boredmind Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2005 paidia eimai na to parw exeis kaneis apopsi? to exei kaneis?
Physics_Rulez Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2005 Δεν το έχω, αλλά σε βεβαιώνω οτι γενικά τα qtek είναι πολύ ποιοτικά κινητά με πολύ καλή υποστήριξη απο την ace hellas.
foudas Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2005 Ειμαι κατοχος ενως 2020i ειναι αρκετα καλο βεβαια αναλογως τι ζηταει ο καθενας ... η camera του δεν ειναι καλη ... σε γενικες γραμμες ειναι καλυτερο απο το 2020 αλλα οχι παντου κοιτα και εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=60914 φιλικα foudas!
boredmind Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2005 nai koita egw to thelw gia na trexw mia dos efarmogi gia tin akriveia to prog tis douleias mou i othoni tou einai eypathi? to imerologio pws einai voleyei?
foudas Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Αν η εφαρμογη τρεχει σε dos emulator εισαι ok.... κοιτα στην οθονη βαζεις ενα screen protector για να εισαι σιγουρος , το προηγουμενο μοντελο 2020 ηταν πιο καλη στην ευαισθησια απο οτι θυμαμε ,οσο για το ημερολογιο αν δεν σου κανει η ενσωματωμενει εφαρμογη μπορεις να βαλεις καποια αλλη φιλικα foudas!
StavrosD Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Έχω το 2020i, και είναι σχεδόν τέλειο. Λέω σχεδόν γιατί έχει δύο bug: 1. Για να ενεργοποιηθεί το Wi-Fi πολλές φορές χρειάζεται Soft Reset. 2. Το PhonePad (πληκτρολόγιο σαν κινητού με Τ9, στην οθόνη του QTEK), δεν εμφανίζεται πάντα. Αν δεν του βάλεις τίποτα extra είναι ΟΚ, αλλά αν αρχίσεις και εγκαθιστάς εφαρμογές (όπως κάνουμε όλοι) μπορεί να μην ανοίγει. Εκτός από αυτά τα δύο, δεν υπάρχει κανένα αρνητικό. Και από αντοχή του βάζω άριστα. Έπεσε από 1.5 μέτρο πάνω σε τσιμέντο, και λειτουργεί άψογα.
Highlander Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 StavrosD, αν σου είναι εύκολο πες μου αν δέχεται λογισμικό για GPS. Δηλαδή χάρτες και να σου δείχνει τη διαδρομή. Ευχαριστώ εκ΄ των προτέρων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.