Προς το περιεχόμενο

Το καλύτερο Gamepad για pro evo στο PC

Prof_Chaos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν μιας και έρχεται το PES5 για το PC αναρωτιόμουν πιο είναι το καλύτερο gamepad στην αγορά για να απολάυσουμε αυτό το παιχνίδι..

Αυτή την στιγμή εχω το Thrustmaster dual trigger ..και ενώ είναι ενα πολύ όμορφο gamepad ..με δυσκολεύει ο χειρισμός των παιχτών με το σταυρό..

Τι προτείνετε εσείς?Παλιότερα είχα ένα αλλό thrustmaster το οποίο μου έμεινε στο χέρι..οπότε δεν πάμε πάλι για το ίδιο..Ακούω απόψεις.

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Συμπάσχω. Απο προσωπική εμπειρία με προϊόντα της Thrustmaster (από απλά joypads μέχρι τιμονιέρες των 50.000) θεωρώ ότι η αντοχή τους είναι τουλάχιστον αμφισβητίσιμη. Καλώδια στην πλακέτα που ξεκόλλαγαν μετά από κάμποσο καιρό, κουμπιά που έσπαγαν κλπ χωρίς ιδιαίτερη καταπόνηση. Νομίζω ένα φτηνό Logitech Dual Action θα σε καλύψει, το θεωρώ καλύτερο και από το original pad του PS2 (προσωπική άποψη φυσικά, άλλωστε θεωρώ το καλύτερο όλων το joypad της MS για το XBOX, το οποίο έχω συνδέσει εδώ και χρόνια στο PC και έχω βρει την υγειά μου).

Υπάρχει και το λίγο ακριβότερο Logitech Rumblepad (είμαι Logitech-άκιας, τι να κάνουμε), που είναι κι αυτό πάρα πολύ καλό αλλά κάτι έχω ακούσει για ασάφεια στο σταυρό του. Νομίζω όμως ότι είναι καλύτερο να παίζεις PES με το αριστερό αναλογικό.

Ας πει όμως και κάποιος άλλος την άποψή του, μήπως και βρούμε κανένα καλύτερο joypad, να το πάρω κι εγώ.

Δημοσ.

Αλλη μια ψηφος στο Rumblepad II ακομη κι'αν ειναι το corded.Στο Pro Evo ειναι τελειο με τον αναλογικο μοχλο.το d-pad παντως θα μπορουσε να ειναι λιγο καλυτερα φτιαγμενο

Δημοσ.

Συμφωνώ με τον billpeppa, έχω αγοράσει δύο Logitech cordless Rumblepad II και τα έχω κατάευχαριστηθεί. Τα προτείνω ανεπιφύλακτα. (Όχι όμως προϊόντα της SAITEK, δύο εβδομάδες τώρα πήρα το Χ52 και έχω κάνει τρεις φορές φορμάτ, βγάζει κάθε μέρα και από ένα καινούργιο πρόβλημα και ακόμα δεν ξέρουν πότε θα φέρουν καινούρια για να μου το αλλάξουν. SAITEK = ΜΑΚΡΙΑ)

Δημοσ.

Logitech cordless Rumblepad II.Το Μονο Προβλημα ειναι οτι αν παιζεις Pro Και Στο Play2 Θα Σου φαινεται σκληρος ο σταυρος του Rumblepad Αλλα μετα απο δυο ωριτσες θα το συνηθισεις

Δημοσ.

Εγώ θα σου έλεγα να αγοράσεις ένα xbox χειριστήριο και να κάνεις την μετατροπη σε usb.

Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος και πλέον ο driver του υποστηρίζει τα πάντα( ananlog-digital pad, rumbleforce όλα τα κουμπιά κτλ.)

Για παραπάνω πληροφορίες:

http://www.redcl0ud.com/xbcd.html

αν αλλάξεις το βίσμα της Microsoft με ένα Minidin με 5 καλώδια θα μπορείς να φτιάξεις 2 επεκτάσεις, μια για xbox και μια για usb.

Δημοσ.

Επιτέλους κι ένας άνθρωπος να πει για το χειριστήριο του ΧΒΟΧ! Το καλύτερο απ'όλα. Μιλάμε για φοβερή ποιότητα κατασκευής, δεν καταλαβαίνει τίποτα (ειδικά η S έκδοση, το μικρό δηλαδή).

Δυστυχώς όμως υστερεί πολύ στο PES γιατί τη μισή δουλειά την κάνει το R2. Και με το R2 στο black button είναι αδύνατον π.χ. να σουτάρεις με το εσωτερικό του ποδιού (που πατάς R2 αμέσως μετά το σουτ).

Δημοσ.
Αλήθεια η δόνηση στο rumblepadII σε ποιά παιχνίδια λειτουργεί..?Π.χ. στο pro evolution δε λειτουργεί..Κατά τα άλλα τέλειο χειριστήριο.

δεν λειτουργεί γιατι δεν υπάρχει δόνηση στο pro evo..στην σειρά FIFA λειτουργεί..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...