Προς το περιεχόμενο

Dvd Shrink

gavros777

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σοβαρο Προβλημα.εχω μια μεγαλη συλλογη με Dvd,πηρα καποιες ταινιες και εβγαλα κατι σκηνες που μου αρεσαν μεσω Dvd shrink Το Αρχειο Που Μου εβγαλε σαν τελικο αποτελεσμα ηταν iso.Εχω γυρω στις 20 σκηνες σε 20 Διαφορετικα Αρχεια Iso.Το προβλημα ειναι οτι δεν μου το γραφει το Nero Σε Dvd format Για Να τις βλεπω στο Dvd Player.Υπαρχει καποια λυση με αλλο προγραμμα? :neutral:

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Το DVD Shrink δεν μπορεί να κάνει τέτοια μετατροπή που αναφέρεις σε iso, κάτι άλλο πρέπει να έγινε.

Το Nero έχει επιλογή για να γράψεις iso αρχεία από το μενού, δοκίμασες από εκεί?

Δημοσ.

Οταν Βαλεις μια ταινια και θελεις να κοψεις μια σκηνη και την ολοκληρωσεις το Dvd Shrink Σε Ρωταει τι θες να κανει εγω βαζω να το κανει αρχειο Iso Και να το περασει στο σκληρο.Το Nero Δεν μου το γραφει Το Αρχειο Σε Dvd Format Για να Τα βλεπω στο Dvd player?Καποιο αλλο προγραμμα παιζει?

Δημοσ.

An exei thn epilogh na sozeis thn tainia se .avi tote mporeis me to Nero na thn kaneis VCD h SVCD kai na paizei sta perissotera DVD players.

Anarotiemai omos, den exei epilogh na dhmioyrgei .vob kai .info arxeia opos se ena kanoniko DVD?

Δημοσ.

Κατεβασε το DaemonTools (ή ενεργοποιησε το image drive του Nero).

Φορτωσε το iso στο virtual drive, και θα δεις οτι τα περιεχομενα του ειναι σε μορφη dvd (vobs).

Tα περιεχομενα του iso μπορεις τωρα να τα κανεις drag σε 1 compilation (DVD video files) στο nero,

και να μπορεις να το βλεπεις και απο το dvd player που εχεις :wink:

Δημοσ.

Ρε παιδιά τι λέτε και μπερδεύετε το παιδί;

Ποια Deamon Tools και ποια VCD.

Θέλετε να κάνετε τη ζωή σας δύσκολη;

Το DVD Shrink μπορεί και ISO να κάνει και να τα σώσει σε φάκελο VIDEO_TS τα αρχεία.

Για να "κάψεις" το ISO με το Nero πηγαίνεις Recorder-Burn Image.

Για να "κάψεις τα αρχεία του φάκελου VIDEO_TS με το Nero πας New Compilation-DVD Video και βάζεις τα αρχεία του παραπάνω φακέλου στον αντίστοιχο φάκελο του compilation.

Δημοσ.
Ρε παιδιά τι λέτε και μπερδεύετε το παιδί;

Ποια Deamon Tools και ποια VCD.

Θέλετε να κάνετε τη ζωή σας δύσκολη;

Το DVD Shrink μπορεί και ISO να κάνει και να τα σώσει σε φάκελο VIDEO_TS τα αρχεία.

Για να "κάψεις" το ISO με το Nero πηγαίνεις Recorder-Burn Image.

Για να "κάψεις τα αρχεία του φάκελου VIDEO_TS με το Nero πας New Compilation-DVD Video και βάζεις τα αρχεία του παραπάνω φακέλου στον αντίστοιχο φάκελο του compilation.

Λοιπον το δοκιμασα αυτο που λες αλλα επειδη ειναι τριαντα διαφορετικα μικρα iso

Οταν το βαζω στο φακελο video_ts Μου λεει οτι δεν γινεται επειδη εχουν την ιδια ονομασια κανω rename Αλλα παλι τα ιδια.Ρε Παιδια μην μπερδευεται To dvd decrypter Που γραφεται το μονο που θελω αυτα τα αρχεια iso Να τα γραψω Σε ενα dvd Δισκακη Για να μπορω να τα δω Στο Dvd player?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...