Προς το περιεχόμενο

Γιατί ο υπολογιστής ''σέρνεται'' μετά τα μεσάνυχτα;

MariaTs.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και κάτι μέρες έχω παρατηρήσει ότι ενώ είμαι on-line ο υπολογιστής μετά τα μεσάνυχτα αρχίζει να σέρνεται και γενικά για οποιαδήποτε εργασία αργεί πάρα πολύ. Ακούω συνεχώς στην κεντρική μονάδα τον σκληρό να δουλεύει συνεχώς χωρίς να επιλέξω κάτι για κάποια εργασία. Στον browser για το διαδίκτυο (χρησιμοποιώ Opera, αλλά το 'σούρσιμο' το έχει και με άλλους) αργεί πάρα πολύ να ανοίξει κάποια σελίδα, κολλά την στιγμή που πληκτρολογώ κάποιο κειμενάκι και μετά από κάποια στιγμή ξεκολλά. Χθες το βράδυ επέλεξα να κάνει επανεκίνηση αλλά αργούσε πάρα πολύ στην αποθήκευση. Αναγκάστηκα και τον έκλεισα απ'την μονάδα. Όταν τον ξανάνοιξα βρήκα μια μισοάδεια επιφάνεια εργασίας από προγράμματα που είχα συντομεύσεις τους. Απ'την έναρξη στα προγράμματα έλειπαν τα προγράμματα ενώ υπήρχαν στην 'προσθαφαίρεση'. Προσπάθησα να ανοίξω κάποιο πρόγραμμα, αλλά μου έβγαλε την εντολή να το ξαναεγκαταστήσω. Αναγκάστηκα κι έκανα επαναφορά συστήματος σε προηγούμενη χρονική στιγμή. Μήπως γνωρίζει κανείς τι μπορεί να φταίει στο όλο μεταμεσονύχτιο σούρσιμο? Να σημειώσω ότι δεν έχω κανένα πρόβλημα στη διάρκεια της ημέρας! Από anti-virus έχω το Kaspersky Security Suite.

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αυτόματες ενημερώσεις έχω να δω καιρό στην μπάρα εργαλείων! Προχθές είχε μία μόνο ενημέρωση!

Μπορεί κάποιος να παρακάμψει το Anti-Hacker και να τραβά διάφορα απ΄τον υπολογιστή μου; Δεν ξέρω τι να υποθέσω...

Δημοσ.
Bale linux

πέταξες το καλό στο thread για τα Reviews/Previews της ATi.

Ε είπες να ρίξεις άλλο ένα καλό εδώ...

ρε μήπως ανέβασαν το όριο των posts για τις αγγελίες στα 200 post ???

Δημοσ.

kleise ola ta programata pou exei sto startup mesa apo to msconfig (simeiose omos pia eixes energopoiimena gia na ta ksanavaleis meta) gia na deis an einai ontos kapoio pou exeis valei esi (antispyware antivirus) kai pes ti egine

Δημοσ.

Και εγώ πιστεύω ότι είναι κάποιο scheduled task.Προσπάθησε να θυμηθείς τι εγκατέστησες πριν αρχίσει το πρόβλημα.Πρόσφατα είχα εγκαταστήσει ένα πρόγραμμα και κάπου έλεγε ότι θα καταναλώνει περισσότερη cpu τις βραδινές ώρες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...