Προς το περιεχόμενο

ATi R520 Previews - Reviews

billpeppas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Για εμένα' date=' παντού υπάρχει συναίσθημα. Αυτό είναι που σε κάνει να θέλεις να κατασκευάσεις κάτι καλύτερο, να δώσεις χαρά στον κόσμο, να ξεπεράσεις τον ανταγωνιστή, να,να,να...

Όλοι οι κορυφαίοι στον τομέα τους καθοδηγούνται και από το συναίσθημα.Χωρίς αγάπη για αυτό που κάνεις, δεν έχεις και πολλές ελπίδες για εμένα. Και αν αυτό που αγαπάς είναι ένα κομμάτι σιλικόνη, τότε κάνε κάτι καλό με αυτό.

Το πρόβλημα είναι όταν το μόνο πράγμα που αγαπάς είναι ένα κομμάτι σιλικόνη...

Αλλά μην χαλάσω άλλο το thread, θα ανοίξω ένα άλλο με τίτλο "ATi, nVidia και φιλοσοφικές προεκτάσεις"![/quote']

Η αγάπη για την σιλικόνη στην οποία αναφέρεσαι, ισχύει και περιορίζεται μόνο στους δημιουργούς της γιατί αυτοί πραγματικά ίδρωσαν για να το δημιουργήσουν. Για τον απλό χρήστη δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένα απλό εργαλείο και τίποτα παραπάνω.

Ο ανταγωνισμός μεταξύ των εταιριών είναι ούτως ή άλλος κυρίως εικονικός, όταν βρουν ευκαιρία μεθοκοπάνε όλοι μαζί χωρίς συναισθηματισμούς ή προσωπικές διαφορές.

Ο φανατικός θαυμαστής ενίοτε είναι απλά αφελής.

No offence πολλες αμπελοφιλοσοφιες ακουω εδω μεσα

N/m κουβεντα να γινεται...

ΒENCHMARKS GENTLEMEN BENCHMARKS....

Ολα τα αλλα ειναι θεωριες κ ευσεβεις ποθοι του καθενος...

Let's wait and see..

Λύσσαξες πια.....κάτι λιγότερο από 10000 πόντους στο 3dfart και κάτα τα άλλα mixed bag of performance. Δεν θα κάτσω φυσικά να αναλύσω μια προς μία τις τεχνικές μπαρμπουτσαλιές αλλά είναι ένας καλός ανταγωνιστής για την G70 τίποτα παραπάνω αλλά και τίποτα λιγότερο.

• Απαντ. 120
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Λύσσαξες πια.....κάτι λιγότερο από 10000 πόντους στο 3dfart και κάτα τα άλλα mixed bag of performance. Δεν θα κάτσω φυσικά να αναλύσω μια προς μία τις τεχνικές μπαρμπουτσαλιές αλλά είναι ένας καλός ανταγωνιστής για την G70 τίποτα παραπάνω αλλά και τίποτα λιγότερο.

LOL.Can I interest u for a coffee or a drink m8 so that we can ellaborate further on some issues? :razz: LMAO

Δημοσ.

Το e-mail μου το έχεις. Θες ιδιαίτερη πρόσκληση για να με ρωτήσεις off the record; ΄Οσον αφορά για την προσφορά τον καιφέ θα τον έχω υπόψη μου μόλις ανέβω Αθήνα. ;)

Δημοσ.

΄Ενα προβάδισμα για το μεγάλο μοντέλο στον μέσον όρο ίσως υπάρξει, απλά η πολύ περιορισμένη διαθεσιμότητα είναι που δεν θα βοηθήσει ιδιαίτερα.

΄Υστερα εξαρτάται και τι ρυθμίσεις θα βάλει ο καθένας και πως θα μετρήσει. Λόγος για ιδιαίτερο ενδιαφέρον αποτελεί η δυνατότητα συνδυασμού HDR + MSAA και ο καινούργιος δεύτερος αλγόρυθμος φιλτραρίσματος.

Δημοσ.
΄Ενα προβάδισμα για το μεγάλο μοντέλο στον μέσον όρο ίσως υπάρξει' date=' απλά η πολύ περιορισμένη διαθεσιμότητα είναι που δεν θα βοηθήσει ιδιαίτερα.

΄Υστερα εξαρτάται και τι ρυθμίσεις θα βάλει ο καθένας και πως θα μετρήσει. Λόγος για ιδιαίτερο ενδιαφέρον αποτελεί η δυνατότητα συνδυασμού HDR + MSAA και ο καινούργιος δεύτερος αλγόρυθμος φιλτραρίσματος.[/quote']

Πες τα ρε man, γιατί τα έλεγα αυτά στον Δημήτρη ( τον διανοούμενο...ξέρεις LittleLouieVegos... hm hm :D ) και μου τα μάσαγε όπως το παλιό Amstrad :P

by the way, κανονίστε για φραπεδιά :)

Δημοσ.

Tου τα έχω πει από πρώτο χέρι, απλά με πολύ περισσότερες λεπτομέρειες. Αυτό που τον καίει κυρίως είναι αν πήρε λάθος απόφαση. Αυτή την αίσθηση μου δίνει.

You know what we mean when we say "mixed bag" don't you? That describes R520 best ;)

Δημοσ.
Tου τα έχω πει από πρώτο χέρι' date=' απλά με πολύ περισσότερες λεπτομέρειες. Αυτό που τον καίει κυρίως είναι αν πήρε λάθος απόφαση. Αυτή την αίσθηση μου δίνει.

You know what we mean when we say "mixed bag" don't you? That describes R520 best ;)[/quote']

Απλά ο Δημητράκος μας θέλει "double-post" ROFL :D

Δεν μετάνιωσε πάντως που την πήρε την nV.

Τώρα ξέρεις τι τον καίει :D

Που θα πουλήσουμε την 7800GTX του, μιας και κάνει shift-back to ATi ( R520XT ) :)

Να κανονίσουμε για την φραπεδούρα όταν βρεθείς επί Αθηναϊκού εδάφους :)

Edit: Τον καίει και η ιδέα ενός αθόρυβου ( όσο γίνεται :P ) PC ( Phase Change ) για την γραφικών & ένα ακόμα για την CPU :D { hm..αυτό όχι ακόμα...αλλά θα δεί και θα πεισθεί :D }

Δημοσ.

LOL. Ωραια. -) Αφου τα ειπατε ολα εσεις για μενα τι να πω εγω; :P

Εχουμε ξεφυγει μου φαινεται εδω μεσα.. Για να σοβαρευτουμε κυριοι παρακαλω... (ξεροβηχει)

Ο LLVegos ανηκει στην Matrox μονο φανατικα και πουθενα αλλου!!! G200 ruleezz :P

Δημοσ.
LOL. Ωραια. -) Αφου τα ειπατε ολα εσεις για μενα τι να πω εγω; :P

Εχουμε ξεφυγει μου φαινεται εδω μεσα.. Για να σοβαρευτουμε κυριοι παρακαλω... (ξεροβηχει)

Ο LLVegos ανηκει στην Matrox μονο φανατικα και πουθενα αλλου!!! G200 ruleezz :P

Άστα αυτά...εσύ δεν μου ζήτησες να σου modifάρω το BIOS της 7800GTX ?

Και θυμάμαι μου είχες ζητήσει επίσης να αλλάξω το manufacturers' name και να το κάνω Tseng Labs ( η αγαπημένη σου εταιρία :D )

Δημοσ.
Edit: Τον καίει και η ιδέα ενός αθόρυβου ( όσο γίνεται ) PC ( Phase Change ) για την γραφικών & ένα ακόμα για την CPU { hm..αυτό όχι ακόμα...αλλά θα δεί και θα πεισθεί.

Μιας και από αύριο θα βράζει ο τόπος από R520 previews ας κάνουμε λίγο spamming ακόμα. ΄Οταν έχτιζα το σύστημα αυτό λέω στον κολλητό μου στο μαγαζί να μου παραγγείλει μια αθόρυβη ψύκτρα/ανεμιστήρα για τον επεξεργαστή, μιας και δεν βρίσκαμε για FX παρά μόνο πατάτες. ΄Εβαλα λοιπόν μια προσωρινή πατάτα (καραπατάτα μιας και μόλις ζοριζόταν πάταγε τα 80C ο επεξεργαστής), μέχρι που ήρθε λοιπόν η περίφημη ψύκτρα. Εγώ ο κακομοίρης περίμενα μια ψυκτρούλα άντε με ένα ανεμιστήρα 12-άρι και τι να δω; Ο άτιμος για να με εκδικηθεί παράγγειλε αυτό το απαράδεκτο τέρας:

onMBenlarged.jpg

Το πήρα και έσκασα αν και μου έβγαλε λίγο την πίστη για να το εγκαταστήσω μιας και ψύκτρα της Thermaltake δεν χώραγε σε κουτί της Thermaltake grrrrrrr.....έβγαλα τον ένα πλαινό ανεμιστήρα και τον βίδωσα πάνω στο έκτρωμα αυτό. Αυτά παθαίνεις όταν οι άλλοι παίρνουν κάτα λέξη αυτό που λες. Αθόρυβο ήθελα; 0dB πήρα σε συσκεύασια 6-δυμων πύργων. Το ευχάριστο της ιστορίας είναι ότι παρότι δεν υπολόγιζα ότι θα κάνει για υπερχρονισμό, πήγα τον FX-53 στα 2.6 χωρίς να αλλάξω το παραμικρό και οι θερμοκρασίες ούτε που κούνησαν. Τέρας ξε-τέρας αλλά κάνει δουλειά....ακόμα γελάω όμως κάθε φορά που βλέπω την φωτογραφία παραπάνω γιατί θυμάμαι την φάτσα μου όταν το πρωτοείδα LOL :D

Να κανονίσουμε για την φραπεδούρα όταν βρεθείς επί Αθηναϊκού εδάφους.

Κάτσε να δω πως θα πάνε οι δουλειές μου ή τον Νοέμβριο ή την ΄Ανοιξη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...