manosone Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2005 Παιδια αυτο τυχαινει γιατι ο καθενας μας οταν γραει,βρισκεται σε διαφορετικη φαση.Μαρι συνεχησε να μας λες.Ανοιεις καποιο προγραμμα και το κανει?Ειχαι μακρυα απο τον υπολογιστη και το κανει?Εγω προτεινω απο τις 12.00 να εχεις ανοιχτο το task manager και να κοιτας process.Χωρις να ακουμπας τιποτα.Απλα να κοιτας.Καποια στιγμη λογικα θα αυξηθουν.Ε εκει νομιζω βρισκεται το προβλημα.
ANEMOS-V Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2005 ka emena mou tokane to vradi giati apla ekana perisotero serfing kai se selides pouxan popups warez ktl.. to pc siga siga epefte toso...pou koimotan sto telos ! ti lisi tin edose to spyboot ..to eipa aloste
ANEMOS-V Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2005 a..na rotiso episis exeis anoixto Emule KAzza ..kai tetia? maria?
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2005 Το ιδιο περιπου περιστατικο ειχε συμβει και σε μενα μετα την εγκατασταση του Ο&Ο Defrag. Ειχα αφησει ενεργοποιημενη τη δυνατοτητα στο προγραμμα να επιλεγει και να ξεκινα defrag στους δισκους μου οποτε εκρινε οτι χρειαζοταν. Μηπως εχεις εγκαταστησει καποιο προγραμμα που με τη βοηθεια καποιου agent στο system tray σου ξεκινα διαφορες εργασιες οποτε επιθυμει?
MariaTs. Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2005 Μπορεί για παράδειγμα να είμαι μόνο στο insomnia και να διαβάζω κάποιο θέμα και να ακούω τον σκληρό να δουλεύει. Όχι δεν επιβαρύνω τον υπολογιστή με επιπλέον εργασία, όπως κατέβασμα κάποιου αρχείου μέσω p2p. Παραδόξως απόψε δεν έκανε τίποτε για την ώρα και δεν ξέρω μήπως τελικά είχε να κάνει με τις αυτόματες ενημερώσεις που είχα να της δω εδώ και κάτι μήνες! Κάτι έκανε ο άντρας μου και εγκαταστάθηκαν 49Μb αυτόματων ενημερώσεων και τώρα ο υπολογιστής δουλεύει κανονικά. Θα το δω και τα επόμενα βράδια και θα σας πληροφορήσω σχετικά. Για την ώρα δώστε μου τον χρόνο να τον τσεκάρω κι εδώ είμαστε! Προς το παρόν: ευχαριστώ για την βοήθεια σας!
MariaTs. Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2005 Επανήλθα με τα νέα μου! Τελικά το 'σούρσιμο' του υπολογιστή οφείλεται στο καθημερινό σκανάρισμα του Kaspersky Anti-Virus που δεν είχα επιλέξει απ'την αρχή. Τι έγινε πως έγινε; Πήγα στα Settings > Configure On-Demand Scan και κάτω δεξιά χαμηλά με γαλάζια μικρά γράμμα έχει την επιλογή 'Schedule Scanning'. Εκεί λοιπόν διαπίστωσα ότι ήταν επιλεγμένο το καθημερινό σκανάρισμα στις 11 το βράδυ. Κοντεύει ήδη 12 και το σκανάρισμα είναι στο 48%! Για άλλη μια φορά σας ευχαριστώ όλους!
johnyboy Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 katarxin an ton exeis ores anoixto kai eine kai palios eine logiko na sto kanei afto.an oxi trekse kanena spybot i otidipote allo,alla apo safe mode an ksereis na to kaneis.merikes fores yparxoun trojan pou den ta vriskei to opiodipote programma apo kanoniki ekinisi.giafto kane pao safe mode.
billpeppas Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 katarxin an ton exeis ores anoixto kai eine kai palios eine logiko na sto kanei afto.an oxi trekse kanena spybot i otidipote allo,alla apo safe mode an ksereis na to kaneis.merikes fores yparxoun trojan pou den ta vriskei to opiodipote programma apo kanoniki ekinisi.giafto kane pao safe mode. Johnnyboy, πρωτού απαντήσεις διάβασες το thread? Κάτι μου λέει πως όχι, διότι στο προηγούμενο μήνυμα από το δικό σου, η MariaTs λέει ότι βρήκε την αιτία και την λύση του προβλήματος.
johnyboy Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 opa lathos koitousa stin proti selida hmoun afirimenos exeis dikio tora to pira grammi.sorry
206CC Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 na balo kai thn dikh mou parenthesh mou exei tixh na sernei to mixanima logo megalhs thermokrasias (eixe araxnes h pshktra).
kyrnikos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 Ε όχι και αράχνες...Προφανώς εννοεί σκόνες οι οποίες κολλάνε μεταξύ τους και κάνουν κλωστές σαν ιστό αράχνης.Σε χώρο με σκόνη και με πολύ καπνό τσιγάρου εμφανίζονται σε μικρό χρονικό διαστημα στις ψυκτρες ειδικά αν δεν έχει φιλτρα στους ανεμιστήρες...
teopont Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 γινεται να εχει αραχνες εμενα ειχε μπει απο πισω απο το κουτι και ειχε κανει ιστο και πηγαινε απο την καρτα γραφικων μεχρι την ψυχτρα του επεξεργαστη. το φοβερο ομως ηταν οτι την βρηκα να κρεμεται απο τον ιστο της νεκρη διπλα στην καρτα δικτυου. μαλλον η καρτα δικτυου μου εχει ειδικα συστηματα που εντοπιζουν τις αραχνες και της εξολοθρευουν!!!!
EPa Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 Εντελώς TRON κατάσταση για την αράχνη δηλαδή!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.