Προς το περιεχόμενο

είναι τα κινητά άλλη μια γυναικοπαγίδα?

malanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολλοί αγοράζουν ακριβά κινητά για να κάνουν φιγούρα.(καλό αμάξι, καλή εμφάνιση, καλό κινητό =γκόμενες).

Τουλάχιστον αυτό πιστεύουν πως είναι το σωστό.Τι γνώμη έχετε.Εντυπωσιάζονται οι γυναίκες από αυτά?

Ποιό κινητό είναι το ομορφότερο?

Δημοσ.

Φίλε η καλύτερη γκομενοπαγίδα είναι το κινητό.Εγώ πριν με motorola δεν με πλησίαζε ούτε θηληκιά γάτα.Τώρα με κ750ι έχουν κάνει ουρά έξω από το σπίτι οι γυναίκες και δεν ξέρω πια να διαλέξω.Και εκεί που είχα μεγάλο πρόβλημα που δεν με πλησίαζε γυναίκα λόγω του κινητού μου,τώρα εξαιτίας του κ750 δεν ξέρω πια να διαλέξω.Να σου στείλω καμία από τις δεκάδες που με κυνηγάνε?Μπας και κοπεί η πρωινή γυμναστική :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Δημοσ.
Φίλε η καλύτερη γκομενοπαγίδα είναι το κινητό.Εγώ πριν με motorola δεν με πλησίαζε ούτε θηληκιά γάτα.Τώρα με κ750ι έχουν κάνει ουρά έξω από το σπίτι οι γυναίκες και δεν ξέρω πια να διαλέξω.Και εκεί που είχα μεγάλο πρόβλημα που δεν με πλησίαζε γυναίκα λόγω του κινητού μου,τώρα εξαιτίας του κ750 δεν ξέρω πια να διαλέξω.Να σου στείλω καμία από τις δεκάδες που με κυνηγάνε?Μπας και κοπεί η πρωινή... :grin: :grin: :grin:

Addition ( ROFLMAO :D )

Όσο μεγαλύτερο τόσο καλύτερο.

Αν θες έχω ένα από τα πρώτα κινητά...motorola με την ΜΕΓΑΛΗ λαστιχένια κεραία, και την έγχρωμη οθόνη...με ζωντανά χρώματα πράσινο και μαύρο :D

Δημοσ.
Μετά από έρευνα που έκανα αυτό το κινητό είναι η καλύτερη γυναικοπαγίδα

Επέτρεψέ μου να σου πω ότι κάνεις μεγάλο λάθος.

Το καλύτερο κινητό "γυναικο-κράχτης" είναι το

Πουτουσαrola P31\IS... :D

Δημοσ.
Φίλε η καλύτερη γκομενοπαγίδα είναι το κινητό.Εγώ πριν με motorola δεν με πλησίαζε ούτε θηληκιά γάτα.Τώρα με κ750ι έχουν κάνει ουρά έξω από το σπίτι οι γυναίκες και δεν ξέρω πια να διαλέξω.Και εκεί που είχα μεγάλο πρόβλημα που δεν με πλησίαζε γυναίκα λόγω του κινητού μου,τώρα εξαιτίας του κ750 δεν ξέρω πια να διαλέξω.Να σου στείλω καμία από τις δεκάδες που με κυνηγάνε?Μπας και κοπεί η πρωινή γυμναστική :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Se sena file mou den eftege to kinito.

Apo oti eida kai sto site sou kai kalo amaxi exeis kai kalo kinito alla apo fatsa malon den ta pas kai toso kala kai prepi na apothis tis ginekes.xa xa xa !!!!

Min to paris sta sovara etsi plaka na gelasoume ligo!!!

Δημοσ.

Καλά καλά περιμένετε να σας δώσουν γκόμενες τα κινητά.Σας βλέπω να μένετε με το....κινητό στο χέρι!

Αλλά ίσως πάλι καί να έχει επιτυχία αν υπάρχει εξωτερική κεραία στο σχήμα π.....ς

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...