justmike Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2005 οσοι το ξερουν το προγραμμα εχει καλως. οσοι δεν το ξερουν καλο θα ηταν να το μαθουν. το προβλημα ομως ειναι αλλο. αρκετο καιρο πριν ολα ηταν οκ. το vnc server σε service mode δουλευε κανονικοτατα. ξαφνικα παω να κανω connect και ενω ολα ηταν μια χαρα σταματησε να δουλευει.ετσι απλα, χωρις κανενα απο τα δυο pc να κανει restart. τελος παντων μετα απο απoiρες προσπαθιες, και βαζοντας το πλεον σε user mode (μιλαω παντα για το server) δουλεψε. αλλα παλι μετα απο λιγο σταματησε να δουλευει. δεν εκανα install κανενα προγραμμα οσο εγιναν ολα αυτα. τα pc ειναι σε δυκτιο και το ιντερνετ το εχει αυτο που τρεχει το vnc server με την κλασικη ip 192.168.0.1. το αλλο (viewer) αλλαζει καθε φορα. οταν λεω χαλασε εννοω οτι παταω connect στο viewer και απλα φευγει απο την οθονη χωρις να κανει τιποτα. αν κανω ενα ctrl+alt+del το βλεπω να τρεχει στα services. (αν κανω connect πανω απο μια φορα το βλεπω 2πλο, 3πλο κτλ) εχω kerio στο pc με το viewer αλλα και disable να το κανω δε γινεται τιποτα (ετσι κι αλλιως και πριν μια χαρα δουλευε με το kerio). και τα 2 pc εχουν norton antivirus 2005 και κλειστα τα windows firewall. το pc με τον server δεν εχει firewall. αυτα. ελπιζω οποιος εκανε το κοπο να διαβασει την εκθεση που εγραψα να ξερει και καμια λυση να προτεινει γιατι δεν τη παλευω αλλο να πηγαινω περα δωθε για να βλεπω τι κανει το αλλο pc.
nickpala Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2005 mia skepsi ligo ftoxi exo, alla mias kai kaneis den timise to post sou mexri tora, perno to tharos na tin kano. As ipothesoume pos den simvenei tipota me to programma vnc alla kati kapou allou. Mipos iparxei egkatestimeno kapoio spyware to opoio antilamvanete to vnc os spy prog? mou kanei diskolo alla to petao den ksereis pote
squib Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2005 ftaei mallon o router pou exeis sto server...mipos einai kanena alcatel? 530i 510?
GrMikeD Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2005 Bale to ultravnc 1.0.1 kai pes ama ta problimata sunexizontai: http://www.ultravnc.com/
deathlok Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2005 ftaei mallon o router pou exeis sto server...mipos einai kanena alcatel? 530i 510? giati ti fteei sto router afto.(to ixa dokimasei kai ego to sigekrimeno prog (exo afto to router) kai douleve opote ithele)
justmike Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2005 παιδια δεν εχω router. ειπα οτι τα pc ειναι σε δικτυο με απλες καρτες δυκτιου realtec 10/100. μολις δοκιμασω το ultravnc θα στειλω αποτελεσματα. nickpala δεν εχω κατι τετοιο αλλα και o norton να το κανει τον εχω δοκιμασει και disable αλλα παλι τα ιδια. αλλα εστω οτι κατι ειχα (που δεν εχω) θα το αφηνε να φορτωσει? δεν θα πεταγε κανα παραθυρακι να μου πει οτι το μπλοκαρει? αλλα ετσι κι αλλιως δε τιθεται τετοιο θεμα.
justmike Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2005 double posting.... αλλα δε μπορουσα να το σβησω.
justmike Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2005 το ultra vnc εκτος απο γ@μ@το δουλευει κιολας. γιατι δεν το ηξερα τοσο καιρο? αλλα επειδη ειμαι αχαριστος... γιατι να μη δουλευει το κανονικο vnc που παλια δουλευε μια χαρα? παρακαλω καντε εστω και υποθεσεις. για να μαθαινουμε οχι τιποτα αλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.