therock Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2005 Kalispera exo ena toshiba satelite kai tha ithela na mou peite pou tha mporousa na vro ram pou na tin ipostirizei. Episis se ti times pane oi ram gia laptop?PSaxno gia 512 i 1 gb.
LL_NEO Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2005 http://www.crucial.com χρησιμοποιήσε τον wizard που έχει για να σου προτείνει guaranteed compatible μνήμη Και μην ψαρώνεις με εξωτερικό και τέτοια. Η crucial είναι τζιτζι σε κάτι τέτοια και τα μεταφορικά αμελητέα. Εγώ πάντως απο κει θα τσιμπήσω 2gb για τον P30 μου
therock Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2005 Poli Oreo to site pou edoses. Apo eksoteriko tis stelnoun?Mporeis na doseis perissotero info?Pliromi ktl? Mou evgale tin CT351152 san poio compatible alla einai 512 kai mallon tha pao gia tin CT351150 pou einai 1g. Apo egkatastasi ginetai eykola? thanx man!
LL_NEO Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2005 Φυσικά τις στέλνουν και μάλιστα τα μεταφορικά είναι πολύ λίγα(edit: είναι 14 ευρώ όσο κάνει ένα δεματάκι να μου πάει απο Καλαμάτα Αθήνα). Ελπίζω να είχες επιλέξει πάνω αριστερά το σηματάκι της E.E. Πληρωμή μέσω πιστωτικής σίγουρα. Αμφιβάλλω για αντικαταβολή. Τώρα να σου πω αν η εγκατάσταση είναι εύκολη; Εδώ ξέρεις τα πράγματα είναι υποκειμενικά. Αν το toshiba σου είναι σαν το δικό μου, ξεβιδώνεις απο κάτω το compartment που σου δίνει πρόσβαση στη μνήμη, αφαιρείς την προηγούμενη και βάζεις την καινούργια. Τόσο απλό. Αν για κάποιο λόγο η crucial δε σε καλύψει(που δε βλέπω το λόγο) υπάρχει και το http://www.pc-memory-upgrade.co.uk
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2005 εχω αγορασει μνημη απο crucial 1gb για το ibook μου και μου ηρθε και σφαιρα με την ups και ηταν υπεραριστη η μνημη
therock Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2005 Antikatavoli den ginetai? Pistotiki den exo,kai o pateras mou den m'afnei na xrisimopoiso tin dikia tou (eixa parei kati dvd apo to play.com kai den tou ta plirosa kai epese vrisimo!)
LL_NEO Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2005 Με αντικαταβολή δε νομίζω. Μια λύση η οποία θα πρέπει να τσεκάρεις αν "παίζει" είναι να χρησιμοποιήσεις μια προπληρωμένη πιστωτική στο στυλ της Gift Card Visa της Τράπεζας Αττικής. Στείλε ένα mail στην crucial και ρώτα σχετικά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.