MariaTs. Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Εδώ και κάτι μέρες έχω παρατηρήσει ότι ενώ είμαι on-line ο υπολογιστής μετά τα μεσάνυχτα αρχίζει να σέρνεται και γενικά για οποιαδήποτε εργασία αργεί πάρα πολύ. Ακούω συνεχώς στην κεντρική μονάδα τον σκληρό να δουλεύει συνεχώς χωρίς να επιλέξω κάτι για κάποια εργασία. Στον browser για το διαδίκτυο (χρησιμοποιώ Opera, αλλά το 'σούρσιμο' το έχει και με άλλους) αργεί πάρα πολύ να ανοίξει κάποια σελίδα, κολλά την στιγμή που πληκτρολογώ κάποιο κειμενάκι και μετά από κάποια στιγμή ξεκολλά. Χθες το βράδυ επέλεξα να κάνει επανεκίνηση αλλά αργούσε πάρα πολύ στην αποθήκευση. Αναγκάστηκα και τον έκλεισα απ'την μονάδα. Όταν τον ξανάνοιξα βρήκα μια μισοάδεια επιφάνεια εργασίας από προγράμματα που είχα συντομεύσεις τους. Απ'την έναρξη στα προγράμματα έλειπαν τα προγράμματα ενώ υπήρχαν στην 'προσθαφαίρεση'. Προσπάθησα να ανοίξω κάποιο πρόγραμμα, αλλά μου έβγαλε την εντολή να το ξαναεγκαταστήσω. Αναγκάστηκα κι έκανα επαναφορά συστήματος σε προηγούμενη χρονική στιγμή. Μήπως γνωρίζει κανείς τι μπορεί να φταίει στο όλο μεταμεσονύχτιο σούρσιμο? Να σημειώσω ότι δεν έχω κανένα πρόβλημα στη διάρκεια της ημέρας! Από anti-virus έχω το Kaspersky Security Suite.
billpeppas Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Κάτι μου λέει πως παίζει κάτι με κάποιο scheduled task... check scheduled tasks @ Control Panel for any entries.
MariaTs. Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 billpeppas ο φάκελος είναι καθαρός!
lalexoulhs Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Mhpos exeis enabled to Automatic updates ths microsoft kai sou katebazei kai eggathista diafora kaloudia mono tou? Auto tha ginetai mono an eisai online kai oxi genika.
MariaTs. Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Αυτόματες ενημερώσεις έχω να δω καιρό στην μπάρα εργαλείων! Προχθές είχε μία μόνο ενημέρωση! Μπορεί κάποιος να παρακάμψει το Anti-Hacker και να τραβά διάφορα απ΄τον υπολογιστή μου; Δεν ξέρω τι να υποθέσω...
ANEMOS-V Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 apo thermokrasies CPU - HD ktl.. eise ok?
billpeppas Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Bale linux πέταξες το καλό στο thread για τα Reviews/Previews της ATi. Ε είπες να ρίξεις άλλο ένα καλό εδώ... ρε μήπως ανέβασαν το όριο των posts για τις αγγελίες στα 200 post ???
ANEMOS-V Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 tha sou protino na trexeis to: Spybot - Search & Destroy me to last online update tou ..kanto kai pes.. sinithos apo sefrarisma kai mono triponoun diafora sto PC..
billpeppas Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 το home address του Spybot : http://security.kolla.de Επίσης μπορεί να είναι κάποιο πρόγραμμα που έχει scheduled settings στα preferences του.
__Manolis Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Mipos einai ry8mismeno kana antivirus/antispyware programa na kanei scan meta ta mesanyxta?
jehuty Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 kleise ola ta programata pou exei sto startup mesa apo to msconfig (simeiose omos pia eixes energopoiimena gia na ta ksanavaleis meta) gia na deis an einai ontos kapoio pou exeis valei esi (antispyware antivirus) kai pes ti egine
Λαλάκης Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Και εγώ πιστεύω ότι είναι κάποιο scheduled task.Προσπάθησε να θυμηθείς τι εγκατέστησες πριν αρχίσει το πρόβλημα.Πρόσφατα είχα εγκαταστήσει ένα πρόγραμμα και κάπου έλεγε ότι θα καταναλώνει περισσότερη cpu τις βραδινές ώρες.
ktulu_gr Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Symfwnw me Manoli kai Lalakh...Epishs thn wra pou katalabaineis oti sernetai o ypologisths, rikse mia matia ston task manager na deis ti katanalwnei thn isxy ths CPU sou.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.