tempo Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 γεια χαρά, εδώ και χρόνια χρησιμοποιώ το Nero για κάθε είδους αντιγραφή ή εργασία με CD και DVD. επειδή το βαρέθηκα λέω να εγκαταστήσω και κάποιο άλλο πρόγραμμα. έχετε να προτείνετε κάτι που να είναι αποτελεσματικό και εύκολο? και μια ειδική ερώτηση: έχω ένα DVD για XBOX που δεν είναι το original. Με ποιο πρόγραμμα θα μπορούσα να κάνω αντίγραφο αυτού? ευχαριστώ
Isle Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 τι εννοείς το βαρέθηκες? αμα κάνει τη δουλειά του γιατί να βάλεις άλλο?
MariaTs. Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Υπάρχει και το Ahsampoo Burning Studio 5. Του οποίου το περιβάλλον θα σου φανεί πολύ οικείο. Μοιάζει πολύ με το Nero αλλά έχει να κάνει μόνο με την αντιγραφή και με τίποτε άλλο! Για μένα είναι πιο γρήγορο απ'το Nero. Επίσης υπάρχει και το CloneCD' το οποίο κι αυτό είναι ένα θαυμάσιο πρόγραμμα αντιγραφής. Έχω και τα 2 εγκατεστημένα κι αναλόγως τα κέφια χρησιμοποιώ και τα 2! :grin:
tempo Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 βασικά υπάρχει κάποιο που να μου αντιγράψει DVD για ΧΒΟΧ? το DVD που θέλω να αντιγράψω είναι και αυτό αντίγραφο και όχι το original. με το Nero πάντως δεν γίνεται. Ενώ όλη η διαδικασία προχωράει κανονικά το νέο DVD δεν αναγνωρίζεται απο το XBOX
greeneye Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 to korifaio ton korifaion kai statherotato mia zoh ine to easy media creator. last version 7.5 ayto mazi me to nero kalptoun aplos ta panta. min psaxnis gia alla peran tou gnostou gia kleidomena...clone cd!!!!!
MariaTs. Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Δοκίμασε και το DVD Decrypter' είναι άψογο για τέτοια δουλειά! :wink:
palawiaris Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Βάλε την καινούργια έκδοση 7 που έχει λίγο διαφορετικό γραφικό περιβάλλον,και με περισσότερες λειτουργίες και είναι πιο όμορφο..... ;-)
Αλέξανδρος Σγουράκης Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2005 H εκδοση 7 δεν εχει κυκλοφορησει επισημα ακομη υπαρχουν leaked versions σε torrent sites Av θες να εισαι νομιμος πρεπει να περιμενεις μεχρι τα μεσα Οκτωβρη
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2005 Αν δε σου αρεσει ή βαρεθηκες για καποιο λογο το nero πηγαινε και ριξε μια ματια στα προϊοντα της roxio που ειναι και αυτα κορυφαια
tromeros dennis Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2005 never touch a running system! Αν κι ειναι μονο ενα προγραμμα, μπορει κατι να συμβει και μετα να μην εχεις προγραμμα για να γραψεις cd. Γι αυτο, ΝΕΒΕΡ ΤΑΤΣ Α ΡΑΝΝΙΝΚ ΣΙΣΤΕΜ!
stefanos_79 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2005 never touch a running system! Αν κι ειναι μονο ενα προγραμμα' date=' μπορει κατι να συμβει και μετα να μην εχεις προγραμμα για να γραψεις cd. Γι αυτο, ΝΕΒΕΡ ΤΑΤΣ Α ΡΑΝΝΙΝΚ ΣΙΣΤΕΜ![/quote']Σαν να λεμε με ποδοσφαιρικούς όρους εντεκάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις :).. Και εγώ σαν εναλλακτική λύση προτείνω Easy cd/dvd Creator
nucleuspower Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2005 Dokimase na antigrapseis to paixnidi me to dvd decrypter. Prose3e omws to diskaki pou xrisimopoieis giati to xbox einai poly periergo kai polles markes den tis anagnorizei. Dokimase me diaforetikes markes mexri na sou petyxei.
Stratos2004 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2005 Μετα το Nero 6XXXXX πας κατευθειαν σε Nero 7 Premium και για αντιγραφη XBOX DVD original or copies πας στο αναντικαταστατο Games X Copy.
polaki Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2005 βασικά υπάρχει κάποιο που να μου αντιγράψει DVD για ΧΒΟΧ?το DVD που θέλω να αντιγράψω είναι και αυτό αντίγραφο και όχι το original. με το Nero πάντως δεν γίνεται. Ενώ όλη η διαδικασία προχωράει κανονικά το νέο DVD δεν αναγνωρίζεται απο το XBOX 100% προβληματικό δισκάκι, δεν το καταλαβαίνει το XBOX. To Nero αντιγράφει μια χαρα τα ήδη coppied XBOX disks. Σου μιλάω από πείρα 800+ αντιγράφων.... !!!!!!!!!!! (φυσικα οχι μονο δικών μου, αλλά και φίλων μου)
tempo Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 πραγματικά παιδιά είχατε δίκιο. Τα δισκάκια ήταν μάπα και το XBOX δεν τα αναγνώριζε. Έκανα αντιγραφή με το Alcohol 120% σε καλό δισκάκι και όλα ΟΚ. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια Stratos2004 δηλ. με το Games X Copy αντιγράφω και original χωρίς να ακολουθήσω την γνωστή απαιτητική διαδικασία (σύνδεση PC με XBOX κλπ)???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.