agiosall~ Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Την έχω 3 χρόνια από το πακέτο που είχα πάρει αλλά εδώ και κάτι βδομάδες έκανε κάτι τρελά βγάζει κάτι μαύρες γραμμές μπροστά στην οθόνη και κάνει ένα θόρυβο μέσα στο "κουτί" όπως όταν πάμε να βάλουμε το φις πίσω από την οθόνη και δεν πιάνει καλά και βγάζει μια λάμψη. Δεν ξέρω αν καταλάβατε μιας και είναι λίγο δύσκολο να το περιγράψω αλλά ελπίζω να το είχε και κάποιος άλλος ώστε να με βοηθήσει. ΥΓ. να πω ότι όταν την αφήνω για κάποιο χρονικό διάστημα κλειστή μετά λειτουργεί κανονικά για αρκετή ώρα.
Hector Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 Φίλε μου είχα την ίδια οθόνη και μου εμφάνισε το ίδιο πρόβλημα πρίν 10 μέρες αλλά εμένα δεν άναβε καθόλου. Το λαμπάκι άναβε κανονικά, ρεύμα έπαιρνε αλλά η οθόνη ή ήταν μαύρη εντελώς ή το desktop εμφανιζόταν στη μισή οθόνη συμπιεσμένο στο κέντρο και τα υπόλοιπα μαύρα. Τελικά αφού την παρακολούθησα 1 βδομάδα και δεν είδα καμία βελτίωση πήρα μια TFT 17'' ΕΙΖΟ και ηρέμησα. Μου έβγαλε 2.5 χρονάκια απροβλημάτιστα αλλά απο low-end οθόνη δεν θα μπορούσα να περιμένω και παραπάνω. Τώρα βρίσκεται κουκουλωμένη στο υπόγειο. Μάλλον και η δικιά σου ετοιμάζεται να παραδώσει πνεύμα.
agiosall~ Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Η δική μου έχει ψωμιά να φάει ακόμα έτσι χωρίς να κάνω τίποτα (εκτός από να της κατεβάζω καντήλια) έφτιαξε και εδώ και 1 βδομάδα και κάτι είναι μια χαρά χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Βέβαια το ξέρω ότι πρέπει να την αλλάξω σύντομα αλλά δυστυχώς η τσέπη μου έχει άλλη άποψη.
Hector Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 Μου έβαλες την ιδέα να πάω να ξαναδοκιμάσω τη δικιά μου. Μπορεί να αναστήθηκε ξαφνικά. Αμα έχω νέα θα ποστάρω.
theo37 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 την ίδια οθόνη 4 χρόνια ,κανένα πρόβλημα,τωρα απλά ξεκουράζεται γιατί αντικαταστάθηκε απο 19αρα tft
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.