ARK Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Θέλω να γράψω ταινία απο video στο pc. Εχω την ASUS 9800XT και διαπιστώνω ότι το video in της δεν δουλεύει. Το pc ΔΕΝ βλέπει το video. Μα είναι δυνατόν? Γνωρίζει κανείς κάτι σχετικό τι παίζει με αυτήν την κάρτα?
psou Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Είσαι σίγουρος ότι είναι video in; Μήπως είναι TV out..; ΥΓ Δε χρειάζεται να κάνεις 2 posts με το ίδιο θέμα..
plpapadopoulos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Asus 9800XT/TD = TV-Out & DVI Asus 9800XT/TVD = TV-Out, Video-In & DVI Dokimase na valeis th full ekdosh tou Catalyst an exeis thn TVD. Nomizw h slimmed ekdosh tou driver exei mono ton VGA driver ki oxi to Video-In/capture driver.
ARK Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2005 Asus 9800XT/TD = TV-Out & DVIAsus 9800XT/TVD = TV-Out' date=' Video-In & DVI Dokimase na valeis th full ekdosh tou Catalyst an exeis thn TVD. Nomizw h slimmed ekdosh tou driver exei mono ton VGA driver ki oxi to Video-In/capture driver.[/quote'] Εχω την TVD. Aπο Drivers έχω OMEGA. Τι ακριβώς να κάνω?
plpapadopoulos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2005 Den gnwrizw ti akrivws paizei me tous Omega kai to Capture se syndiasmo. Vale ton klasiko FULL driver ths ATI apo to http://www.ati.com kai des...
VasKag Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2005 αν και η υποδοχη στο βιντεο σου ειναι video in, (που ειναι και το πιο πιθανο) προφανως και δεν προκειται να δουλεψει.
ARK Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2005 αν και η υποδοχη στο βιντεο σου ειναι video in, (που ειναι και το πιο πιθανο) προφανως και δεν προκειται να δουλεψει. Το video ΈΧΕΙ μόνο scart1 και 2. Ομως η κάρτα μου είχε ένα φις το οποίο μπαίνει στο scart και βγάζει video out klp. Aρα μάλλον πρέπει να βάλω τους full drivers catalyst για να δεί το video in της κάρτας μου. Λίγο μανίκι η υπόθεση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.