Roland Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Έχω έναν τηλεφωνικό κατάλογο σε Access . Δίπλα από το πεδίο του τηλεφωνικού αριθμού υπάρχει ενα κουμπί που ανοίγει ένα παραθυράκι με τον αριθμό και τρεις επιλογές "ΟΚ" "Άκυρο" "Διαμόρφωση" στη συνέχεια πατώντας το ΟΚ γίνεται η κλήση. Τι θα μπορούσα να προσθέσω στον παρακάτω κώδικα του κουμπιού για να μην χρειάζεται να πατάω το οκ στο παραθυράκι αλλά να καλεί αυτόματα? Ο κώδικας είναι ο παρακάτω: Private Sub Εντολή143_Click() On Error GoTo Err_Εντολή143_Click Dim stDialStr As String Dim PrevCtl As Control Const ERR_OBJNOTEXIST = 2467 Const ERR_OBJNOTSET = 91 Const ERR_CANTMOVE = 2483 Set PrevCtl = Screen.PreviousControl If TypeOf PrevCtl Is TextBox Then stDialStr = IIf(VarType(PrevCtl) > V_NULL, PrevCtl, "") ElseIf TypeOf PrevCtl Is ListBox Then stDialStr = IIf(VarType(PrevCtl) > V_NULL, PrevCtl, "") ElseIf TypeOf PrevCtl Is ComboBox Then stDialStr = IIf(VarType(PrevCtl) > V_NULL, PrevCtl, "") Else stDialStr = "" End If Application.Run "utility.wlib_AutoDial", stDialStr Exit_Εντολή143_Click: Exit Sub Err_Εντολή143_Click: If (Err = ERR_OBJNOTEXIST) Or (Err = ERR_OBJNOTSET) Or (Err = ERR_CANTMOVE) Then Resume Next End If MsgBox Err.Description Resume Exit_Εντολή143_Click End Sub
Kontos_Harry Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 με ποιόν τρόπο να καλεί....τι θα πρέπει να συμβεί?....on click, on focus...?
leukonas Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 diladi theleis me to pou anigei to allo parathiraki na kalei?kai tote tis alles epiloges ti tis theleis?afou tha kanei mono klisi.
Roland Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2005 τις άλλες επιλογές στον κώδικα τις είχε η access Δεν μπορώ να καταλάβω τι κάνουν και δεν τις πειράζω Εγώ το μόνο που θέλω είναι αντι να κάνω κλικ στο ΟΚ να φίνεται η κλήση αυτομάτως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.