dimitrikfs Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 exo ena provlima kai theoritika ftai i karta grafikon gia ayto alloste grafo edo.isos kapoios mporei na me diafotisei giati den exo idea ti na kano ektos fysika apo to na petaxo to pc.exo ena laptop ths acer to acer aspire 1522WLMi me AMDathlon 64 3000+ karta grafikon tin GeForce FX go 5700-64MB 512 RAM DDR kai 60ari skliro.to provlima einai oti se arketa paixnidia opos to need for speed(underground) to empire earth kai arketa akomi poy den thimamai troei kollima asprizei i othoni kai den leitoyrgei tipota.i moni lysi ekeinh tin ora einai to magiko koympaki toy on/of.kamoia symvoyli ektos apo to na paro allo??
capthookb Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Μήπως ζεσταίνεται πολύ και κολάει; Σε ένα aspire που είχε πέσει στα χέρια μου, είχε τους αεραγωγούς στο κάτω μέρος, πράγμα που σημαίνει πως ποτέ δεν πρέπει να το τοποθετείς σε επιφάνειες που μπλοκάρουν την κυκλοφορία του αέρα (όπως π.χ στο κρεβάτι).
trustfm Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 oxi oxi einai sthn karta live go !!! Exoun problhma oi drivers oi episimoi nai kala akouses !!! Eixa akribws to idio problhma file mou den exei na kanei tipota me to portable sou ! Polu apla katebase tous OMEGAdrivers apo edw : http://www.omegadrivers.net/ emena mou dimiourgouse trela kollhmata me dexia kliks sto desktop ... Eimai sigouros oti auto ftaiei to da kai se alla forums se diaforetika forita auth h nvidia ta kane 8allasa me autes tis GO versions . Pes mou an to luses etsi kai esu file ! Bye !
dimitrikfs Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2005 tha to testaro amesos tora kai tha sas po paidia. pantos den ton exo se krevati. kamia sxesi se grafeio panta eite sto grafeio eite sto spiti.
dimitrikfs Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2005 loipon..epelexa tin epilogi qual. kai oxi perform. tora den xero an ekana kala giati to tsekara me ena paixnidi tis plakas kai pali ta idia!isos na dokimaza na eggatasthso toys drivers me tin epilogi performance??den xero.pantos se eyxarosto poli trustfm. na doyme ti tha kano,pantos an yparxei kamia kali protasu o acer anoiktos einai..
trustfm Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2005 koita egw ebala me thn epilogh performance 8arrw pantws TOULAXISTON den mou kollaei ... :S
dimitrikfs Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 to tsekara xana me ayth thn epilogi kai ola vainoyn kalos mexri stigmis!!!se eyxaristo poli!
Axelfc Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 Εκτος απο το οτι δεν κολλαει το pc εχετε παρατηρησει καμια διαφορα στις θερμοκρασιες; Εμενα στο 1524WLMi με τους default drivers η θερμοκρασια σε νορμαλ χρηση ειναι 59-60C, αλλα στα παιχνιδια εκτοξευεται μεχρι και στους 80C...
gdevil Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 80 βαθμοί είναι λίγο υπερβολικό..... σε εμένα με Acer Aspire 1623WLMi [email protected] HT έχει φτάσει μέχρι 74 σε game αλλά ποτέ παραπάνω. Το έχεις καιρό το λάπτοπ και το χρησιμοποιείς πολύ; Σε γνωστό μου με ίδιο πρόβλημα με εσένα (έφτανε τους 84 και έσβηνε) όταν το ανοίξαμε διαπιστώσαμε ότι είχε ξεραθεί εντελώς η θερμοαγώγιμη πάστα στην CPU και όταν βάλαμε καινούρια η θερμοκρασία έπεσε στους 67!
Axelfc Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 Το εχω περιπου 9 μηνες και χτυπαει 12 ωρες uptime καθε μερα.. Το ανεμιστηρακι πλεον δε σταματαει να δουλευει ακομα και αν η cpu εχει θερμοκρασια 55C. Καμια σχεση με το αθορυβο που ηταν στην αρχη. Γενικα σκεφτομουν να το παω στην αντιπροσωπεια μιας και φιλος μου που αντιμετωπιζε το ιδιο προβλημα το πηγε στην MDI θεσσαλονικης και του το εδωσαν σε μια μερα πισω. Για δωσε περισσοτερες πληροφοριες για το τι θερμοαγωγιμη παστα χρησιμοποιησατε κλπ.
martyras Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 File Axelfc, pigene to sthn MDI kai 8a sou to ka8arisoun. Genika ta acer ka8w 1 xrono 8eloun ka8arisma giati meta - ti plyntirio ti laptop, idio 8oryvo kanoun! -. 8a deis meta oti den 8a 8ymasai pws ekane me 50C
gdevil Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Αυτό που είπα έγινα πριν από καιρό. Με το παιδί ήμουνα συγκάτοικος και τώρα έχω μετακομίσει και δεν τον βλέπω. Απότι θυμάμαι η πάστα ήταν της Akasa, δεν ήταν σωληνάριο αλλά έτοιμα films σαν αυτοκόλλητα. Πάντως και αυτό που προτείνει ο martyras είναι καλό και ίσως το κάνω και εγώ γιατί μετά από 1 χρόνο που το έχω κάνει σαν απορροφητήρας , αν και όπως έιπα δεν έχω πρόβλημα με θερμοκρασίες (ακόμα)!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.