radeon9700 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Kai gw to pathena auto me to Kaspersky mia dio to psaksa kai brika pos to xe sto programa na scanari to atimo eheheh.
lalexoulhs Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 To endexomeno na einai apla ksenixths to exeis psaksei katholou????
Dark_Sage Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 ps: To MS Anti-Spyware stis 02:00 to bradu einai default na kanei scan kathe mera....check ikt....
MariaTs. Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Παιδιά ευχαριστώ, θα κοιτάξω όλες τις προτάσεις σας... Που θα πάει θα βρω τι ευθύνεται! Να'στε καλά!
Red_Phantom Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 πέταξες το καλό στο thread για τα Reviews/Previews της ATi.Ε είπες να ρίξεις άλλο ένα καλό εδώ... Mou ti les diladi? Xaxa exeis poli plaka. Alla ti na perimenei kaneis. Aplos katanaloths eisai.Oti firama kai na soy dosoun to tros. ρε μήπως ανέβασαν το όριο των posts για τις αγγελίες στα 200 post ??? ? Popo ti exipnos poy eisai. Monos soy to skeftikes ayto? Mprabo!
geovard Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 MariaTs να πω καί γω την εξυπνάδα μου? Αυτό το μετά τα μεσάνυχτα δεν μ' αρέσει.Μήπως έχει βάλει το ..δόντι του κανένας δράκουλας?Πάρε σφυρί καί παλούκι γιά καλό κακό!
billpeppas Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Mou ti les diladi? Xaxa exeis poli plaka. Alla ti na perimenei kaneis. Aplos katanaloths eisai.Oti firama kai na soy dosoun to tros. ? Popo ti exipnos poy eisai. Monos soy to skeftikes ayto? Mprabo! Το τι είμαι δεν ξέρεις εσύ φίλε μου. Το ποιός τρώει ότι του δώσουν, είναι άλλο θέμα. Και σίγουρα δεν είμαι εγω. Αν ήξερες με τι ασχολούμαι, τι κάνω, ποιός είμαι, κλπ δεν θα πέταγες την εξυπνάδα αυτή.
getty Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Επίσης, αν πίνεις σαν νεροφίδα μετά τα μεσάνυχτα μπορεί το pc σου να μην έχει κανένα πρόβλημα
MariaTs. Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Αντιμετωπίζω εδώ και λίγες μέρες αυτό το πρόβλημα με τον υπολογιστή και ορισμένοι το ρίξατε στην πλάκα! Γιατί ρε παιδιά; Αν δεν γνωρίζετε να μου απαντήσετε, πολύ απλά μην ασχολείστε!
manosone Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 billpeppas,για αραξε λιγο.Αν εχεις κατι ΠΡΩΣΟΠΙΚΟ να πεις,πες το σε ΠΜ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.Ενταξει τα παιδια μπορει να το ειπαν για πλακα.Μαρια τσεκαρε για καποιον ιο απο την αρχη,antispyware,επισης για κοιτα μετα τα μεσανυχτα τα process σου.Μπορει να υπαρχει κατι που να βγαινει μετα τα μεσανυχτα?Νομιζω ομως πως μονο manually μπορει να γινει αυτο.πχ να ξεκινησει ενα προγραμμα,process.Κατι αλλο τωρα.Εννοεις πως γινετε αμμεσως μετα τα μεσανυχτα?Γινετε οσο εισαι στο pc?Δωσε περισοτερς πληροφοριες γιατι ειναι περιεργο οντως..
getty Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Τελικά δεν κατάλαβα ποιό είναι το πρόβλημα σου αυτή τη στιγμή. Το ότι ειδικά μετα τα μεσάνυχτα σουρνόταν δεν έχω ιδέα γιατί. Το ότι εκλισες απότομα το pc και την άλλη μέρα στα γαβγησε όλα λογικότατο, μου έχει συμβεί και εμένα και έφαγε format για να συνέλθει. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε τι πρόβλημα ακριβώς έχεις?
kgliat Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Ayto poy exei eipothei apo Dark_Sage "..ps: "To MS Anti-Spyware stis 02:00 to bradu einai default na kanei scan kathe mera....check ikt...." to exeis dei?? Kai se emena sernotan to vrady, alla to prwi otan evlepa to PC fainotan h forma poy MS Anti-Spyware pws exei kanei search..Vriskei enan ypotithemeno dialer kai menei to warning...Vgale to kai pes mas
geovard Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Οχι ΜariaTs.Απλά μην ασχολείσαι με τα μηνύματά μας αφού δεν σού δίνουν λύση.Δεν είναι καί αυτό λογικό?Απλά τα παρακάμπτεις.
MariaTs. Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2005 To 'κόλλημα' του υπολογιστή δεν γίνεται ακριβώς στις 12. Μπορεί να πάει 1 ή 1.30 και να συμβεί κάτι τέτοιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.