Προς το περιεχόμενο

μετά το Νero τι???

tempo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια χαρά,

εδώ και χρόνια χρησιμοποιώ το Nero για κάθε είδους αντιγραφή ή εργασία με CD και DVD.

επειδή το βαρέθηκα λέω να εγκαταστήσω και κάποιο άλλο πρόγραμμα.

έχετε να προτείνετε κάτι που να είναι αποτελεσματικό και εύκολο?

και μια ειδική ερώτηση: έχω ένα DVD για XBOX που δεν είναι το original. Με ποιο πρόγραμμα θα μπορούσα να κάνω αντίγραφο αυτού?

ευχαριστώ

Δημοσ.

Υπάρχει και το Ahsampoo Burning Studio 5. Του οποίου το περιβάλλον θα σου φανεί πολύ οικείο. Μοιάζει πολύ με το Nero αλλά έχει να κάνει μόνο με την αντιγραφή και με τίποτε άλλο! Για μένα είναι πιο γρήγορο απ'το Nero.

Επίσης υπάρχει και το CloneCD' το οποίο κι αυτό είναι ένα θαυμάσιο πρόγραμμα αντιγραφής.

Έχω και τα 2 εγκατεστημένα κι αναλόγως τα κέφια χρησιμοποιώ και τα 2! :grin:

Δημοσ.

βασικά υπάρχει κάποιο που να μου αντιγράψει DVD για ΧΒΟΧ?

το DVD που θέλω να αντιγράψω είναι και αυτό αντίγραφο και όχι το original.

με το Nero πάντως δεν γίνεται. Ενώ όλη η διαδικασία προχωράει κανονικά το νέο DVD δεν αναγνωρίζεται απο το XBOX

Δημοσ.

Βάλε την καινούργια έκδοση 7 που έχει λίγο διαφορετικό γραφικό περιβάλλον,και με περισσότερες λειτουργίες και είναι πιο όμορφο..... ;-)

Δημοσ.

Αν δε σου αρεσει ή βαρεθηκες για καποιο λογο το nero πηγαινε και ριξε μια ματια στα προϊοντα της roxio που ειναι και αυτα κορυφαια :D

Δημοσ.

never touch a running system!

Αν κι ειναι μονο ενα προγραμμα, μπορει κατι να συμβει και μετα να μην εχεις προγραμμα για να γραψεις cd. Γι αυτο, ΝΕΒΕΡ ΤΑΤΣ Α ΡΑΝΝΙΝΚ ΣΙΣΤΕΜ!

Δημοσ.
never touch a running system!

Αν κι ειναι μονο ενα προγραμμα' date=' μπορει κατι να συμβει και μετα να μην εχεις προγραμμα για να γραψεις cd. Γι αυτο, ΝΕΒΕΡ ΤΑΤΣ Α ΡΑΝΝΙΝΚ ΣΙΣΤΕΜ![/quote']Σαν να λεμε με ποδοσφαιρικούς όρους εντεκάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις :) :)..

Και εγώ σαν εναλλακτική λύση προτείνω Easy cd/dvd Creator

Δημοσ.
βασικά υπάρχει κάποιο που να μου αντιγράψει DVD για ΧΒΟΧ?

το DVD που θέλω να αντιγράψω είναι και αυτό αντίγραφο και όχι το original.

με το Nero πάντως δεν γίνεται. Ενώ όλη η διαδικασία προχωράει κανονικά το νέο DVD δεν αναγνωρίζεται απο το XBOX

100% προβληματικό δισκάκι, δεν το καταλαβαίνει το XBOX. To Nero αντιγράφει μια χαρα τα ήδη coppied XBOX disks. :)

Σου μιλάω από πείρα 800+ αντιγράφων.... !!!!!!!!!!! (φυσικα οχι μονο δικών μου, αλλά και φίλων μου)

Δημοσ.

πραγματικά παιδιά είχατε δίκιο. Τα δισκάκια ήταν μάπα και το XBOX δεν τα αναγνώριζε.

Έκανα αντιγραφή με το Alcohol 120% σε καλό δισκάκι και όλα ΟΚ.

Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια

Stratos2004 δηλ. με το Games X Copy αντιγράφω και original χωρίς να ακολουθήσω την γνωστή απαιτητική διαδικασία (σύνδεση PC με XBOX κλπ)???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...