Vangosmech Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2005 ζητάω προκαταβολικά συγνώμη απο τους mods αλλα έκανα search και δε μου έβγαλε τπτ σχετικο...
Moderators Gi0 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2005 Moderators Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2005 Εδω ειναι ολα τα smilies.Aριστερη στυλη σου λεει τι να πληκτρολογισεις και η μεσαια τι θα προκυψει! Smile;-)
paschalia Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 Στην γρηγορη απαντηση (κατω κατω στην καθε σελιδα ενος τοπικ) δεν ειναι ενεργοποιημενη αυτη η ρυθμιση . Θα την βρεις μονο στην κανονικη απαντηση (the full version) .
Vangosmech Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 παιδια βασικά δεν ήξερα ότι δημοσιεύθηκε αυτο το topic γιατι τελευταία στιγμή αποφάσισα να μην το στείλω και πάτησα διακοπή στο firefox και μετά πήγα και το είδα και διαπίστωσα αυτο που είπε ο paschalia...Οπότε ευχαριστώ...Και το topic να κλειδωθεί αν γίνεται....thnx πάντως
paschalia Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 [offtopic on] 2o O paschalia . Με το τριτο θα αρχισω να αποκτω προβλημα ταυτοτητας.. [/offtopic] .
Vangosmech Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 sorryyyyyyy.................................Πίστεψε με δεν είμαι σεξιστής απλά πιο παλιά το είχε και ένας φίλος μου για nick όταν παίζαμε CS και υπέθεσα λάθος τελικά....Sorry πάντως....
paschalia Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 Vangosmech αστειευομουν , μην ανησυχεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.