Προς το περιεχόμενο

Filter - Splitter για Dsl over Pstn γραμμή

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους, πρίν λίγες μέρες αποφάσισα να αγοράσω το OnDsl kit της οτενετ. Στο σπίτι μου υπάρχουν 4 μπρίζες τηλεφώνου (1 αποκλειστικά για το dsl και 3 με συσκευές τηλεφώνου συνδεδεμένες). Μέσα στο πακέτο υπήρχε μόνο ένα φίλτρο και κατ' επέκταση 2 απο τα τηλέφωνα ενδέχεται να μην λειτουργούν σωστά όταν ενεργοποιηθεί η γραμμή dsl (κάποια στιγμή...απο σήμερα μέχρι του χρόνου). Έψαξα σε μαγαζιά για άλλα φίλτρα και το μόνο που έβρισκα ήταν διαχωριστές-splitters. Στο e-shop υπάρχει το εξής splitter

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.613658

και βλέπω 2 ενδείξεις στης εξόδους: LINE και MODEM. Υποθέτω οτι παράλληλα με τον διαχωρισμό της γραμμής "φιλτράρει" και το σήμα για το τηλέφωνο. Μπορεί κάποιος με συμβουλέψει γιατί ψήνομαι να το αγoράσω. :? :? :?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

kai 2 splitter tha sou kanoun tin doulia sou alla pio o logos na doseis ta parapano lefta...pigene se ena oteshop kai tsimpise 2 filtrakia ;)

vasika an den exeis filtra i tha peftei i sindesi i tromera i taxitita sou ;)

spliter to thes an thes kai tilefono dipla sto pc ;)

kai 2 splitter tha sou kanoun tin doulia sou alla pio o logos na doseis ta parapano lefta...pigene se ena oteshop kai tsimpise 2 filtrakia ;)

vasika an den exeis filtra i tha peftei i sindesi i tromera i taxitita sou ;)

spliter to thes an thes kai tilefono dipla sto pc ;)

Η ταχύτητα του ADSL δεν έχει σχέση με το φίλτρο και δεν επηρεάζεται είτε βάλει φίλτρα είτε όχι, άλλωστε τα φίλτρα μπαίνουν στα τηλέφωνα και οχι στο ADSL modem, αυτό συνδέεται χύμα στην πρίζα.

loipon sindesou mia internet vgale to filtro kai kane oti perneis tilefono na mas peis ti tha kanei to connection ston router sou ;)

Όντως έτσι ειναι, δίκιο έχει ο Dark Son! Και εγω στην μία συσκευή δεν έχει filter και κάθε φορά που τηλεφωνώ από αυτή ή κλείνει τελείως η σύνδεση ή αποσυγχρονίζετε για λίγο το μόντεμ.

Καλημέρα και πάλι...λοιπόν,τα κεντρικά του Οτε στο Αιγάλεω είχαν ξεμείνει απο φίλτρα όπως με πληροφόρησε μια ευγενέστατη υπάλληλος...τώρα αλήθεια έλεγε ή βαριόταν να με εξυπηρετήσει,θα σας γελάσω. :)

Dark_son20, θα το έκανα το πείραμα, αλλά με έχουν στην αναμονή για την ενεργοποίηση της σύνδεσης,φέξε μου και γλύστρησα δλδ...το μόνο που κάνει το Sagem F@st 800 είναι να μου δίνει error 680: "Δέν υπάρχει σήμα τηλεφωνικής επιλογής"...είδομεν :-|

Καλημέρα και πάλι...λοιπόν' date='τα κεντρικά του Οτε στο Αιγάλεω είχαν ξεμείνει απο φίλτρα όπως με πληροφόρησε μια ευγενέστατη υπάλληλος...τώρα αλήθεια έλεγε ή βαριόταν να με εξυπηρετήσει,θα σας γελάσω. :)

...[/quote']Είναι απίστευτο, αλλά φαίνεται ότι πραγματικά έχουν ξεμείνει από φίλτρα, δεν είχαν ούτε να μου αλλάξουν το ένα (από τρία που αγόρασα) που δεν λειτουργούσε.

Τελικά (ας είναι καλά ο skroutz) βρήκα zyxel στο Mgmanager, αυτή τη στιγμή πάντως ο ...θείος βρίσκει μόνο στο @shop.

Hope it helps.

εγω εχω μια "μπριζα" για τηλεφωνο στο σπιτι.

Απο εκει παιρνει μια συσκευη τηλέφωνο(ασυρματη κιολας).

Μετα παει στο τελευταιο δωματιο του σπιτιου, οπου εχει μια συσκευή κ μετα γυρναει πισω κ ερχεται κ στο δικο μου δωματιο οπου θα βάλω DSL k εχω και ενα τηλεφωνο.

Τι πρεπει να βάλω και που???? Εχω PSTN.

Μου κάνουν κ μονο φιλτρα???

Martini δεν κατάλαβα αυτά που γράφεις! αν θέλεις περίγραψε το καλύτερα!

Εφόσον έχεις μονό μια πρίζα όπως τουλάχιστον γράφεις για να έχεις και τηλέφωνο και dsl βάζεις spliter και όχι φίλτρο.

Ο ΟΤΕ πουλάει το παρακάτω spliter siemens,

κάνε κλικ στο λιγκ για να δεις την συνδεσμολογία!

http://www.oteshop.gr/siemspillters.pdf

loipon... Exw mia priza sto saloni MONO. auth sti fwto pou dinw. to mauro kalwdio paei se mia siskeuh. to aspro pou bgainei apo mesa omws paei se dio dwmatia. sto prwto dwmatio exei mia suskeuh apla. sto allo tha xei DSL kai mia suskeuh.

Ti bazw kai pou?

(Deite to aspro kalwdio pws einai... twra to da pou erxetai apo mesa... peirazei???)

post-21916-129062924799_thumb.jpg

@martini: Θα έβαζα splitter εκεί που θα συνδεθεί το modem και φίλτρο στο δωμάτιο που είναι μόνο το τηλέφωνο. Κρατάω μια επιδύλαξη, επειδή μου έτυχε αυτό το περίεργο.

@predator: Οχι δεν χρειάζεται φίλτρο εκτός του splitter.

Εχω την εντύπωση οτι τα ασύρματα δεν χρειάζονται ούτε φίλτρο ούτε splitter. Εγώ εχω ενα ασύρματο (παλιό, το εχω πανω απο 5 χρόνια) και το εχω συνδεδεμένο χύμα στην πρίζα χωρίς φίλτρο. Φυσικά παίζει μια χαρά, χωρίς παράσιτα, όπως επίσης μια χαρά παίζει και η ADSL.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...