Προς το περιεχόμενο

laptop CPU & Ram Problem

Livagoth

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχα πάρει πριν κανα χρόνο ενα laptop της Plato,με επεξεργαστή Pentium 4 2.8GHz,και 256ΜΒ Ram.Παρ'ολα αυτά,αντιμετωπίζω 2 προβληματα.Πρωτον,στα Properties του My Computer,μου λεει:Pentium 4 2.8GHz και απο κάτω 2.21GHz,και δεύτερον αντί για 256ΜΒ RAM μου γράφει 248ΜΒ.Σημειωτέον πως τα υπόλοιπα components ειναι 40GB HD και VGA Intel Extreme Graphics 64MB,σε λειτουργικό Windows XP Home SP1 Greek.Υπάρχει κάποια εξηγηση γιατί μου δείχνει επεξεργαστη και μνήμη λιγότερα απο αυτα που ειναι?

Δημοσ.

1) Προφανώς έχεις ενεργοποιημένο το SpeedStep [ CPU Clock varies depending on CPU load ]

2) Προφανώς έχει μια απλή onboard VGA που δεν έχει δική της RAM, και χρησιμοποιεί 8MB από την κεντρική μνήμη ( System RAM )

Είσαι σίγουρος ότι η VGA είναι αυτή που λες ?

Δημοσ.

Μολις εβαλα το το CPUz.Τελικά ειχατε δικιο.Για την καρτα την ψιλιαζομουν την δουλεια,για τον επεξεργαστή(τον συγκεκριμενο) δεν το ξερα οτι μπορεί και αυξομειώνει τη συχνότητα.Πράγματι,οταν τον εβαλα στο ρευμα ολα οκ,και τα ΧΡ το δείχνουν κανονικά,και στο CPUz οταν το βαζω στο ρεύμα αυξανεται αμεσως η συχνοτητα.Απλα φοβομουν μη με επιασαν κοτσο:P.Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την βοηθεια!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...