Προς το περιεχόμενο

Ψάχνω πρόγραμμα...

erik25

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω πρόγραμμα που να μπορώ να εγκαταστήσω κανονικά games σε dvd μέσω του recorder και να τα τρέχω από το dvd σαν να είναι σκληρός δίσκος.

Δηλαδή θέλω να μπορώ βάζοντας ένα dvd μέσα στο recorder να μπορώ να εγκαταστήσω οτιδήποτε μέσα στο δισκάκι σαν να είναι σκληρός δίσκος.

Κάποιος μου είπε ότι γίνεται με το Nero αλλά δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη.

Κανείς καμιά βοήθεια?

Δημοσ.

erik25 γίνεται, αλλά όχι για όλα τα παιχνίδια! Παράδειγμα: Βρέθηκε στα χέρια μου το 'Silent Hill 4'. Το cd το επέστρεψα και όταν χρειάστηκε να κάνω φορμάτ, έγραψα τον φάκελο του παιχνιδιού απ'το program files σε dvd. Όταν όμως αποφάσισα να το βάλω και να παίξω το παιχνίδι, δυστυχώς μου ζητούσε όλη την εγκατάσταση του παιχνιδιού. Βλέπεις το παιχνίδι φορτώνει αρχεία σε διάφορους φακέλους στον C.

Με ένα επαναγράψιμο dvd θα μπορέσεις να δοκιμάσεις την εναλλακτική αυτή. Κι αν δει ότι κάποιο απ'τα παιχνίδια που σε ενδιαφέρουν παίζουν κατ'ευθείαν απ'το dvd χωρίς να χρειάζεται εγκατάσταση, τότε γράψτο σε ένα κανονικό dvd!

Δημοσ.

Ή στο Age of Mythology θέλει κάτι που λέγεται MSXML το οποίο προφανώς εγκαθίσταται κατά την εγκατάσταση του παχνιδιού... Οπότε αν το βάλεις σε DVD δεν θα παίζει σε άλλo PC για παράδειγμα!

Το καλύτερο είναι (ειδικά αν έχεις μικρό σκληρό δίσκο) να διαλέξεις 4-5 παιχνίδια που παίζεις και τα άλλα να τα απεγκαταστήσεις...

Δημοσ.

Ίσως να γίνεται αν διαμορφώσεις το dvd με ένα πρόγραμμα packet writing, όπως το InCD (Ahead) ή DragToDisc (Roxio) ή DLA (Sonic), οπότε θα λειτουργεί σαν σκληρός δίσκος. Αν τελικά δουλέψει έτσι, το μόνο αρνητικό που σίγουρα θα έχεις είναι η μειωμένη ταχύτητα του dvd.

Μιλάω βέβαια για επανεγγράψιμο dvd.

Δημοσ.

accipio αυτό ακριβώς θέλω να κάνω.Γίνεται από το Nero?Ή πρέπει να έχω το InCD?

Το έχει δοκιμάσει να το κάνει κανένας?

Δημοσ.

Χρειάζεσαι το InCD ή ανάλογο πρόγραμμα, δεν κάνει το Nero. Εγώ χρησιμοποιώ το DLA της Sonic για backup σε dvd+rw δισκάκια. Κάτι τέτοιο που θες δεν το έχω δοκιμάσει.

Δημοσ.

Λοιπόν, δοκίμασα εγκατάσταση παιχνιδιού (Cold Fear) με τον τρόπο που αναφέρω προηγουμένως και δούλεψε κανονικά. Το παιχνίδι εγκαταστάθηκε στο dvd+rw και έτρεχε από εκεί χωρίς πρόβλημα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...