diachiristis Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 opote mallon gia amd 64ari se vlepw... an thes protasi gia to systhma.. pes mas akrivws ti to xreiazesai kai posa lefta diatheteis.. gia toys allous den xerw alla egw tha katse na sou proteinw kati... αν θες μπορώ να σου στείλω τη σύνθεση που έχω κάνει να μου δώσεις τα φώτα σου. έχω κάποια γνώση επί του θέματος αλλά δεν είμαι και expert. τι λες?
diachiristis Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Αρχική Δημοσίευση από kleidokratwrΣωστά. Για δώσε λοιπόν εσύ μια απάντηση στο ερώτημα "Intel ή AMD..;" Να ξέρεις οτι ότι και να απαντήσεις θα βρεθεί κάποιος απο κάτω που θα πει το αντίθετο, θα ξεκινήσει καυγάς και θα κλειδωθεί το θέμα. Αν κάποιος ξέρει βρίσκει συγκεκριμένα το είδος επεξεργαστών που του κάνουν, και μπάινει σε κατάλληλες σελίδες να δει αποτελέσματα. [που μεταξύ μας αν είσαι αρχάριος δεν θα καταφέρεις να δεις/κατανοήσεις τις διαφορές στα συγκριτικά, πόσο μάλλον να τις καταλάβεις και στην πράξη..Ειδικά αν δεν ξέρεις καν να στήσεις το λειτουργικό στα μέτρα σου, ή στο κομμάτι που έχει καλύτερεσ επιδόσεις για σένα.] σε αυτό που λες δηλ όσοι γνωρίζουν ψάχνουν, έχεις απόλυτο δίκιο. όμως δυστυχώς είμαι ένας από αυτούς που δεν γνωρίζω πολύ καλά τις λεπτομέρειες και αυτά τα χαρακτηρηστικά που δίνουν ένα καλό αποτέλεσμα. σιγά-σιγά ψάχνω. όσο για την ερώτηση μου γνωρίζω ότι οι AMD είναι καλύτερη κάτι που το επιβεβαίωσα
NKod Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 αν θες μπορώ να σου στείλω τη σύνθεση που έχω κάνει να μου δώσεις τα φώτα σου. έχω κάποια γνώση επί του θέματος αλλά δεν είμαι και expert. τι λες? Paizei....opote thes steile mou to se pm kai tha sou pw ti gnwmi sou... Perimenw pm... Filika
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.