαβαίνεις και από τον τίτλο μάλιστα.

Πάντως κατά τη γνώμη μου το nightmare before christmas ήταν πιο καλό. Ίσως γιατί προηγήθηκε του Corpse Bride ποιος ξέρει...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...