Προς το περιεχόμενο

Oi Thermokrasies sas ayti ti stigmi

ANEMOS-V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

το συστημα ειναι της υπογραφης

cpu:με κλειστο το παραθυροφυλλο 50 με ανοιχτο(μπαινει κρυος αερας)47

mobo:39 με κλειστο 36 με ανοιχτο

δισκος:27

αυτα οταν η ΚΜΕ δουλεβει στο 0-3%

Δημοσ.
na se rotiso kati?

giati otan patao to eikonidio gia na diksi volts-temp-fan sto PC Wizard 2005 kolaei to programma kai o ypologistis?

Περίεργο μου ακούγεται.

Χμ... μπορείς να κοιτάξεις πάνω στην motherboard σου αν έχει κάποιο "ορθογώνιο" τσιπάκι που να γράφει πάνω :

Είτε Winbond

Wxxxxxxxx ( x numbers & letters )

Είτε ITE

xxxxxx

Δημοσ.

plpapadopoulos, στα PC-DL το πρόβλημα από ότι έχω καταλάβει είναι στο σημείο που έχει τη μαύρη ψύκτρα που μάλλον είναι τα voltage regulators και τα υπόλοιπα σχετικά με την 'τροφοδοσία' των 2 CPU ...

Πάντως παρόλο που τα έσκασα καλά για τις ψύκτρες της swiftech δεν βλέπω να έχω καλύτερα αποτελέσματα από εσένα που αν κατάλαβα καλά έχεις τις std της intel ...

Επίσης πως και κατάφερες να έχει η 2η CPU ψηλότερη θερμοκρασία από την 1η? Είχες στείλει πράγματα στην 2η με το χέρι ή απλά έτυχε?

Δημοσ.

CPU: AMD Athlon 64 3200+ (2.2Ghz)

M/B: Dfi LanParty Ultra-D

Gpu: Msi 6600GT

Memory: OCZ GX 3500

PSU: Enermax 485

Field Value

HDD: WDC WD1600JS-00MHB

Thermokrasies apo Everest Home 2.20

Motherboard 41 °C (106 °F)

CPU 28 °C (84 °F)

North Bridge 49 °C (120 °F)

GPU 46 °C (115 °F)

WDC WD1600JS 33 °C (91 °F)

Room: 25 :grin:

*Cpu Usage 3-6%

Δημοσ.
Περίεργο μου ακούγεται.

Χμ... μπορείς να κοιτάξεις πάνω στην motherboard σου αν έχει κάποιο "ορθογώνιο" τσιπάκι που να γράφει πάνω :

Είτε Winbond

Wxxxxxxxx ( x numbers & letters )

Είτε ITE

xxxxxx

nai exei ena poy grafei ITE - IT 8712F-A

0449-GXS

MJYKT2GB

AmMega 87-96

Δημοσ.
nai exei ena poy grafei ITE - IT 8712F-A

0449-GXS

MJYKT2GB

AmMega 87-96

Κανονικά δεν έπρεπε να κολλάει ( εκτός και αν έχεις ταυτόχρονα και κάποιο άλλο utility που ελέγχει θερμοκρασίες/τάσεις/fans ).

Αν όντως δεν έχεις και άλλο monitoring utility ανοιχτό, τότε βρήκες ένα "bug" του PC Wizard 2005.

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και το MBM 5 για να βλέπεις temps,voltages,etc ( MBM 5 = Motherboard Monitor version 5.xxxxx

Δημοσ.
Κανονικά δεν έπρεπε να κολλάει ( εκτός και αν έχεις ταυτόχρονα και κάποιο άλλο utility που ελέγχει θερμοκρασίες/τάσεις/fans ).

Αν όντως δεν έχεις και άλλο monitoring utility ανοιχτό' date=' τότε βρήκες ένα "bug" του PC Wizard 2005.

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και το MBM 5 για να βλέπεις temps,voltages,etc ( MBM 5 = Motherboard Monitor version 5.xxxxx[/quote']

se eyxaristo gia tin voithia!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...