Προς το περιεχόμενο

Γιατί ο υπολογιστής ''σέρνεται'' μετά τα μεσάνυχτα;

MariaTs.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παιδιά ευχαριστώ, θα κοιτάξω όλες τις προτάσεις σας... Που θα πάει θα βρω τι ευθύνεται! Να'στε καλά! :D

Δημοσ.
πέταξες το καλό στο thread για τα Reviews/Previews της ATi.

Ε είπες να ρίξεις άλλο ένα καλό εδώ...

Mou ti les diladi? Xaxa exeis poli plaka. Alla ti na perimenei kaneis. Aplos katanaloths eisai.Oti firama kai na soy dosoun to tros.

ρε μήπως ανέβασαν το όριο των posts για τις αγγελίες στα 200 post ???

? Popo ti exipnos poy eisai. Monos soy to skeftikes ayto? Mprabo!

Δημοσ.

MariaTs να πω καί γω την εξυπνάδα μου?

Αυτό το μετά τα μεσάνυχτα δεν μ' αρέσει.Μήπως έχει βάλει το ..δόντι του κανένας δράκουλας?Πάρε σφυρί καί παλούκι γιά καλό κακό!

Δημοσ.
Mou ti les diladi? Xaxa exeis poli plaka. Alla ti na perimenei kaneis. Aplos katanaloths eisai.Oti firama kai na soy dosoun to tros.

? Popo ti exipnos poy eisai. Monos soy to skeftikes ayto? Mprabo!

Το τι είμαι δεν ξέρεις εσύ φίλε μου.

Το ποιός τρώει ότι του δώσουν, είναι άλλο θέμα.

Και σίγουρα δεν είμαι εγω.

Αν ήξερες με τι ασχολούμαι, τι κάνω, ποιός είμαι, κλπ δεν θα πέταγες την εξυπνάδα αυτή.

Δημοσ.

Αντιμετωπίζω εδώ και λίγες μέρες αυτό το πρόβλημα με τον υπολογιστή και ορισμένοι το ρίξατε στην πλάκα! Γιατί ρε παιδιά; Αν δεν γνωρίζετε να μου απαντήσετε, πολύ απλά μην ασχολείστε!

Δημοσ.

billpeppas,για αραξε λιγο.Αν εχεις κατι ΠΡΩΣΟΠΙΚΟ να πεις,πες το σε ΠΜ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.Ενταξει τα παιδια μπορει να το ειπαν για πλακα.Μαρια τσεκαρε για καποιον ιο απο την αρχη,antispyware,επισης για κοιτα μετα τα μεσανυχτα τα process σου.Μπορει να υπαρχει κατι που να βγαινει μετα τα μεσανυχτα?Νομιζω ομως πως μονο manually μπορει να γινει αυτο.πχ να ξεκινησει ενα προγραμμα,process.Κατι αλλο τωρα.Εννοεις πως γινετε αμμεσως μετα τα μεσανυχτα?Γινετε οσο εισαι στο pc?Δωσε περισοτερς πληροφοριες γιατι ειναι περιεργο οντως..

Δημοσ.

Τελικά δεν κατάλαβα ποιό είναι το πρόβλημα σου αυτή τη στιγμή. Το ότι ειδικά μετα τα μεσάνυχτα σουρνόταν δεν έχω ιδέα γιατί. Το ότι εκλισες απότομα το pc και την άλλη μέρα στα γαβγησε όλα λογικότατο, μου έχει συμβεί και εμένα και έφαγε format για να συνέλθει. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε τι πρόβλημα ακριβώς έχεις?

Δημοσ.

Ayto poy exei eipothei apo Dark_Sage "..ps: "To MS Anti-Spyware stis 02:00 to bradu einai default na kanei scan kathe mera....check ikt...." to exeis dei??

Kai se emena sernotan to vrady, alla to prwi otan evlepa to PC fainotan h forma poy MS Anti-Spyware pws exei kanei search..Vriskei enan ypotithemeno dialer kai menei to warning...Vgale to kai pes mas :)

Δημοσ.

Οχι ΜariaTs.Απλά μην ασχολείσαι με τα μηνύματά μας αφού δεν σού δίνουν λύση.Δεν είναι καί αυτό λογικό?Απλά τα παρακάμπτεις.

Δημοσ.

To 'κόλλημα' του υπολογιστή δεν γίνεται ακριβώς στις 12. Μπορεί να πάει 1 ή 1.30 και να συμβεί κάτι τέτοιο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...