Προς το περιεχόμενο

Μουσικά CD/DVD και όχι μόνο...

Oberon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γρατζουνίες! :mad:

Αχ πόσο τις σιχαίνομαι και πόσο μου την δίνουν!!:mad: Γνωρίζεται τίποτα guys για να τα "θεραπεύσω"...μόνιμα; Κάποια καλά προιόντα ή κολπάκια; :\

Είμαι όλος αυτιά!! :)

Δημοσ.

ο καλύτερος τρόπος προστασίας ειναι να τα βάλεις όλα στον σκληρό και να τα κάνεις και ενα backup. Οτι άλο και να κάνεις δεν πρόκειτε να την γλυτώσεις. Τα προιόντα κτλ είναι προσωρινές λύσεις και μη έμπειστες. Στα λέω αυτά απο προσωπική εμπειρία λόγο επαγγέλματος.

Δημοσ.

ok! Milaw gia cd ta opoia exoun hdh pa8ei kapoia zhmia mikrh h megalh. Eytyxws toulaxiston, giati einai mikrh kai twra 8a arxizw na ta prosexw poly perissotero. My precious!!:P

Eyxaristw giorgos th.

Δημοσ.

Διάβασα ένα συγκριτικό παλιότερα για προϊόντα καθαρισμού και κατέληγε στο ότι καλύτερο για cd restoration είναι το μπράσο (αυτή η κρέμα που γυαλίζεις μεταλλικά αντικείμενα. Βγήκε καλύτερο και από τα επίσημα προϊόντα καθαρισμού.

Take care of your cdz :)

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

iparhun cd poy ine scratch resistant opow afto tis verbatim sta 50p episis yparhun plintiriakia pu kanun afti ti dulia ke sinithos ta ehun video clubs!! ta dinis dil. ta cd su kai sta "anagomonun" psaje! episis mia kali valitsula tha voithuse!

Δημοσ.
Διάβασα ένα συγκριτικό παλιότερα για προϊόντα καθαρισμού και κατέληγε στο ότι καλύτερο για cd restoration είναι το μπράσο (αυτή η κρέμα που γυαλίζεις μεταλλικά αντικείμενα. Βγήκε καλύτερο και από τα επίσημα προϊόντα καθαρισμού.

Take care of your cdz :)

Είσαι σίγουρος γιαυτό?Πρώτη φορά το ακούω...

@Οberon, εκτός απο το να τα προσέχεις και να προσέχεις σε ποιούς τα δίνεις μπορείς να κάνεις το εξής...Στην κάθε θήκη του cd να έχεις και απο μία κόπια.Και αν θέλεις να παίξεις το cd να παίζεις την κόπια.Είναι λίγο κουραστικό (αν έχεις πολλά) να κάτσεις να το κάνεις αλλά νομίζω οτι έτσι εξασφαλίζεις πολύ μεγαλύτερη ζωή για τα cd σου!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...