Προς το περιεχόμενο

Το καλύτερο Gamepad για pro evo στο PC

Prof_Chaos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Φίλε Bomber-21, σχετικά με το joypad του Πλαισίου και με τη λογική ότι σε ενδιαφέρει να το κρατήσεις καιρό (και να το...λιώσεις παίζοντας PES), θα σου συνιστούσα να αποφύγεις τέτοιες φτηνιάρικες λύσεις. Το συγκεκριμένο joypad το έχει ένας φίλος και το έχω χρησιμοποιήσει αρκετά και μετά από μισό χρόνο "φυσιολογικής" χρήσης (είπαμε, παίζουμε PES, αν στο διπλό δεν φύγει το joypad στον τοίχο δεν αξίζει το παιχνίδι!) έχουν κολλήσει σχεδόν όλα τα κουμπιά και βρίσκεται σε άθλια κατάσταση. Παίζει μεν αλλά είναι στα τελευταία του.

Είναι πολύ πλαστικούρα, το ps2 joypad έχει πολύ μεγαλύτερη αντοχή (ειδικά στα wings και τα κουμπιά).

Από την άλλη είναι φτηνό και αν σε ενδιαφέρει να πάρεις 2-3 (γιατί όχι και παραπάνω για να παίζετε πολλά άτομα ταυτόγχρονα!) είναι καλή λύση, που να δίνεις 120-150 ευρώ για να πάρεις 2 καλά joypads...

Δημοσ.
Φίλε Bomber-21' date=' σχετικά με το joypad του Πλαισίου και με τη λογική ότι σε ενδιαφέρει να το κρατήσεις καιρό (και να το...λιώσεις παίζοντας PES), θα σου συνιστούσα να αποφύγεις τέτοιες φτηνιάρικες λύσεις. Το συγκεκριμένο joypad το έχει ένας φίλος και το έχω χρησιμοποιήσει αρκετά και μετά από μισό χρόνο "φυσιολογικής" χρήσης (είπαμε, παίζουμε PES, αν στο διπλό δεν φύγει το joypad στον τοίχο δεν αξίζει το παιχνίδι!) έχουν κολλήσει σχεδόν όλα τα κουμπιά και βρίσκεται σε άθλια κατάσταση. Παίζει μεν αλλά είναι στα τελευταία του.

Είναι πολύ πλαστικούρα, το ps2 joypad έχει πολύ μεγαλύτερη αντοχή (ειδικά στα wings και τα κουμπιά).

Από την άλλη είναι φτηνό και αν σε ενδιαφέρει να πάρεις 2-3 (γιατί όχι και παραπάνω για να παίζετε πολλά άτομα ταυτόγχρονα!) είναι καλή λύση, που να δίνεις 120-150 ευρώ για να πάρεις 2 καλά joypads...[/quote']

Eιχα παρει ενα saitek P2500 (γυρω στα 35 ευρω ειχε) το οποιο μετα απο πεντε μηνες μετριας χρησης ξεκολλησε ο ''σταυρος''!Δεν σκεφτηκα καν να το φτιαξω (αληθεια ,φτιαχνεται; ) γιατι ειναι πολυ μεγαλο και δεν με βολευει.

Ετσι κατεληξα στο να παρω ενα ιδιο με αυτα του ps2 (δεν εχω ps2) ,το απλο,χωρις μοχλους (δε τους χρησιμοποιω,παιζω με το ''σταυρο'') !

Υπαρχει,λοιπον,κατι τετοιο;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...